Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרס כספי למוסר מידע*...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק ששכחת את "בכפוף לתקנון", "עד גמר המלאי" ו"ט.ל.ח". .
לא "ט.ל.ח" לא, "בכפוף לתקנון" ולא "עד גמר המלאי". אני רציני ביותר, ואני יפצה בדרך זו או אחרת את הבן אדם אשר יעזור לי, בין אם זה בכסף ובין אם זה בעזרה למצוא משהו שהוא רוצה ולהשקיע זמן בלעזור

לו לשפץ. אני גם בפורום מהאהבה לתחום.

(מה השלב הבא? הדבקת דולרים על הודעות שמצאו חן בעיניך?), וגם מנסה מראש לכסת"ח את עצמך מתשלום.
עד גבול הטעם הטוב. בסדר?!

תלוי בסכום העסקה?

ז"א שאם תקנה אופנוע ב10 אלף ותרצה תתן לי 2 אחוזים מסכום העסקה, או 0.2 אחוזים מסכום העסקה או 00.2 אחוזים מהעסקה. עד 30 אחוז.

אם היה לי כאלה סכומים לשים על אופנוע לפני שיפוץ לא הייתי פה היום.

תקרא את ההודעה השניה שלי בשירשור ותבין בדיוק למה אני מעוניין רק בשנתונים מסויימים.

תתעורר חביבי, אתה לא המצאת את זה. אנחנו מסתובבים יותר מדיי שנים בקניונים ורצים למבצעים של עד 70 אחוז הנחה, מתלהבים וכשמגיעים רואים שרוב ההנחות בחנות הם בסביבות ה15-30 אחוזי הנחה במקרי הטוב, ומקרים בודדים של 70 אחוז הנחה.

אבל זה לא הנושא.

צודק, זה לא הנושא, אנחנו לא בקניון.

אם היית בא לפורום ומבקש עזרה במציאת אופנוע\קטנוע באופן ישר וגלוי, הייתי אפילו קם בבוקר ומסתובב

ברחוב בכדי לחפש לך את מה שאתה צריך. והכל מן הרצון לעזור אחד לשני.

אז למה לא עשית את זה בשירשור הקודם שביקשתי "באופן ישור וגלויי" לעזור לי וקיבלתי רק 4 תגובות שרובן לא לעניין.

אבל כשאני רואה אותך מתייחס אלינו בתור איזה סטטיסטיקה באיזשהי חוברת שלמדת בפרסום, תקשורת או מנהל וכלכלה, זה מעורר בי חלחלה. הדבר שאני הכי מתעב אצל אנשים זה שקרים, תאוות בצע, והתנשאות.
אתה צודק ב10000%, אבל אם היית טורח להכיר אותי מקרוב היית מבין שאצלי אף אחת מהתכונות שהזכרת לא באות לפני אהבת התחום, אבל לפעמים אין ברירה, וצריך לעשות משהו כדי לעורר בדרך זו או אחרת את מי שרואה את ההודעה, ועובדה שקיבלתי כבר בחצי שעה ראשונה לשירשור כבר שלוש הודעות פרטיות עם מידע. ותודה לאותם האנשים שמסרו מידע.

יש פה המון אנשים שלפני שהתחברו לפורום כלל לא הכירו בכלל אחד את השני. נפגשו ועזרו אחד לשני למצוא את מכונית האספנות הבאה שלהם. נסעו מעיר לעיר מאזור לאזור, רק בכדי לראות את האדם השני מרוצה ושמח. זה היה התשלום שלהם.
תקרא מה שכתבתי למלאה.

אני לא רוצה לדבר בשם הכלל, אך כשאתה מסתכל עליי (בתור חבר פורום) כעל מין סטטיסטיקה אני לא חש שום צורך לעזור לך גם לא בעבור 100 אלף שקלים אפשריים.

שבוע טוב, יוסי.

אם הייתי רוצה סטטיסטיקה הייתי נשאר במשרד, ואני אומר זאת עוד פעם- אני כאן מאהבת התחום וגם אני מוכן לעזור ללא תמורה כלשהי למי שיבקש ממני לעזור.

