Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כואב לי על המדינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כואב לי על המדינה.

באמת, האם יש משהו יותר כואב מלראות בחדשות פריים טיים ילדים, חיילים, לצבא ההגנה של ישראל, מרימים בכוח מהרגליים ומהידיים יהודי אחר שבועט באקסטאזה ?

אולי כואב יותר לאבד ילד. אולי שהילד שאבד היה חייל. אבל האבסורד הוא שה"כתומים" האלה, ה"קיצוניים" האלה, כפי שהם מצטיירים במרקע הטלוויזיה איבדו בדיוק את זה. גם הם איבדו את הילדים שלהם וכן גם בצבא אבל גם האמונה הולכת לאיבוד. לא שלהם אלה גם שלי.

זה בכלל לא הנקודה אם הם היו בכלל צריכים להיות שם או אם הפור שהופל על ידי נבחרי העם (ולטוב או לרע אבל זה מה שהם) ומקבלי ההחלטות אומר שעלינו לצאת משם. יפה או בכוח.

על מי אנחנו, גם קצינים וגם מתנחלים, בכלל מעיזים לצעוק או להרים יד?

עלינו. על מה שמסמן את הסיבה ללמה אנחנו כאן בחלק הזה של העולם.

בהתנחלות או בפתח תקווה.

וכואב.

איפה מאורעות השואה להזכיר לנו שלצמוח לוקח אין ספור עשורים אבל להעלים שישה מליון נפשות לוקח רק כמה רכבות ?

אנחנו תמיד טענו שהעולם לא מספיק רגיש למה שקרה לפני שישים שנים על כל האנטי ציוניות שגם אני הרגשתי שנים בגולה אבל מי אלה שמפספסים את הצעקה הכי גדולה בעולם ועוד בדיוק שהיא מול העניים שלהם ?

אנחנו.

אף אחד לא שם לב שגם הם, לובשי המדים הלא תמיד גאים וכן, גם ה"תימהוניים" הם ישראל ?

בדיוק כמו שאני, את או אתה ישראלים ככה גם כל מי שבמרקע.

לפני שנה לערך וויתרתי על השנים האחרונות שלי בלונדון בשביל להיות במקום היחיד שלהיות יהודי זה להיות בדיוק כמו החייל הזה מולי או האב ששכל את ילדיו. ואז עבר למורג.

אני לא רוצה להצטער.

אתמול בכיתי בלי יכולת להפסיק.

כאב לבהות מול הטלוויזיה הזאת ולא להאמין למה שרואות עיני. לא נתפס.

באמת, האם יש משהו יותר כואב מלראות בחדשות פריים טיים ילדים, חיילים, לצבא ההגנה של ישראל, מרימים בכוח מהרגליים ומהידיים יהודי אחר שבועט באקסטאזה ?

דודי מור,

מתמחה (גאה)

בפרקליטות מחוז חיפה.

.Dudi M

פורסם

הצבא והמשטרה מתייחסים בצורה הוגנת למפונים , כמו שצריך .

המפונים מתנהגים בצורה אצילית עד כה , וכל הכבוד להם .

מה אפשר לומר, כואב לי מאוד עליהם

אנשים חדורי אידיאלים של אהבת הארץ , נאלצים למורת רוחם להיקרע מאותם אידיאלים

שהשתרשו בהם במשך שנים,ומי שאומר שזו רק אדמה כנראה לא נקשר לשום דבר בחייו

זה לא רק אדמה , זה אהבת הארץ באופן הכי עמוק שיש

ממש מחזות כואבים ...

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הדבר שהכי כואב לי אישית בכל העסק זה האטימות וחוסר הרגישות של שאר המדינה שלא מעורבת בגירוש היהודים מבתיהם.

הם מחשיבים את עצמם כלא מבינים או כלא יודעים אך בעצם הם מבינים טוב מאוד ומזדהים וכואבים מבפנים עם המתיישבים ולא מוציאים זאת החוצה, באהבה אלא ממשיכים בהתבטאויות האוטומטיות שלהם על הסבל שמגיע להם על כל החיילים שנקטפו, ועל כל משאבי המדינה שבוזבזו.

עושים את עצמם לא מבינים שיש"ע היה בעצם האפוד האנושי שלהם, המגן מפני כל התקפות הטילים.

אני לא קורא להתפכחות מכוון שאני מבין שהם מפוכחים כבר ממזמן, אני קורא לאיחוד הלבבות בעם, לסיום ההסתה של התקשורת ושל המנהיגים ולקביעת עקרונות אמיתיים למדינה הזאת אחרת זה אף פעם לא יגמר.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אכן כואב ומיותר אך זו החלטת העם והמדינה והממשלה והכנסת!!

אפשר להבין שהמפונים רוצים להראות ולהפגין התנגדות וגם אם פסיבית אך איך הם יכולים ( חלקם) להעיז לגדף ולהשמיץ לובשי מדים? אותם לובשי מדים ששנים נהרגו וסיכנו את חייהם כדי לשמור עליהם!!

ואם זה הפור אכן בעלי אידיאולוגיה ומלח הארץ רוב המפונים צריכים להתחיל מחדש וליישב את הנגב והגליל!

