Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר אז אתה משווה מורל לרוקפורד??

או במילים אחרות, משווים פה בין שני חברות טובות ומבוססות, האחת מתעסקת ברמקולים (לרכב ולבית) והשניה בהכל :).

זה אומר משהו? לא כל כך :)

תשאל בפורומים בחו"ל מה עדיף, מורל פולס (כן פולס) או נגיד פיוניר REV ש(עולים בארץ 1800) נחש מה יגידו...

מבחינת חברה לרמקולים ולקומפוננטים לרכב, מורל נחשבת היי-אנד וידוע לי שהאליט לדוגמא קיבל ציונים טובים יותר מה אירידיום של DLS.

שוב, זה אומר משהו? לא כל כך...

ולסכם את כל התגובה התמוהה והמבולבלת הזו שלי:

מורל חברה מעולה, בכל הנוגע לרמקולים כנראה טובה יותר מרוקפורד. אבל אין זה אומר דבר שכן אולי הוא יעדיף את הפיוניר שמוכרים ב200 ש"ח בתחנה המרכזית פשוט כי ככה זה...

תראה אני אישית מעדיף רוקפורד כל אחד ודעתו הוא

אני אוהב בלנדיניות (רוקפורד) ואתה אוהב גי'נגיות (מורל) הכל עניין של העדפה אישית

מקווה לא להכנס איתך לויכוח

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיות עם ההעדפות שלך או שלי.

מבחינת מוניטין והשוואה של דגם לדגם מורל נחשבת (ואין זה אומר שהיא טובה יותר עבורך) טובה יותר בתחום הקומפוננטים.

לצורך העניין אני אדגיש ואומר, מורל נחשבת לחברת היי אנד לכל דבר (הייבריד ואליט בכל אופן) אל תתנו למחירים הזולים בארץ ולהטעות אתכם. מורל מייצרת רמקולים ברמה מאד גבוה!

ושוב אין זה אומר שהם טובים יותר עבורך או עבורו.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תברר בפורומים בארה"ב ואירופה.

פה הרבה אנשים מושפעים מהתימחור וממתקינים...

אופל קורסה 2003

פורסם

מה זאת אומרת תברר, מה אני יראה שההיקף מכירות שלהם גדול יותר?, או שיש יותר אנשים שהמורל נשמעים להם טוב יותר?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תראה בתכלס אין לך אינדיקציה לראות איזה חברה יותר טובה

או קיי אז אומרים בפורומים בארה"ב סבבה אבל כל חברה יש לה את הדברים שבה היא אלופה ודברים שבה היא פחות מסכימים איתי ככה שהיא אפשר בכלל לעשות השווה בין חברות

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

את האמת מאזדה פה אני מסכים עם שיבי.

הוא טען לכל הדרך שהוא מתמקד בתחום של הקומפוננטים והדרייברים ...

הוא לא התיחס לכל החברה עצמה..

צריך לזכור שמורל בכלל לא מתעסקת בעשירית מהתחום שרוקפורד נמצאת בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תשמע גם לדעתי היא יותר טובה, אבל אני לא רואה בכלל איך אפשר לעשות השוואה בין חברות בסדר גודל כזה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מיידן / שי ??! נו מה נסגר.......אני במתח........

:wink:

פורסם
תשמע גם לדעתי היא יותר טובה, אבל אני לא רואה בכלל איך אפשר לעשות השוואה בין חברות בסדר גודל כזה...

מה הבעיה?

בהתבסס על חוות דעת של צרכנים, ביקורות והיסטוריה.

הבעיה היא שהרבה אנשים בארץ לא מעריכים את מורל, בעיקר בגלל המחירים הטובים מאד שיש פה.

שמעתי אנשים בחו"ל ממליצים על דוטק ב400 דולר שבמחיר הזה אפשר לקנות סטים מטורפים! לצורך העניין FNQ עולה 200-300, ALPINE TYPE X עולה בין 200-300, קיקר SS אפשר למצוא ב 450-500, פיניקס גולד אליט (שאגב מבוסס על מורל אליט אם אני לא טועה, רק קרוס שונה) עולה כבר 300-350...

בקיצור יש המון חברות שמבססות את המוצרים שלהם על מורל, יש את מורל ארה"ב שכרגע כבר לא בשותפות עם מורל ישראל שנחשבת טובה יותר.

למען האמת ראיתי אנשים שטורחים לציין בחתימות שלהם (כאשר יש פירוט של המערכת) כי מדובר על מורל ישראל למען הסר ספק.

אופל קורסה 2003

פורסם

רק רציתי לחדד את המידע של שיבי.

מורלUSA - לא מדובר בשותפות.

מדובר במשווק בלבד... (בעבר)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...