אני משתדל לעזור בכל דרך שאני יכול למי שצריך כי בשביל זה אנחנו פה-הנסיון למסחר את התחביב שלנו, רק פוגע בנו ומיקר את העסק, שאינו זול גם ככה...רן
תערוך חיפוש על ההודעות שלי ותראה לכמה אנשים אני הצעתי לעזור ובכללי כמה מידע על דברים שחיפשו סיפקתי להם. איני מנסה למסחר את התחום, ההצעה שלי לפרס הייתה לצורך מוטיבציה בלבד למעוניינים במה שאני מציע תמורת מידע שימסרו. אתה חושב שאם היה בידי מידע על חלקים לאופנוע שלך לא הייתי מוסר לך?

להערכתי הנושא מצה את עצמו, זכותו של כל אחד לחפש בדרכו שלו, האחד נעזר בחברים ובתמורה עוזר, השני מוכן לשלם וכנראה גם את שירותיו לא יתן בחינם, בוודאי שמת לב שאתה לעת עתה, היחיד שמתלהב מהעובדה שיש תשר, השאר לא הסכימו לדרך, חבל לנסות לשכנע, את אתה חושב שאתה צודק אז יאללה חפש לו את מה שהוא מבקש וסגור את זה בה"פ – כל דבר שמוסכם על שני הצדדים לגיטימי GO FOR IT DUDE

אירית

אני יכתוב זאת עוד פעם- אני מוכן לעזור ללא תמורה לכל אדם שיבקש עזרה- נסו אותי.

אם האדם רוצה לעזור בתשלום אז אני ישלם לו, אם האדם מוכן לעזור בתמורה לעזרה כלשהי אז אני יעזור לו, אם אדם מוכן לעשות זאת למען האהבה לתחום אז בבקשה- הרי זאת הסיבה שאנחנו פה.

מצטער על אורך התגובה.

עכשיו, אתם מוכנים להיתמקד במטרה של השירשור?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
היום פורסם באתר קלאסיק קאר משהו שיכול לעניין אותך!

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=6&ad_id=5880

אני חושב שהשרשור באמת מיצה עצמו .שיהיה בהצלחה.

כמה הוא רוצה שם?

אני מתבלבל או שרואה יותר מידיי אפסים?!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
היום פורסם באתר קלאסיק קאר משהו שיכול לעניין אותך!

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=6&ad_id=5880

אני חושב שהשרשור באמת מיצה עצמו .שיהיה בהצלחה.

שמור!!!!!! (החלודה שמרה על הכלי...כן בטח)

לרציניים בלבד!!!!! (כי אם אתה לא רציני, אתה תתיאש!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שמור!!!!!! (החלודה שמרה על הכלי...כן בטח)

לרציניים בלבד!!!!! (כי אם אתה לא רציני, אתה תתיאש!)

גילי

למה אתה סתם צוחק? זה דגם עם מנוע חזק, לא ראית איך הוא סוחב סירה...

בברכה,

גלעד

פורסם

אני בטוח שזה האופנוע שסבא של מישהו מפה (כשהיה בן 15) השליך לירקון אחרי שנגנב אוטו

מאיזה בריטי. ;-)

גילי, מחר הולכים לאופטימטריסט, גם אני רואה מדי אפסים...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לי יש R750 85 שיחכה עוד 10 שנים....

ת'אמת כבר יותר משנה שלא ראיתי אותו אבל אני בטוח שהוא לא ברח לאף מקום. ולא אל תשלחו לי ה"פ כי הוא לא ימכר.

אבל ב2015 אני מקווה, אבוא איתו לאוניברסיטה, יהיה נחמד לבוא על 2 גלגלים במקום על 2 רגליים...

ואני אבדוק בשבילך על אופנועים , היה R 86 עם מנוע גמור למכירה ב5K אני אבדוק אם זה אקטואלי.

haters will hate

• תוכן חדש...