Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחודש האחרון אני מבחין שהHU מתחיל לעשות קצת בעיות, לוקח לו קצת זמן לקרוא, קופץ, ולפעמים לא קורא בכלל.

החלפתי כמה דסקים ועדיין אותה הבעיה. המכונית מודל 2003, יענו הוא כבר שנתיים בשימוש, זה תקופה ארוכה בשבילו??

אני לא שוקל להחליף לרגיל, כי זה צריך בניה וזה עסק גדול, ואני לא מעוניין לגעת ברכב.

מה לעשות?

פורסם

אופציה של תיקון תמיד קיימת, אבל גם בתיקון צריך לפרק לך בכל מקרה את הרדיו מהרכב לצורך תיקון, הכוונה היא שחוץ מהאופציה הזו אתה יכול לשים גם כל רדיו דיסק בעזרת החלפת חלק בקונסולה ובמידה ותרצה למכור את הרכב תוכל להחזיר את הרדיו הישן ולא יראו שעמד שם משהו אחר במקום.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

מתקנים בחברה, או אצל כל מתקין אחר?

בכל מקרה, עבודה מקצועית (אבל ממש מקצועית-כי האוטו ממש מלוקק), כמה תעלה לי (לא כולל HU כמובן)?

פורסם

תשאל אותם.

ואם אין אחריות ואתה דווקא מתעקש על הHU המקורי תנסה לבדוק בהונדה כמה עולה כזה חדש (וזה יכול לצאת במקרים מסויימים יותר זול מתיקון)

פורסם

גם אם רוצים תיקון יקר או חדש גם יקר אתה יכול לחפש אולי מכשיר מפירוק.... לפעמים יש מציאות...

מקסימום אתה יכול לקנות מתאם במקום המכשיר המקורי ותוכל להתקין רדיודיסק רגיל...

החלטה שלך... בהצלחה...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

כן למה זה איזהשהו רכב בלעדי שיש אחד בארץ?!

בפירוקיות יש הכל מפג'ו 104 ועד לS600...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חכו שניה!! לפני שאתם מסתבכים אני אתן לך פיתרון!

גש לאופיס דיפו קנה דיסק ניקוי ב10 ש"ח עבוד לפי ההוראות ותנסה.

כל התופעות שציינת מעידות על ראש מלוכלך זה הכל!....

נסה ועדכן אותנו.

סופשבוע נעים

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...