Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קטנה על פנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך טיוליי באתרים של מכוניות ואתרים של מרוצים ראיתי שלמכוניות מרוצים (שיש להן פנסים) יש עליהן מן מדבקה כזאת כמו סלוטייפ או משהו..

אני לא מבין בשביל מה צריך את הסלוטייפ?

השערה: אם יש תאונה שהפנס לא יתפזר או משהו כזה... אבל אם כן אז יש בעיה.. למה הפנס כולו לא בסלוטייפ.. בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה..

מצ"ב- תמונה עם הפנסים:

056141.jpg

פורסם

יש תשובה של מוטי לגביי סלוטייפ מלא. לא עונה על השאלה שלך לחלוטין, אבל זה גם משהו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=613287#post613287

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעיקר מיתנגדי ההיתנתקות של ביג'ן מסין מדביקים בנייר דבק , זה בדומה לסרטים הכתומים אצלנו שכמובן מייצגים את המאבק של אורנג' בחברות הסלולאריות כמו שאנשי פלאפון הולכים עם סרט כחול ברכב

בכל אופן אני משער שבמידת הצורך והוא אכן יאלץ להיתשמש בפנס אז לפחות שיהיה מה שיאיר ולא לכסות את כולו

אז כניראה שזה גם להגן שלא יתפזר וגם להגן עליו וגם זה יענו גבות כזה מאגניבבב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...