לדעתי בסופו של יום אם המפונים לא יקצינו והקיצוניים שבהם יתעשתו ויחשבו קצת נצא מחוזקים מהטרגדיה הזו!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אכן כואב ומיותר אך זו החלטת העם והמדינה והממשלה והכנסת!!

אפשר להבין שהמפונים רוצים להראות ולהפגין התנגדות וגם אם פסיבית אך איך הם יכולים ( חלקם) להעיז לגדף ולהשמיץ לובשי מדים? אותם לובשי מדים ששנים נהרגו וסיכנו את חייהם כדי לשמור עליהם!!

ואם זה הפור אכן בעלי אידיאולוגיה ומלח הארץ רוב המפונים צריכים להתחיל מחדש וליישב את הנגב והגליל!

לדעתי בסופו של יום אם המפונים לא יקצינו והקיצוניים שבהם יתעשתו ויחשבו קצת נצא מחוזקים מהטרגדיה הזו!!

השאלות המתבקשות הן:

האם הרגיעה שהשלטון הפלסטיני כביכול מציג היא אשליה?

האם לאחר ההתנתקות כל הזרועות יתפסו עמדות וזהו יהיה סופה של מדינתנו?

מה יקרה אם נציג השמאל יעלה לשלטון לאחר ההתנתקות ויפגיזו אותנו?

יתן להם את ירושלים?

מה יהיה הקש שישבור את גב הגמל?

פורסם

קראתי היום בדיעוןת על אישה ששכחה את הילד שלה ומצאו אותו חיילים לטענתה אמרה שהלכה להיפרד מהשכנים שם הם איבדו את הראש

מספיק קופחו חיים שם צריך להמשיך הלאה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

לא רואה טלוויזיה, ובימים האלו בכלל.

אחת לשעה- עדכון מציאות בגלגל"צ, האופציה השפויה היחידה בימים כאלו.

פשוט קורע לב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא רואה טלוויזיה, ובימים האלו בכלל.

אחת לשעה- עדכון מציאות בגלגל"צ, האופציה השפויה היחידה בימים כאלו.

ככה אתה בדיוק בורח מהשפיות.

דודי מ.

.Dudi M

פורסם
ככה אתה בדיוק בורח מהשפיות.

דודי מ.

הוא לא בורח מהשפיות הוא בורח מהחוסר שפיות של המדינה הזאת.

אבל אתם לא מבינים שהמדינה עכשיו עומדת לעבור שינוי עצום לא יוקמו יותר התנחלויות במקום הקודמות (מפוני ימית-> לעזה| אני מקווה שאני טועה) ובכך הם הופכים להיות חלק ממכם ולא יחסית מנותקים כמו שהיו לפניכן.

מי שיכחיש את מה שקורה עכשיו יהיה מנותק מהמדינה.

תביעו את כולכם וקראו לשרון להתפטר על שום הנזק העצום שהוא גרם למדינה הזאת.

מאור.

פורסם

חברים, לא רוצה להיכנס לפוליטקה יותר מידי וגם לא לעיניין עם הפינוי טוב או לא.

אני רק רוצה לומר מספר דברים:

בימים אלו אני מרגיש שאני חי בדיקטטורה, המנהגים שלנו עושים כל העולה על רוחם ללא שום התחשבות באזרחים.

אנשים רבים בחרו בשרון להיות מנהגם בגלל היותו ימני ובגלל שהיה נגד כל מה שהשמאל רצה, בסוף שרון יצא שמאלני יותר ממפלגת מרץ.

אני מרגיש נבגד, אדם שבחרתי אישית בגלל שהוא "ישמור על גבולות הארץ" או דברים כאלו והוא פשוט בגד בי ולא רק בי אלא בכל בוחריו.

לנו לאזרחים לא הייתה אפשרות אפילו לפצות פה ולומר את דעתנו בעיניין (הסרטים הכחול והכתומים יעזרו אולי בהגדלת צריכת הדלק) אני לא מבין איך נותנים חלק מהמדינה שלי, שאני שירתתי בה ואני הגנתי עליה במו גופי בלי לשאול אותי ואת כל שאר אזרחי מדינת ישראל ? זאת דמוקרטיה ?

רק אנחנו מפסידים מכל המצב הזה, החיילים, בגלל הקושי הבלתי נתפס והמתנחלים (שאני לא מבין למה לאזעזל קוראים לה ככה, הרי ממשלת פרס עודדה את התיישבותם ברצועה) שמאבדים את בתיהם וצריכים להתחיל את כל החיים מחדש.

אני אומר את זה כבר הרבה מאוד זמן ואני גם מאמין בזה מאוד, אנחנו מדינה שנידונה לכליה, המדינה לא תישאר קיימת לעוד הרבה זמן, אנחנו עם טיפש מידי כשאנחנו ביחד, רק בגלות אנחנו מוצלחים.

מי יודע, אולי זאת קללתינו.

איתי, שכבר לא יודע אם שווה לחיות בעולם המסריח הזה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אין, אבל אין אין אין, אני חוזר ואומר - אין.

אין שום סיבה מספיק טובה לשמוע גלגל"צ.

זה בערך כמו לשמוע רעש סטטי, רק עם קרייניות על חגיגת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...