Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פיג'ו 106 XS 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה אחלה פורום, וכמו שאתם רואים אני חדש פה...

אתמול התחדשתי בפיג'ו 106 יד שניה, ויש לי מספר שאלות למומחים . אציין קודם שלפניה היתה לי 205 עם קרבורטור, לפניה גולף MK1 שנת 81 ובונסף יש בבעלותי שני מיני מיינורים ישנות. כמו שאתם רואים אני אוהב אותן קטנות ומהירות..

ולשאלות:

הבנתי שהבלוק של ה205 שהיתה לי וה-106 שיש לי כרגע זה אותו הבלוק(1360 CC). ההבדל בין המכוניות עצום הן בהתנהגות ההיגוי והמתלים ועד לתאוצה (יתכן בגלל המנוע+הזרקה ופחות משקל?) אולם, נראה שמכסה המנוע לוהט אחרי הנסיעה וזאת למרות שמד-החום עומד בערך על קצת יותר מחצי סקאלה.

1.מה צריך להראות לי מד החום במידה והכל תקין בהתחשב בזה שאנחנו בקיץ בדגם זה? האם ניתן לשנות את מועד כניסת הונטילטור לפעולה (בטמ"פ נמוכה יותר)? כדאי לבטל את הטרמוסטט?

2.יתכן שמכסה המנוע לוהט בגלל שתא המנוע ב106 קטן וצפוף יותר מה-205 ואין לדגם זה גריל?

3.האם ישנה בעיית החלדה בדגמים אלה ואם כן היכן? התחיל לי מסביב לחלון הקדמי מה כדאי לעשות?

4.יש לי רעשים של דפיקות מכיוון הזרוע השמאלית או הבולם השמאלי. יכול להיות?

5.אילו תקלות שכיחות בדגם זה?

תודה מראש לכל העונים... יום טוב לכולם ושיהיה שבוע מקסים.

פורסם

1.ידוע שלצרפתיות יש בעיות התחממות מידי פעם,מד החום צריך לתת לך טמ"פ עבודה נורמלית.

כדי לשנות את טמ"פ כניסת הוונטה לפעולה אתה צריך להחליף את היוניט הפעלה שלה לטמ"פ נמוכה יותר,אבל זה לא מומלץ בגלל טמ"פ העבודה של הטרמוסטטץובקשר להוצאת הטרמוסטט יש פה הרבה חילוקי דעות.תריץ חיפוש.

2.יכול להיות שבגלל הצבע (שלא ציינתה מהוא) שאולי כהה יותר.חוץ מזה שחום מכסה המנוע לא צריך להתריד אותך,חום המנוע כן.

3.יש כל מיני חומרים,תריץ חיפוש.

4.אם אתה אומר נאמין לך...דפיקות יכול להיות תושבת בולם,תושבת מנוע/גיר ועוד כמה דברים....

sani

פורסם

המחוג של החום מנוע לא אמור לעבור את הקו שלפני הקו האדום.

בנסיעה בעיר ברגע שהקו מגיע לשם תדלק לך הוונטה וזה יירד קצת לכיוון החצי.

בכביש מהיר זה יהיה לך על החצי תמיד.

כל עוד זה לא עובר את הקו של השלושה רבעים זה בסדר גמור ואין סיבה לדאוג.

לגבי החריקות, אתה בטוח שזה מהבלם? יש ברכבים האלה הרבה דברים שיכולים לחרוק ולהרעיש.

לגבי החלודה אם זה רק נקודה זה לא נורא..אתה יכול לשפשף את זה עם נייר עדין ולשים נקודת צבע.

פורסם

קו מעל החצי נחשב תקין...

ואל תשתולל עם הרכב, זה אותו בלוק של ה205, אבל לא נועד לשום שטות, רכב עירוני, ולא יותר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אחלה רכב, יש לי כזה שחור, לגבי החום כמו שכולם אמרו הוא צריך לנוע בין החצי ל-3/4, גם אצלי המכסה מנוע לוהט

לגבי הרעשים, לדעתי זה משהוא שקשור בבולם או בכרית בולם

טפל באוטו הזה בהרבה אהבה ובזמן ובחומרים טובים, והוא לא יאכזב אותך.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...