Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MTX JackHummer בפימפ מיי רייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה הסבר קצר לכול מי שלא יודע הוריד משרטים:

דרך1:הקלהביותר להתקין את התוכנה FLASHFXP להדביק בא את השרת ולהתחיל להוריד

דרך2: עוד יותר קלה לילחוץ על ftp://a: [email protected]:7474 זה הוא יבקש שם מישתמש וסיסמא

בשם מישתמש רושמים : a

ובסיסמא רושמים : plfxp

השרת מסוגל להכיל 20 אנשים

עם הוא קצת עמוס לחכות כמה דקות

פורסם

אני רוצה רק לעזור ולא להביא לינקים (פאבים שהם לא עובדים)

אז ככה הסבר קצת יותר מפורט:

מורידים את התוכנה FLASHFXP שהיא תוכנה ממש טובה מי פו: http://www.download.com/FlashFXP/3000-2160-10037696.html?part=dl-FlashFXP&subj=dl&tag=button

מתקינים אותה

אחרי שהתקנו אותה ניכנסים אליה ולחצים F8 שזה מוגדר בתוכנה כ QUICK CONNECT (סימן למעלה הברק)

מעתיקים את הפאב הזה : עושים העתק ftp://a:[email protected]:7474

ואחרי שיצא לנו חלון בתוכנה של התיתחברות אחרי שלחצנו QUICK CONNECT

פשות עושים הדבק ולחוצים CONNECT

התוכנה מיתחברת לשרת

בשרת יש הרבה סרטים אנכנו מורידים את התיקיה שניקראת Pimp.My.Ride.S04E07.DSR.XviD-LOKi

אחרי שהורדתו מחלצים את הקבצים ורואים את הסרט ומגיבים אי ה JACKHUMMER מפוצץ את האוטו

וזהוא......

וזהוא......

רק את הפאב אני לא יכול להדביקביגלל שהוא עושה לי סמיילי בצירוף : P

אז בימקום הסמיילי שיש בפאב לירשום : P בלי הרווח

פורסם

5 מונובלוקים של MTX

6 כבלים

3 מצברים

ובטח לא הראו את השיפוץ אלטרנטור שעשו לאוטו כדי להגביר את יצירת המתח של הרכב ובטוח שהם חיזקו את כל מרכב האוטו קיצר זה סאב חלומו של כל חובב סאונד מצוי! ברגע שאני יזכה בלוטו זה הדבר הראשון שאני מתקין באוטו! חח

מה שמצחיק הם שמו לו פאטיפון באוטו ! והמחט לא תקפוץ מהבאסים מה פתאום אין מצב:)

פורסם

מה זה.....איך הצלחת להוריד - הצילוווווווווווווווווווווווו :S

אני לא מצליח אני עושה הכל כמו בהוראות רושם בג'נרל בקוויק קונקט את הדברים שאני עושה פאסט זה ממלא את כל השדות כלל הסיסמא והשם אבל זה לא מתחבר

פורסם

הצלחתי להוריד. אבלללל.

אין לי תמונה. אני שומע דיבורים. ???

מה לעשות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...