Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא אוהב אנימציות אפשר להשיג את 9833 או 9853 במחיר הזה ולפי מה ששמעתי ה9833 יותר טוב כי הוא מוציא 26 RMS ליציאה וה9853 מוציא 18 RMS

פורסם

מכשירים ברמה כזאת ישודכו למגבר, אם לא אין שום טעם בקנייתם בכלל......לעניות דעתי בכלל מכשירים ברמה הזאת לא צריכים שום הגברה פנימית...

בקשר לאנימציות ההבדל בין ה55\35 ל53\33 הוא לא אנימציון הוא פשוט תצוגה יותר איכותית והרבה יותר ידידותית גם ככה התמצאות בתפריטי ה55\35 לא בדיוק קלה שבקלים בהתחלה....אז מניסיון : 53 היא כמעט משימה בלתי אפשרית :D

פורסם

מה דעתכם על 9851 ?

נראה לי סבבה של מכשיר,

אנ אישית , גם לא חובב יותר מדי פונקציות ,

כל פעם אני עוצר בצד לשנות איזה משהו, אני לא יכול לנסוע ולדעת שיכולים לשמוע טוב יותר ברגע נתון.

ZZR

פורסם

9851 גם אופציה טובה....שוב הכל תלוי בתקציב וכמה אפשר למתוח אותו

לפחות ב9851 אין את הטאץ' פד המפגר הזה, מידן עם איזה HU אתה עובד ?

פורסם

I POD ?

סתם אם נכנסו לזה כבר...והיות וענו לו על השאלה ככה שאנחנו לא מציקים לו.....על כמה אתה מקודד את הMP3 שלך כמה סיביות ? תאחלס עשיתי לעצמי מבחן עיוור ארוך בעזרת חברת וגיליתי שמ192 ומעלה כלל לא הצלחתי לזהות שום דבר...גם לא אצלו שמדובר במערכת שהיא יחסית SQ לא רע

128 הצלחתי לזהות בוודאות....היתה תחושה כאילו מישהו גנב את העומק של הבאס

160 היה גבולי עד עכשיו לא בטוח אם פשוט הניחושים שלי במזל תפסו טוב או שבאמת היתה תחושה של שוני 192\224\320 לא הצלחתי למצוא שום הבדל

לכן אני אישית מקודד על 224 מה שבטוח בטוח

פורסם

צודק, 128 פשוט מרגישים משהו מוזר, קשה לתאר,לא יודע אם תרגיש במבחן עיוור,

אבל לאורך זמן זה מורגש בהחלט.

192-נשמע אחלה.

אני משתדל 192 ומעלה, אהבתי את הרעיון של לעלות ל224 בשביל הביטחון.יאומץ בחום.

אגב , החלפתי 8650 של פיוניר בחזרה לנקמיצ'י.

היו לי בעיות של פתיחת פנל,סתם ללא כל קשר, וחוץ מזה כל הכיוונים גמרו עלי.

אין לי עצבים לזה, כל פעם הייתי מחפש תדר (שצורח באוזן) במיליון תפריטים.

יש כל כך הרבה פיצ'רים שלוקח זמן לכוון, ואז שמים דיסק אחר... והופ, מחדש.

ZZR

פורסם
אם אתה לא אוהב אנימציות אפשר להשיג את 9833 או 9853 במחיר הזה ולפי מה ששמעתי ה9833 יותר טוב כי הוא מוציא 26 RMS ליציאה וה9853 מוציא 18 RMS

מה זה משנה בדיוק אם משתמשים במגבר ?

אני חושב 9855 מכשיר מצויין רק תוסיף קצת כסף.

ות'אמת גם אני לא מת על הפס נגיע הזה אם כבר אז תעשו כל המסך טצ' כמו קלריון.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לגבי MPEG LAYER 3, אם אתם כל כך רוצים להיות ב SAFE AREA. ואתם עדיין רוצים לחסוך במקום מיותר.

VBR זאת התשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני עד היום לא הבנתי, אם שיר מגיע 128 זה דבר נתון לא?!, מה יעזור לי אם אחרי שהוא כבר 128 (ונהרס לו הצלילים שכיבכול יכלו להיות ב192) עכשיו אקודד אותו ל192?!

הרי הוא לא יכול פתאום להוסיף צלילים זה כבר ככה, א' לא יכול להיות ב' בעזרת תוכנה, כבר הרסו את השיר לא?!

אם אני טועה אשמח שיסבירו לי בנוגע לזה, כי זה משגע אותי...

אם אני ייקח טרק עם שתי תופים וסקסופון עכשיו צרבתי אותו ב128 כל הבאס נעלם, האיכות, התמונה וכו' וכו', איך פתאום בעזרת תוכנה אקח משהו קיים, גולמי ואעשיר אותו?!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קלריון אף אחד לא טען שאפשר לקחת שיר "שחתכו ממנו" מידע שמיע, ואפשר "לשחזר" את המידע רק על ידי הוספת BANDWIDTH.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...