Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מאזור הגיר (גולף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף 1.6 משנת 2000 שקניתי לפני כשנה ובחודשים האחרונים אני שומע רעשים מאזור הגיר (גיר אוטומט). קיימים שני סוגי רעשים - הראשון הוא מעין רעש מתכתי, כאילו יש כדור מתכת שזז באזור תיבת ההילוכים בזמן האצה או האטה. השני הוא מעין אוושה או נפיחת אויר שמורגשת בעיקר לאחר כיבוי המנוע.

כשקניתי את האוטו עשיתי בדיקת גיר במכון לגירים אוטומטים ואמרו לי שהגיר במצב מצויין, אז מה קרה פתאום?? יש לכם מושג ממה יכול לנבוע רעשים כאלה? הייתי במוסך ושם אמרו לי שאין לי מה להתעסק עם זה ושכדאי לי פשוט אולי לשמוע מוסיקה בווליום יותר גבוה (?!), אבל הרעשים פשוט משגעים אותי....

פורסם

האם המזגן דלק לפני שאתה כיבית את המנוע....

זה רעש כזה כמו פססססס....... ואח"כ מפסיק?

תנסה לכבות את המדחס מזגן 5 דקות לפני שאתה מגיע ליעדך ומכבה מנוע, האם גם אז יש את הרעש של הנפיחה....?.??

פורסם

זה לא רעש של תסיסה אלא רעש שנשמע כאילו יש תנודה של חלק כלשהו מאיזור הגיר (מעין רעש של שפשוף) - ממה זה יכול להיות חוץ מענין המזגן?

בכל אופן, אני אשים לב להצעתך לגבי המזגן.

תודה.

• תוכן חדש...