Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה - פורד קורטינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי קורטינה כסופה מודל 82

למכירה.

הרכב נמצא ברמת חן ברחוב אלוף דוד

מי שרוצה פרטים שיצור איתי קשר ואברר

עוד פרטים

הרכב נראה בסדר חיצוני

פורסם

למכירה.

עוד פרטים

הרכב נראה בסדר חיצוני

לא רכב מיוחד . . .

דור חמישי של הקורטינה, שנה לפני שהופסק הייצור (83) . . .

בעיקרון הדורות המעניינים של הקורטינה זה דור ראשון שני ושלישי. דור רביעי וחמישי הפכו לרכב המוני ופשוט הרסו את הקסם של הקורטינה . . .

בכל מקרה, קורטינה דור ראשון זו האהבה שלי :inlove: הייתי כ"כ קרוב לקניה של אחת כזו :cry: . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וכמי שנוסע עד היום על קורטינות (סיירה..) אני לא מסכים איתך לחלוטין.

הקורטינות האחרונות, הציעו נוחות ומרחב, מנועים פשוטים שקל לתחזק, וחוזק מבני מכובד לאותם שנים.

אם אתה מוצא אחת כזאת עם מנוע 2 ליטר או יותר טוב, מנוע 2.3 ליטר, אתה מקבל גם את כל הפינוקים שהפכו סטנדרט ברכבים של תחילת שנות התשעים כמו סאן רוף, ח"ח, ה"ג וכדומה.

ובל נשכח, במחיר של קורטינה, כל אחד יכול להתאמן בהנעה אחורית מבלי שיהיה לו אכפת בכלל מה קורה לאוטו. זה רק קורטינה.

ממליץ בחום לכל נהג מתחיל.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
וכמי שנוסע עד היום על קורטינות (סיירה..) אני לא מסכים איתך לחלוטין.

הקורטינות האחרונות, הציעו נוחות ומרחב, מנועים פשוטים שקל לתחזק, וחוזק מבני מכובד לאותם שנים.

אם אתה מוצא אחת כזאת עם מנוע 2 ליטר או יותר טוב, מנוע 2.3 ליטר, אתה מקבל גם את כל הפינוקים שהפכו סטנדרט ברכבים של תחילת שנות התשעים כמו סאן רוף, ח"ח, ה"ג וכדומה.

ובל נשכח, במחיר של קורטינה, כל אחד יכול להתאמן בהנעה אחורית מבלי שיהיה לו אכפת בכלל מה קורה לאוטו. זה רק קורטינה.

ממליץ בחום לכל נהג מתחיל.

משה(למרות שזה לא שמך האמיתי :wink:), אתה יודע שמה שרשמתי למעלה אין שום קשר למה שאתה רשמת . . .

אני דברתי על הערך האספני של הקורטינה ואתה דברת על שימושיות. בנושא הזה אני לא חולק עלייך, אני מסכים שהקורטינה הייתה תמורה מצויינת יחסית למחירה וכו' . . .

אבל כתור אספן אני לא רואה משהו מיוחד בקורטינה דור רביעי או חמישי, אבל אם תביא לי קורטינה דור ראשון/שני/שלישי, אני אפילו אנשק אותך :mm_blush:

פורסם

למכירה.

עוד פרטים

הרכב נראה בסדר חיצוני

לא רכב מיוחד . . .

בעיקרון הדורות המעניינים של הקורטינה זה דור ראשון שני ושלישי. דור רביעי וחמישי הפכו לרכב המוני ופשוט הרסו את הקסם של הקורטינה . . .

בכל מקרה, קורטינה דור ראשון זו האהבה שלי :inlove: הייתי כ"כ קרוב לקניה של אחת כזו :cry: . . .

אני זוכר את הימים שהיית מדבר המון על הקורטינה...

למה שלא תחפש לך אחת ???

פורסם

נצפתה קורטינה בחצר במושב מצליח.

אני חושב קורטינה דור 2 (תחילת שנות השבעים\סוף השישים)

אשמח לתת פרטים על מיקום מדויק למתענינים.

פורסם

למכירה.

עוד פרטים

הרכב נראה בסדר חיצוני

ט ל פ ו ן ? ? ?

פורסם

למכירה.

עוד פרטים

הרכב נראה בסדר חיצוני

לא רכב מיוחד . . .

אני זוכר את הימים שהיית מדבר המון על הקורטינה...

למה שלא תחפש לך אחת ???

לא סתם חפשתי כזו אלא מצאתי כזו, ועוד במצב מצויין !!! והמחיר, פשוט בושה (טוב, בראסמי אין ביקוש לרכב הזה) . . .

המוכר היה סוחר רכב, הוא "נתקע" עם הרכב יותר מחצי שנה (מי יודע כמה זמן זה היה אצלו לפני שהתחלתי להתעניין ברכב) . . .

במקרה הסוחר עבר לגור בבניין שלי. סכמתי איתו בע"פ שאני קונה את הרכב, לבסוף חזרתי בי מסיבות שאני מתבייש לפרסם אותן פה . . .

אחרי שויתרתי על הרכב הוא פורסם בלוח פוקוס תחת השם "קורקילה" (פשוט בושה :mad:), לא יודע איפה הרכב נמצא כיום אבל כשאני אראה את השכן שלי בהזדמנות אני אשאל אותו . . .

אבל אם מישהו מחפש קורטינה דור שלישי, מצאתי בחור מבוגר מאוד שמוכר כזו, צבע אדום (דרוש כמה תיקוני פחחות קלים), מנוע שעבר אוברול לא מזמן, גיר אוטומט, מנוע 1600 סמ"ק. יש דברים שצריך לסדר באוטו (כגון דלתות שלא נסגרות כמו שצריך, כנראה שנמאס למנעולים אחרי כמעט 30 שנה), אם מישהו מעוניין שיפנה אליי ואני אבדוק אם יש לי עדיין את הטלפון . . . .

כיום יש לי אופל מנטה, אני אוהב אותה לא פחות מאשר את הקורטינה. אני אוהב מכוניות מיוחדות ונדירות ולכן המנטה מאוד מתאימה לי. בקרוב אני אפרסם תמונות שלה, היא במצב גרוע מאוד . . .

פורסם

נדמה לי משנת 1982. חונה כבר הרבה שנים אבל מזיזים אותה מידי פעם. לא יודע אם היא למכירה

אם מישהו רוצה את הכתובת המדוייקת, שיפנו אלי בה"פ

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קורטינה כסופה מודל 82 חונה לה בבתים והיא נמכרת ב500 שקל האוטו במצב טוב (ככה לפחות נראה) .

הטלפון 03-5518161 .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...