Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מורל פולס 5.25" > ה - HU יגיע בשבוע הקרוב.. והעניין הוא כזה.. אחרי בדיקה קטנה בדלת התאכזבתי לגלות שכן אין מה לעשות ורק 5.25 ייכנס דרך הפח.. בכל אופן עליי לעשות הגבהה שחלילה החלון לא ישבש עניינים.. והשאלה שלי היא כזו.. בין הפח לפלסטיק יש ניילון ושמתי לב שהרמקול הנוכחי נמצא מעבר לאיטום, החשש שלי הוא מה יהיה לגבי רטיבות ? איך אני יכול להגן על הוופר ?

שכחתי לציין שיש לי אופל קורסה 93, 3 דל'.

הדבר הבא הוא שהפלסטיק שמכסה את הרמקול בעל רשת וברגע שאני אשים את הוופר עם הרשת המקורית + הכיסוי של הדלת זה מן הסתם רק יגרע מהצליל המופק.. כדאי לחתוך את הפלסטיק ולמקם את הוופר עליו ישירות ??? אני אשמח לשמוע המלצות/פתרונות..

דבר אחרון חביב :? קניתי 8 מטרים של כבל.. 1.5. החיווט הנוכחי נוראי.. יש לכם רעיון להפוך את העסק לקליל ???

פורסם

יש לי את אותה הבעיה , מה שעשיתי זה קניתי צינור ביוב ושמתי אותו סביב הרמקול עד קצה המגנט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

גורל, לפי מה שהוא אומר הוא פשוט יצר גליל שבתוכו יושב הרמקול,(כמו לבנות פוד מפיבר), דווקא אופציה נחמדה,אך היא מבטלת את תיבת התהודה שהדלת יוצרת.

ולכן,זוהיא אופציה לא ממולצת בכלל.

ניתן לחתוך את אותו ניילון ולבצע אטימה חוזרת אחרי ההתקנה של הרמקול.

שבוע הבא אני יעלה תמונות של ההתקנה ב2 הרכבים שלי ,ובהם יש אופציה דומה לאיטום.

ואגב, לא מתקינים את הוופר בתוך הדלת עם הגריל המקורי אלה משתמשים בגריל של הדלתות.

והגבהה ניתן לעשות מפיסת עץ חתוכה בהתאם,בעובי הרצוי.

under construction..

פורסם

זה לא יוצר שום חסימה של תיבת התהודה !

כי זה לא אטום בקצה (צינור חלול), זה כמו הגבהה ארוכה סך הכול , הוא פתוח בקצה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין לזה שום השפעה של פורט , זה בעיה להסביר , הדלת עדין תשמש בתור תיבה אטומה

אמממממ אם הארוך ופתוח אז יתכן ועדיין יש לזה השפעה של פורט

פורסם

ניסיתי בעבר לכסות רמקולים בדלתות עם ניילון יחסית קשיח , לא עזר - הוא יצר רעש שמיע וסירס את שטח העבודה של הוופר.

אולי אם הוא ישקיע קצת יותר חושבים ביישום של המטרה הזו - יצליח לצמצם נזקים.

וגם פה אינני בטוח בכמה זה יעזור..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...