Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי וראיתי שכל החוטים מחוברים.. וזה לא עניין של מגע..

למישהו יש רעיונות מזה יכול להיות..:|

אולי היא פשוט נשרפה וזהו, אבל היא מערכת בת 3 חודשים סה"כ..

פורסם

איזה דגם של מערכת

מה קרה....מה לא פועל

מתי הפעם האחרונה שפעל ומה עשית שזה פתאום הפסיק לפעול

אנחנו לא נביאים !!

פורסם
איזה דגם של מערכת

מה קרה....מה לא פועל

מתי הפעם האחרונה שפעל ומה עשית שזה פתאום הפסיק לפעול

אנחנו לא נביאים !!

צודק.

המערכת kdc2031 קנאוד

זהו שהפעם האחרונה פשוט לא עשיתי כלום.. אפילו לא הגברתי יותר מדי, באתי לאוטו הפעלתי ושום דבר לא קרה, כאילו לא מגיע זרם חשמלי למערכת פתאום..

וגם אין לי מגבר(אם זו נקודה שצריך לציין)

פורסם

לי זה קרה פעמיים ברדיו דיסק של בלונטפאק ובעוד רדיוטייפ.

הבעיה הייתה במגעים של הפנל, תבדוק זאת.

פורסם

תנקה את המגעים האחוריים של הפאנל - כמו כן...תבדוק עם מנורת ביקרות מאחורה : אם מגיע מתח לחוט האדום (+ סוויץ' - כאשר הסוויץ' פועל) לחוט הצהוב (מתח קבוע - תמיד) ותסגור מעגל בין החוט הצהוב לחוט השחור דרך מנורת הביקורת כדי לוודא שיש מעגל תקין ואין נתקים....

אחרי זה תביט לתוך הקונקטור ותראה שכל הפינים יושבים במקום ואף אחד לא "נסוג" מעט ובכך המגע לא תקין ואחרי זה תכניס אותו טוב...שישב כמו שצריך...

תנסה ותגיד מה היה

דבר נוסף : תבדוק את הפיוז ששתול בתוך גוף הרדיו דיסק מאחורה...אולי הוא נשרף...

פורסם

אם הרדיו דיסק אצלך סה"כ 3 חודשים כמו שרשמת, אז בטח יש עליו עדיין אחריות... תנצל אותה.

פורסם

תבדוק את הפיוזים של האוטו , אולי הפיוז של הרדיו נשרף מסיבה כל שהיא, אני מתכוון לפיוזים הממוקמים מתחת להגה.. יש שם סרטוט למי מהם הוא של הרדיו.. תבדוק אותו אם שרוף או לא , ובכלל תבדוק אם מגיע חשמל לרדו דיסק ע"י טסטר.

ותודיע מה קרה.

פורסם

טוב אז חזר לפעול

ואלו היו רק המגעים (אם לא עובד פעם ראשונה, שווה לנסות פעם שניה)

עכשיו יצא משהו מצחיק

פעם הייתי מגביר עד 24 והיה ווליום מטורף..

עכשיו אני צריך להגביר עד 34+ שיהיה אותו ווליום כמו 24

• תוכן חדש...