Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרס כספי למוסר מידע*...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אשר יוביל אותי לרכישתי הבאה.

על אופנועים עומדים/ זרוקים ברחובות, חצרות, מחסנים וכל מקום אחר...

כל אופנוע, בכל מצב חוץ מקטנועים.

תודה מראש לעוזרים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הפורום הוקם ומנוהל מתוך אהבת התחום.

אנשים יעזרו לך גם אם לא תציע "פרס כספי" בכותרת.

תגדיר מה זה בדיוק "אופנוע זרוק ברחוב/חצר", האם מדובר גם באופנוע שבעליו ירד לשניה לקנות סגריות ? או נסע לחו"ל לשבועיים ? או אולי העמיד אותו ומתכוון לשפץ אותו בעצמו עוד שנה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הפורום הוקם ומנוהל מתוך אהבת התחום.

אנשים יעזרו לך גם אם לא תציע "פרס כספי" בכותרת.

אני במקצוע פרסומאי ואני יודע שמה שמושך את העין ממבט ראשון, יהנה מיותר תשומת לב... כמובן שהצעת הפרס היא אקטואלית ואני לא בא לכתוב את זה סתם.

תגדיר מה זה בדיוק "אופנוע זרוק ברחוב/חצר", האם מדובר גם באופנוע שבעליו ירד לשניה לקנות סגריות ? או נסע לחו"ל לשבועיים ? או אולי העמיד אותו ומתכוון לשפץ אותו בעצמו עוד שנה ?

הכוונה היא כמובן לכלים שעומדים שנים ללא תנועה, מכוסים, או סתם עומדים להם במקום כלשהו מכל סיבה שהיא.

פורסם

יש בראש םינה צןר קשר בפרטי

מחפש פיאג'ו בוקסר לחלקים...נטושות זרוקות או למכירה..

שמעתם או ראיתם איפה יש אחת כזו? אתם לא שוכחים ושולחים לאור הודעה פרטית עם הפרטים..:wink: תודה

פורסם

אני בטוח שיש עוד כאלו שמחפשים אופנועים לשיפוץ, אז או שאנשים יכתבו בשירשור "ענתיקות בדרכים וחצרות" גם על אופנועים, או שתהפוך את זה לדביק, ואנשים ידווחו אחד לשני היכן הם ראו אופנוע ואיזה דגם וכדומה...

כמובן שלא אתה תהפוך לדביק, אלא המנהלים כאן, תשכנע אותם:-)

בהצלחה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני במקצוע פרסומאי ואני יודע שמה שמושך את העין ממבט ראשון, יהנה מיותר תשומת לב...

פרסומאי טוב יודע מי קהל היעד שלו.

קרא את התגובה הראשונה שלי. אנשים פה לא יעזבו הכל ויתחילו לחפש בחצרות אופנוע בשביל פרס לא מוגדר.

להבטיח "פרס כספי" בלי לציין מהו מראה על זלזול לדעתי.

קרא את כללי הפורום - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

על הכותרת לתת הסבר ענייני לתוכן ההודעה, שהיא, לפי הבנתי, חיפוש אופנועים, ולא תרגיל "כותרת ריקנית" למפרסם המתחיל.

הנה עוד דוגמא לכותרת שמושכת את העין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80343

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

deawoo racer - יש משהו בדבריך, אני בטוח שיש עוד אנשים בפורום שמחפשים אופנועים לשיפוץ, והנושא לא זוכה לשירשור משלו.

בני, מנהלינו היקר, מה אתה אומר? תהפוך את השירשור לדביק בשינויי כותרת משהו כמו, "אופנועים בדרכים ובחצרות"?

רז- 1. לא אמרתי שאנשים יעזבו הכל ויתחילו לחפש, זו לא הכוונה שלי.

2. אתה צודק, לא ציינתי את גודל הפרס- אבל אני מבטיח לפצות את האדם אשר ימסור

מידע שיוביל אותי לרכישה, עד 30% מערך הקניה, תלויי בסכום העיסקה.

