Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה GTI - מחיר שוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הוצעה לי איביזה GTI שנת 98 (לא קופרה, אבל האמת , מה זה משנה? ג'אנטים לבנים ועור במשענות הראש? באמת!!!) בצבע ירוק ליים.

יד 2 ,140,000 ק"מ.

המוכר רוצה מחירון ולא שקל אחד פחות.

השאלה שלי היא האם הן באמת נסחרות במחירון או שפחות? או שיותר?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום לכולם.

הוצעה לי איביזה GTI שנת 98 (לא קופרה, אבל האמת , מה זה משנה? ג'אנטים לבנים ועור במשענות הראש? באמת!!!) בצבע ירוק ליים.

יד 2 ,140,000 ק"מ.

המוכר רוצה מחירון ולא שקל אחד פחות.

השאלה שלי היא האם הן באמת נסחרות במחירון או שפחות? או שיותר?

בברכה,יניב

יש עוד קצת הבדל בין הדגמים של שנת 98' לדגמים 99'-00'

ההבדל הוא בזה שבשנת 98' הקופרה נמכרה בצבע לבן ובשנת 99'-00' הקופרה נמכרה בשלל הצבעים. זה בחיצוני...

בפנימי ההבדל הוא בדפרנציאל מוגבל החלקה (לטובת 99'-00' כמובן). ועוד איזה משהו ביחסי העברה שאין לי בדיוק מושג מה הוא.

אגב, בקופרה אין עור במשענת ראש בלבד.... בקופרה יש עור בכל האוטו. כולל בהגה. המושבים מאחורה והמושבים מקדימה - כולם עור של חברת ריקארו. חוץ מזה יש סתם פיצ'קס קטנים כמו קאליפרים אדומים, חגורות אדומות, ידיות בדלת בצבע הרכב, ועוד כל מיני דבריי אבזור קטנים.

גם אני פירסמתי את הקופרה שלי למכירה לפני איזה חודש, אבל ביטלתי את המכירה מכמה סיבות (הסיבה העיקרית הייתה לצערי שיום אחד לפני שהאוטו היה אמור להיבדק במכון וכבר סיכמתי עם מישהו על המכירה - נגנבו לי מהרכב ארבעת הג'אנטים והצמיגים... אז המכירה בוטלה כי מן הסתם הוא לא רוצה לקנות את האוטו על בלוקים. ועד עכשיו האוטו עדיין לא על הכביש בגלל שג'אנטים כאלה צריך להביא במיוחד מחו"ל (אין להשיג בצבע לבן בארץ ואני לא מתפשר על האפורים...).

לפי איך שאני עקבתי אחרי מכוניות אחרות שכאלה (לא שיש הרבה...) שהיו למכירה, ולפי איך שראיתי שמתקשרים אליי - האוטו הזה במצב טוב נמכר מעל. לא משהו היסטרי כמו ילדי הכאפות, אבל סכום יפה.

כשרציתי למכור את האוטו (ויכול להיות שאני אחליט למכור אותו שוב כשהוא יעלה על הכביש. לבנתיים הוא מושבת בגלל חוסר בג'אנטים כבר שבועיים+) לא הסכמתי לשמוע את מי שדיבר איתי על 4-5 מתחת למחירון. עכשיו עם 4 צמיגיי מישלין חדשים שיהיו לי על הרכב תיהיה לי סיבה יותר טובה לבקש מחיר טוב :razz:

בהצלחה בקנייה!

Back to the original - NC again.

פורסם

האיביזה קופרה הראשונה (עד שנת 2000) באה מוגדשת?

ואיך האמינות שלה?

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
גם אני פירסמתי את הקופרה שלי למכירה לפני איזה חודש, אבל ביטלתי את המכירה מכמה סיבות (הסיבה העיקרית הייתה לצערי שיום אחד לפני שהאוטו היה אמור להיבדק במכון וכבר סיכמתי עם מישהו על המכירה - נגנבו לי מהרכב ארבעת הג'אנטים והצמיגים... !

הימור פרוע- אולי במקרה בעלים גאה של הונדה סיוויק אחראי לתקרית?

אופנוען

פורסם

ת פסיקו כבק עם ההכללות האלו שכל מיט שיש לו הונדה סיויק הוא ערס!!!!!!!

זה שלכל הונדה סיויק שנייה יש ג'נט איביזה זה לא אומר שהוא גנוב!.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם
הימור פרוע- אולי במקרה בעלים גאה של הונדה סיוויק אחראי לתקרית?

איזה שטות לכתוב.

מאיפה אתה יודע? אולי אתה סתם מאשים ואתה בעצמך הרמת לו את הגאנטים?

מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הונדה-מציתה את הדמיון-הונדה...!

למכירה:4ג'נטים מקוריים של סיויק קופה95+צמיגים ב1000ש'ח

חח לא מזכיר לנו משו?... בדיוק מה שחסר לך בקופרה..

