Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכה גדולה של דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 1400 OLEL ASTRA 1995. קניתי אותו לפני חודש. בדקתי צריכת דלק וקיבלתי שוק 8.5 ליטר על 100 ק"מ. וצריכת דלק צריכה להיות 6.5-7 ליטר על 100. במה יכולה להיות בעיה?

פורסם

כוון, טחפון ניקוי הזרקה.

1001 דברים.

תתחיל בקטן ז"א טיפול פלגים פילטרים וכ"ו ותראה מה השינויים, כמובן פחית של K44 תתרום גם.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שימו לב שהוא מדבר על ליטרים ל100 קילומטר ולא על קילומטרים לליטר , כמקובל . 8.5 ליטר ל 100 קילומטר שווים ל - כ 12 (11.8) קילומטר לליטר, מה שנראה סביר, אם מדובר בנסיעה משולבת לאופל אסטרה 1400 , שהיא כבדה יחסית למנוע הקטן . לשואל השאלה - לדעתי אין לך שום בעייה ולא תוכל להוריד את צריכת הדלק באופן משמעותי , שוב, בהנחה והנתון שצייינת הוא של נסיעה משולבת ולא מחוץ לעיר בלבד.

פורסם

לפי דעתי תבדוק עוד כמה פעמים... מדידה אחת לא תמיד אמינה.

פעם נכנסתי לתחנת דלק ותדלקתי ויצאה לי צריכת דלק גרועה של 12 ק"מ לליטר בנסיעות בינעירוניות בעיקר. הייתי משוכנע שיש בעיה ורק אחרי עוד כמה תדלוקים בתחנות אחרות התברר לי שהמשאבה של התחנה קצת "זייפה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לי 1400 OLEL ASTRA 1995. קניתי אותו לפני חודש. בדקתי צריכת דלק וקיבלתי שוק 8.5 ליטר על 100 ק"מ. וצריכת דלק צריכה להיות 6.5-7 ליטר על 100. במה יכולה להיות בעיה?
דרב ראשון תתחדש באיזה מנוע מדובר (16 או 8 שסטומים) גם לי יש אופל אסטרה 92' בעלת מנוע 1400 כמובן 8 שסטומים ובאמת נראה לי שהצריכה שלך מעט גבוהה אצלי במנוע קרבורטור בצריכה עומדת על 1/13 בעיר עם מזגן הצעתי לך היא עשה טיפול 10K כולל פלגים ותוספים ובדוק אם קיים שיפור

כמובן שיכול להיות שאתה עדין לא רגיל לרכב יכול להיות שעם הזמן תשתפר הצריכה וגם תלוי בתיבת ההילוכים (אוטו/ידני)

בהצלחה

ישראל ברטל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

• תוכן חדש...