3. קראתי את כללי הפורום, אבל, גם הכותרת של מוטי על קלאודיה שיפר בעירום מלא

לא קשורה לפורום מוטוריקה.

4. מתחיל?! ממש לא...

5. כאשר פירסמתי את אותה ההודעה עם כותרת " אופנועים עומדים/זרוקים מישהו ראה?"

היא לא זכתה כלל לתגובות.

פורסם
אני מבטיח לפצות את האדם אשר ימסור

מידע שיוביל אותי לרכישה, עד 30% מערך הקניה, תלויי בסכום העיסקה.

נו, דבר אחד בטוח: אתה באמת פרסומאי. רק פרסומאי יכול להשתמש בניסוח שכזה, המוכר לנו מכל מודעה שנייה. רק ששכחת את "בכפוף לתקנון", "עד גמר המלאי" ו"ט.ל.ח".

מה זה "תלוי בסכום הקנייה?" אתה גם מגיע לפורום הזה, שמוקדש לאהבה כנה וישרה לקלאסיות, ומלכלך אותו בהצעות כאלה (מה השלב הבא? הדבקת דולרים על הודעות שמצאו חן בעיניך?), וגם מנסה מראש לכסת"ח את עצמך מתשלום.

פורסם

תלוי בסכום העסקה?

ז"א שאם תקנה אופנוע ב10 אלף ותרצה תתן לי 2 אחוזים מסכום העסקה, או 0.2 אחוזים מסכום העסקה או 00.2 אחוזים מהעסקה. עד 30 אחוז.

תתעורר חביבי, אתה לא המצאת את זה. אנחנו מסתובבים יותר מדיי שנים בקניונים ורצים למבצעים של עד 70 אחוז הנחה, מתלהבים וכשמגיעים רואים שרוב ההנחות בחנות הם בסביבות ה15-30 אחוזי הנחה במקרי הטוב, ומקרים בודדים של 70 אחוז הנחה.

אבל זה לא הנושא.

אם היית בא לפורום ומבקש עזרה במציאת אופנוע\קטנוע באופן ישר וגלוי, הייתי אפילו קם בבוקר ומסתובב

ברחוב בכדי לחפש לך את מה שאתה צריך. והכל מן הרצון לעזור אחד לשני.

אבל כשאני רואה אותך מתייחס אלינו בתור איזה סטטיסטיקה באיזשהי חוברת שלמדת בפרסום, תקשורת או מנהל וכלכלה, זה מעורר בי חלחלה. הדבר שאני הכי מתעב אצל אנשים זה שקרים, תאוות בצע, והתנשאות.

יש פה המון אנשים שלפני שהתחברו לפורום כלל לא הכירו בכלל אחד את השני. נפגשו ועזרו אחד לשני למצוא את מכונית האספנות הבאה שלהם. נסעו מעיר לעיר מאזור לאזור, רק בכדי לראות את האדם השני מרוצה ושמח. זה היה התשלום שלהם.

אני לא רוצה לדבר בשם הכלל, אך כשאתה מסתכל עליי (בתור חבר פורום) כעל מין סטטיסטיקה אני לא חש שום צורך לעזור לך גם לא בעבור 100 אלף שקלים אפשריים.

שבוע טוב, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תלוי בסכום העסקה?

ז"א שאם תקנה אופנוע ב10 אלף ותרצה תתן לי 2 אחוזים מסכום העסקה, או 0.2 אחוזים מסכום העסקה או 00.2 אחוזים מהעסקה. עד 30 אחוז.

תתעורר חביבי, אתה לא המצאת את זה. אנחנו מסתובבים יותר מדיי שנים בקניונים ורצים למבצעים של עד 70 אחוז הנחה, מתלהבים וכשמגיעים רואים שרוב ההנחות בחנות הם בסביבות ה15-30 אחוזי הנחה במקרי הטוב, ומקרים בודדים של 70 אחוז הנחה.