סתם אחי צוחק..

ואולי מישהו יכול לשים פה תמונה של קופרה שנת 98 אני מתעניין לראות איך היא נראית

פורסם
חח לא מזכיר לנו משו?... בדיוק מה שחסר לך בקופרה..

סתם אחי צוחק..

ואולי מישהו יכול לשים פה תמונה של קופרה שנת 98 אני מתעניין לראות איך היא נראית[/

QUOTE]

איזה בדיחות חמווודיי.....:twisted:

ועכשיו לעניין-תפסיקו להכליל את כל בעלי ההונדות למינהם!

אנחנו לא גנבים ולא מגיע לנו יחס כזה:bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

הביטוח מכסה הכל בלי בעיה?

מעניין מה קורה ברכב כמו שלי, שחלק באו עם חישוקים קלים מקורים כמו אצלי, וחלק באו עם טאסות מכוערות.... , כאשר במחירון לוי יצחק רשום סגסוגת כסטנדרט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש עוד קצת הבדל בין הדגמים של שנת 98' לדגמים 99'-00'

ההבדל הוא בזה שבשנת 98' הקופרה נמכרה בצבע לבן ובשנת 99'-00' הקופרה נמכרה בשלל הצבעים. זה בחיצוני...

בפנימי ההבדל הוא בדפרנציאל מוגבל החלקה (לטובת 99'-00' כמובן). ועוד איזה משהו ביחסי העברה שאין לי בדיוק מושג מה הוא.

עד כמה שהבנתי ממך, קופרה לא באה עם דיפרנציאל מוגבל ב 98, נכון?

אגב, בקופרה אין עור במשענת ראש בלבד.... בקופרה יש עור בכל האוטו. כולל בהגה. המושבים מאחורה והמושבים מקדימה - כולם עור של חברת ריקארו.

כל המושבים עור? אתה בטוח? זה לא רק הצד של הכיסא, או חצי /חצי?

לפי איך שאני עקבתי אחרי מכוניות אחרות שכאלה (לא שיש הרבה...) שהיו למכירה, ולפי איך שראיתי שמתקשרים אליי - האוטו הזה במצב טוב נמכר מעל. לא משהו היסטרי כמו ילדי הכאפות, אבל סכום יפה.

בהצלחה בקנייה!

בעל האוטו טוען שאין בכלל שום תאונה לאוטו,שום תיקון פחחות או צבע.

האוטו אכן שמור מאוד חיצונית ופנימית (לא בדקתי מכנית כי הייתי עם האשה וחברים והם כבר התחילו להיות עצבנים) וחוץ מחצאית שחורה ימנית האוטו מושלם.

לאוטו אכן 140K ק"מ וראיתי ספר טיפולים מלא של מוסך מורשה צמפיון.

הבעיה שהכל נשמע יותר מידי טוב, מה תגיד אם עכשיו אני אגיד לך שהאוטו נמצא אצל סוחר רכב בנצרת?

מפחיד רצח !!!

דרך אגב, אני דיברתי עם בעל הרכב ולא עם הסוחר (היכרות עקיפה עם בעל הרכב) הוא אמר לי שאם הרכב מעניין אותי אז הוא מוציא אותו מהסוחר בשניה ומוכר לי, אבל (וזה אבל גדול), למה שרכב כזה בכלל יגיע לסוחר?

יניב

יניב

פורסם

אל תקנה את האוטו.

לא בא לי לקרוא עליך בעיתון , כעוד לקוח שנפל בפח של סוחר רכב...

משהו חייב להיות מסריח. אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון שאולי בכל זאת משהו לא מסריח...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה, מה אני מסכן, 400 ש"ח בדיקה? חפיף.

חוץ מזה ראיתי ספר טיפולים של מוסך צמפיון והוא תואם את הק"מ של האוטו.

האוטו באמת נראה שמור ולא נצבע אף חלק מעולם.

אני מסכים שבמקרה הזה זה לא "כבדהו וחשדהו" אלא חשדהו וחשדהו" אבל אם אתה נכנס לעניין בעיניים פקוחות ומצליב את כל הנתונים בצורה נכונה, יכול להיות שהאוטו באמת בסדר.

יניב

פורסם

אם באמת מצאת אחד שמורה לדעתי תצטרך לשלם עליה

מעל המחירון אבל בלי להישתגע

חולי vag למיניהם ישלמו על הרכב הזה מחיר טוב וגבוהה יחסית בגלל

המנוע המאוד מאוד מוצלח שלו (ABF )

אבל עוד פעם רק אם הרכב באמת שמור ומלוקק

אגב , דיפרנציאל מוגבל מגיע בקופרה ולא בgti כנ"ל לגבי מושבי העור

מומלץ להיכנס לפורום של מועדון vag ולהיתיעץ שם

www.vag-club.com

• תוכן חדש...