Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צפוי לנסוע לארה"ב במהלך ספטמבר, ולבלות בשיקגו וסן פרנסיסקו.

אזדקק לרכב בלפחות אחת מהערים הללו, ואני מעוניין במכונית אקזוטית (יחסית לארץ) כלשהי (החל מסתם Convertible דרך מכונית שרירים, וכלה בפורשה).

גילי הוא 23.

יש למישהו נסיון מעבר לסתם חיפוש בגוגל?

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הגיל שלך - 23 הוא בעיה.

בחברות השכרה "רגילות" המחיר יהיה גבוה יחסית למי שבן 24 ומעלה

בחברות השכרה למכוניות אקזוטיות גיל המינימום הוא 24 ולפעמים גם 25.

החברה עם המכוניות הכי מהנות היא HERTZ שם תוכל להשכיר מכוניות מעניינות באופן יחסי כגון מיני ויגואר וואלי עוד ששכחתי, בקיצור ערוך חיפוש בגוגל..

פורסם

ידוע לי כי לבאדג'ט יש סניף בLA שהוא אך ורק למכוניות יוקרה ואקזוטיקה (בעיקר אירופאיות),

אם כי כאמור, אפשר להשכיר אצלהם רכבים רק מגיל 24 - וגם זה לא הכל.

(האקזוטיקה האמיתית, כמו פרארי ולמבו וכו' רק מגיל 30!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

SURE...

http://www.baronexotic.com

והיה פעם אתר מיוחד של הסניף של באדג'ט בבוורלי-הילס.. אבל הוא נסגר משום מה ומעביר עכשיו לאתר הראשי של צפון-אמריקה. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עושה רושם שהם קצת התבלבלו עם המחירים, זה נראה כאילו מישהו הוסיף שם "0" לכל מספר:roll:

או בקיצור - $225 ליום בשביל Z4????

נראה לי שאני אסתפק במוסטנג קבריולט ב$700 לשבועיים... לא ממש האוטו הכי טוב בעולם אבל $225 ליום בשביל Z4???

:)

פורסם
עושה רושם שהם קצת התבלבלו עם המחירים, זה נראה כאילו מישהו הוסיף שם "0" לכל מספר:roll:

או בקיצור - $225 ליום בשביל Z4????

נראה לי שאני אסתפק במוסטנג קבריולט ב$700 לשבועיים... לא ממש האוטו הכי טוב בעולם אבל $225 ליום בשביל Z4???

:)

תראה, אין ספק שלא יהיה זול בייחוד אם שוכרים רכב מחברה קטנה.

לשכור רכב מחברת השכרה גדולה ( AVIS ודומיה..) תהיה זולה משמעותית.

אני יודע שבאירופה, חברות ההשכרה מחזיקות רכבי ספורט וקבריולט.

לגבי ארה"ב, על אף שהייתי שם (ואפילו יותר מפעם אחת), אף פעם לא נתקלתי

בחברת השכרה גדולה המשכירה רכבי קבריולט יותר יקרים מהמוסטנג קבריולט.

סביר להניח שניתן לשכור רכב בסוכניות שונות בברלי הילס (דרך אגב, דודה שלי גרה בברלי הילס, תפגוש אותה תעשה סיבוב על הSL החדשה והSC430 (קופה-קבריולט של לקסס) :)...

בכל אופן, רכבים אשר תשכיר בסוכניות קטנות יותר כמו סוכניות בברלי הילס ודומיהם יגבילו אותך ב100-200 ק"מ ליום (שזה ממש כלום, רק לצורך המחשה, לוס אנג'לס ענקית, קרובה לגודלה של ישראל כולה!.. להמחשה.. להגיד מבברלי הילס לשכונה אחרת בלוס אנג'לס נדרשת נסיעה של שעתיים. וכן, נסיעה בעיר..)

המחירים לא יהיו זולים, חברות קטנות אינן יכולות להרשות לעצמן לקחת סיכונים, וחוץ מזה, כאשר הסכונות יותר קטנה מבחינתם זה יותר כסף בשבילהם

:).

בהצלחה

Lexus CT200H

• תוכן חדש...