Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי אגרת רישוי בדיזל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו יודע כמה עולה אגרת רישוי השנתית לסיטרואן סקסו דיזל?

ולקסארה דיזל?

האם הגיוני שלסקסו יעלה יותר?

תודה, בן.

פורסם

לפי דעתי יש קשר גם לשנתון.

בכל אופן אחרי הירידות האחרונות באגרות אני מאמין בסביבות 2000 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תתקשר לכל סוכן ביטוח

מה הבעיה הוא כבר יגיד לך הכל

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אין קשר!

עם המחירים של הסולר היום זה כבר לא משתלם להחזיק דיזל כי גם בדלק וגם באגרה שוחטים.

יש לי שכן עם מונית B4 גז והוא מזה מבסוט. כל פעם הוא גאה בעצמו שהוא קנה את הגז עוד שזה היה ממש חדש, במעלית הוא מספר לי את כולם תופסים ממנו ושוקלים לעבור גם לגז. הוא צוחק כל הדרך אל הבנק. כל פעם שהוא חוזר בעבודה הוא מחנה את האוטו, נועל אוטו שחיוך ענק על פניו וצועד לכיוון המעלית כאילו הוא מלך העולם! :lol:

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כמה היו הירידות האחרונות, ומתי? כי קרוב משפחה שלי טוען שהוא שילם לסקסו דיזל שלו 3100 ש"ח אגרה בינואר השנה. הגיוני? האמת שהוא הראה לי גם. אני יכול לצלם ולהעלות גם.

פורסם
כמה היו הירידות האחרונות, ומתי? כי קרוב משפחה שלי טוען שהוא שילם לסקסו דיזל שלו 3100 ש"ח אגרה בינואר השנה. הגיוני? האמת שהוא הראה לי גם. אני יכול לצלם ולהעלות גם.

הירידות בוצעו מספר חודשים לאחר ינואר בסביבות אפריל ויוני.

בסופו של תהליך שיימשך כשנתיים אגרות הדיזל יהיו שוות לחלוטין עם אגרות הבנזין

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ה"קנס" על דיזלים באגרת הרישוי עומד כעת על 1,500 שקל בשנה לדיזלים פרטיים. לזה צריך להוסיף את סכום האגרה הרגיל, הנקבע מכל בעל רכב בארץ בהתאם לקבוצת שווי השימוש שבה נמצא הרכב.

הבחור עם הסקסו שילם 3,100 שקל כסכום כולל - קנב דיזל + אגרת רישוי

פורסם

מישהו פה ציין שהאגרה תלויה גם בשנתון הרכב, יש לי בורה שנת 2000 והאגרה שלי היא 4000 אלף, ויש לי ידיד עם מגאן שנת 2003 עם אגרה של 3500, איך זה יכול להיות?!

פורסם
אין קשר!

עם המחירים של הסולר היום זה כבר לא משתלם להחזיק דיזל כי גם בדלק וגם באגרה שוחטים

שטויות במיץ עגבניות. מאיפה הבאת את התחשיב הזה?

גם אם מחיר הדיזל יושווה למחיר הבנזין, עדיין, יש 150 אג' הנחה על הדיזל ולבנזין רק 15.

ובנוסף, רכב דיזל נוסע הרבה יותר ק"מ לליטר.

ברור שזה תלוי כמה נוסעים בשנה אבל ישר לקפוץ ל "לא משתלם להחזיק דיזל...", זה שטויות!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...