Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט. יש א-ס-ק-ו-ר-ט!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזלללללללל טוווווובבבבבבב!!!!!!:beerchug: :beerchug: :king::smilecolr:wave2::screwy: הגיע הזמן, סוף סוף! תתחדש! בהצלחה ב"פרויקט"!

נו, וגילית משהו בסוף לגבי מה ששאלת אותי, או שזהו, לא מעניין אותך יותר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ש י ח ק ת א ו ת ה !

האוטו שבו העברתי את ילדותי, אפילו אותו צבע, של אבא שלי היה חרה של אוטו - אבל שלך אם החזיק מעמד כל כך הרבה זמן חייב להיות ליגת על.

תהנה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בהצלחה כפרה :viking:,

אגב, רשמתי לפני שבוע על שתי אסקורטים שראיתי בת'רד ענתיקות בחצרות,

שעשויות לשמש אותך לחלקים.

No worries 8)

פורסם

קצת באיחור ואיתך הסליחה רק עכשיו נכנסתי לפורום אז.....................................

תתחדש תתחדש תתחדש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי כמוך יודע כמה אני מאושר,אני מרגיש כמעט כמו שקניתי עוד GSR .

אתה לא שוכח מי עשה לך היכרות עם הכלה,לכן אני מרגיש כפליים טוב על כך שהצלחתי להציל

עוד נשמת פח תועה.

עכשיו כשהיא בידיים טובות אני רוצה לראות אותה אחרי פוליש ווקס (ותאמין לי שגם אתה רוצה).

אז שיהיה לך רק טוב וכל עזרה שאתה צריך אני פה.

פורסם

תגיד לי, הפרווה שיש בבגאז', לא אמורה להיות על הדש?!

:-P

תתחדש, ותתחיל להיתרגל לעובדה שאתה בעלים של רכב אספנות!!!

היא ניראת ממש טוב, רכישה חביבה בהחלט!

נראה לי שתפיק ממנה הרבה הנאה והנעה...

מתי אתה קונה סט כלים (ולא אספנות :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הרבה מזל טוב ובהצלחה עם הכלה החדשה ...

אתה מוזמן להגיע עם הכלה החדשה מחר למפגש כדי שנוכל לראות אותה (הבנתי שאתה מגיע מפעם לפעם) ...

אין לך במה להתבייש, דווקא מצאת לך רכב במצב אידיאלי להתחלה. אבל דבר אחד לא בנתי, יש לה טסט?

ד"א, התמונות הראשונות שבהם צולמתם שוטפים את הרכב עם המברשת הזו מאוד כאבו לי לעניים. פעם הבאה תקנה ספוג ב-10 ש"ח באוטו דיפו, אני מבטיח לך שהוא עושה עבודה הרבה יותר טובה מהמברשת הזו (שעם הזמן עושה סימנים כאשר תסתכל על הצבע של הרכב בכיוון השמש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עידן !

כל הכבוד אחי ! מברוכ, תתחדש !

שיהיה במזל טוב ! בהצלחה ! ורק טוב !! מכל הלב.

מגיע לך, חיכית הרבה זמן, ולא רק חיכית, אלא השקעת בחיפושים !

רוברט.

פורסם

היי עידן

מזל טוב על הרכישה של האסקורט

היא נראית ממש טוב, רק חבל שלא מצאת אחת עם 2 דלתות (כמו שלי :wink:)

בכל אופן אתה מוזמן לשאול אותי על מקומות לחלקים רלבנטיים בשבילך?

המון בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ד"א, התמונות הראשונות שבהם צולמתם שוטפים את הרכב עם המברשת הזו מאוד כאבו לי לעניים. פעם הבאה תקנה ספוג ב-10 ש"ח באוטו דיפו, אני מבטיח לך שהוא עושה עבודה הרבה יותר טובה מהמברשת הזו (שעם הזמן עושה סימנים כאשר תסתכל על הצבע של הרכב בכיוון השמש).

לרכב אין טסט, ולמען האמת גם אין כ"כ ביטוח (בגלל זה אני נסעתי בשעות לא שעות על מנת לתדלק אותה)

במהלך השבוע אני הולך עם הבעלים, ומעביר אותה ל"אספנות" ומבצע העברת בעלות (בהדרכה של קולגה שאני מאוד מעריך), ואז אני אתחיל להשקיע גם על החלק המכאני, ולא רק הקוסמטי.

הצבע זה הדבר שהכי פחות מטריד אותי כרגע, מאחר והבודי במצב טוב, וזה מה שחשוב.

היה המון לכלוך על הרכב, וטיפול ביד עדינה לא היה עוזר, המון חול, עלים, אבק - גושים של לכלוך שהצטברו עם השנים.

הצבע כפי שאתה רואה בחלק מן התמונות דהוי, ונראה בגוונים שונים - בעיקר בגלל שהשתמשתי בסבון כלים על מנת להוריד את הלכלוך.

נכון, אני לא מתנהג בכפפות של משי, אבל זה רק ההתחלה.

תודה על הכל.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

מזל טוב אחייי סוף סוף החלום התגשם תטפל בה תשפץ אוץה תפנק אותה כמו שאתה יודע תדאג לה לחלקים מקוריים תחדש את המנוע שיראה יפיפה

כמובן הכל לאט לאט אבל אני סומך עליך כי את בחור שמשקיע ואל תדאג כל פעם אני אפילו יבוא לבקר אותך אפילו בשביל עזרה!! בכיף

יאללה מברוק תחדש ובהצלחה עם החייה :)

יקי!!!

פורסם

עידן?? האיש והמאזדה???? :shock: !, הפך להיות האיש והפורד ! , מ-ז-ל- טוב גברררר

ואיי עשית לי את היום אני מזה שמח בשבילך, הבנתי שזה שלך רק לפי התמונות !,

יאאלה בוא נראה אותה במפגש ראשון !

תתחדש ואי אני מאוווד שמח בשבילך :-D .

חחח איתה אתה לא תצליח לעשות לי "לכה" כמו שעשית עם המאזדה :lol:

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...