Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור ECHO שנעלם וחוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הידית של ההילוכים (אוטומט) יש כפתור ECHO POWER. בד"כ הכפתור נמצא על ECHO ושאין שום חיווי בלוח השעונים (באותו מצב).

כשמעבירים את המתג ל POWER יש חיווי על לוח השעונים.

לפעמים יש חיווי ECHO ש"מחליט" להידלק עצמאית בלוח השעונים.

1. מה המצב הנורמלי (יש או אין חיווי בלוח השעונים, כשהמתג במצב ECHO)?

2. מה יכול לגרום להופעה או היעלמות החיווי?

המדובר במיצובישי סופר לנסר, GLI סאלון, 1600 סמ"ק, מודל 97.

פורסם

אין מצב נורמלי אתה צריך לבחור בין ECO שזה מצב חסכוני (פחות דלק פחות כוח זמין) לבין POWER שזה להפך. בקשר לנורה יש לך בעיה בכפתור שבידית.

פורסם

אין לי צורך בכוח זמין, כך שהמתג תמיד על ECHO.

הענין הוא, שהנורה מדי פעם מחליטה להידלק מסיבה לא ברורה (היא אמורה להיות דולקת קבועה על E?)

אגב, שמתי לב שזה קרה היום, אחרי שעליתי לא מעט עליות (בחיפושי הבלתי נלאים אחרי ג'אנט). הפעם הקודמת והראשונה שזה קרה, כשהייתי בדרך למילואים, יחד עם עוד שלושה חברים באוטו וה-ר-ב-ה ציוד (אולי בגלל מאמץ...).

פורסם

כאשר אתה נוסע בצורה חסכונית נורת ECHO דולקת (economical= חסכוני) הנורה סה"כ אומרת לך "אתה כרגע נוסע רגוע וחוסך בדלק" כאשר תדביק את הדוושה ותקפיץ את הטורים היא תכבה ותגיד "יא חביבי אפשר לשמוע את הבוכנות עושות לחיים :beerchug:, כל שלוק שלהן זה חור בכיס".

אז הבחירה בידך אם לנסוע רגוע או להרביץ, לא נראה שישנה בעיה סה"כ פעולה תקינה של המערכת

לחיים

פורסם

לפי דעתי יש בעייה עם המגעים וזאת הסיבה שלפעמים היא דולקת ולפעמים לא.

נסה לפרק את הלחצן מידית ההילוכים ולבדוק אם שם הבעייה. אם לא ויש לך ידיים עדינות וחוש טכני נסה לפרק את לוח המחוונים ולראות האם יש מגע רופף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כאשר אתה נוסע בצורה חסכונית נורת ECHO דולקת (economical= חסכוני) הנורה סה"כ אומרת לך "אתה כרגע נוסע רגוע וחוסך בדלק" כאשר תדביק את הדוושה ותקפיץ את הטורים היא תכבה ותגיד "יא חביבי אפשר לשמוע את הבוכנות עושות לחיים :beerchug:, כל שלוק שלהן זה חור בכיס".

אז הבחירה בידך אם לנסוע רגוע או להרביץ, לא נראה שישנה בעיה סה"כ פעולה תקינה של המערכת

לחיים

חיים ידידי היקר.

כפי שכבר כתבתי בשרשור, אני מראש בחרתי לנסוע רגוע על מצב ECHO.

מדבריך אני מבין, שגם אם המתג נמצב על E ואני לוחץ על הגז (הטורים עולים) - אז נורית E נכבית?!

פורסם

הבנת נכון, לחבר שלי היתה TOYOTA והנורית נדלקה וכבתה בהתאם לרמת הלחיצה שלו על הדוושה.

תעשה ניסוי שים על E לטף את הדוושה ואל תעלה לטורים גבוהים, אם הנורה דולקת באופן קבוע אין בעיה, לאחר מכן תדביק את הדוושה הנורה צריכה להיכבות. ככה תדע אם המערכת בסדר.

• תוכן חדש...