אבל זה לא הנושא.

אם היית בא לפורום ומבקש עזרה במציאת אופנוע\קטנוע באופן ישר וגלוי, הייתי אפילו קם בבוקר ומסתובב

ברחוב בכדי לחפש לך את מה שאתה צריך. והכל מן הרצון לעזור אחד לשני.

אבל כשאני רואה אותך מתייחס אלינו בתור איזה סטטיסטיקה באיזשהי חוברת שלמדת בפרסום, תקשורת או מנהל וכלכלה, זה מעורר בי חלחלה. הדבר שאני הכי מתעב אצל אנשים זה שקרים, תאוות בצע, והתנשאות.

יש פה המון אנשים שלפני שהתחברו לפורום כלל לא הכירו בכלל אחד את השני. נפגשו ועזרו אחד לשני למצוא את מכונית האספנות הבאה שלהם. נסעו מעיר לעיר מאזור לאזור, רק בכדי לראות את האדם השני מרוצה ושמח. זה היה התשלום שלהם.

אני לא רוצה לדבר בשם הכלל, אך כשאתה מסתכל עליי (בתור חבר פורום) כעל מין סטטיסטיקה אני לא חש שום צורך לעזור לך גם לא בעבור 100 אלף שקלים אפשריים.

שבוע טוב, יוסי.

כל מילה נוספת מיותרת.....(אבל אתם מכירים אותי...)

לא תאמין איזה תמיכה ועזרה קיבלתי לצורך שיפוץ הנסיכה שלי (הונדה 50) שהוא לא אופנוע נדיר, או אקזוטי...(....שששש... שלא תישמע...) אנשים שפגשו אותי רק מעל מסך המחשב, התקשרו אלי והציעו עזרה, מי במידע, מי בחלק ומי ברצון אמיתי להביא חלקים מחו"ל... קיבלתי הזמנות לראות אוספים של אופנועים, לצלם, וכו וכל זאת ללא תמורה חומרית... גם אני משתדל לעזור בכל דרך שאני יכול למי שצריך כי בשביל זה אנחנו פה-הנסיון למסחר את התחביב שלנו, רק פוגע בנו ומיקר את העסק, שאינו זול גם ככה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קודם כל רן האופנוע שלך כיום בארץ נחשב כבר נדיר.

דבר שני אם האדון הנכבד כן יצליח לשים את ידו על אופנועים ישנים שהיו בדרך זו או אחרת הולכים לסוחרי הברזל,וכן יצליח להפיח בהם רוח חיים ולשפץ אותם ולא למטרות מסחר אז כבר השגנו מטרה

חשובה.ומי שיכול לתת פרסים למה לא בעצם.

אני צודק או לא?

פורסם
קודם כל רן האופנוע שלך כיום בארץ נחשב כבר נדיר.

דבר שני אם האדון הנכבד כן יצליח לשים את ידו על אופנועים ישנים שהיו בדרך זו או אחרת הולכים לסוחרי הברזל,וכן יצליח להפיח בהם רוח חיים ולשפץ אותם ולא למטרות מסחר אז כבר השגנו מטרה

חשובה.ומי שיכול לתת פרסים למה לא בעצם.

אני צודק או לא?[/QUOTE]

SUN34

להערכתי הנושא מצה את עצמו, זכותו של כל אחד לחפש בדרכו שלו, האחד נעזר בחברים ובתמורה עוזר, השני מוכן לשלם וכנראה גם את שירותיו לא יתן בחינם, בוודאי שמת לב שאתה לעת עתה, היחיד שמתלהב מהעובדה שיש תשר, השאר לא הסכימו לדרך, חבל לנסות לשכנע, את אתה חושב שאתה צודק אז יאללה חפש לו את מה שהוא מבקש וסגור את זה בה"פ – כל דבר שמוסכם על שני הצדדים לגיטימי GO FOR IT DUDE

אירית

• תוכן חדש...