Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אופנועי חמישים סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איפו לפרסם את זה אבל הינה זה:

חבירם שלי מארגנים מפגש של חמישים סמ"ק באזור הבילו סנטר ברחובות ורצינו לדעת אם בכלל כדאי ואם יש היענות מצד אנשים שיש להם כאלה

אני חולה על הסנדה :mad: בקרוב חתימה

פורסם

רעיון נחמד, רק אולי כדאי למצא מקום עם מעט שוטרים....?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה פה היא שרוב הילדים/נערים שרוכבים על 50 סמ"ק משתוללים..

ובמפגש כזה יריצו לעצמם את האדרנלין במפגן הרמות/נפילות מרשימות..

ואם המשטרה לגיע זה יגמר באותו הרגע...

בכל אופן למארגנים תדאגו שלא ישתוללו כי חבל על הפגיעות המיותרות.

בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

המפגשים של ה50סמ"ק דווקא די נחמדים, אני מציע לכולם להגיע, לפחות מי שעומד בקצב שלהם :twisted:

כנסו לאתר, ממה שאני זוכר, יש מפגש יום חמישי הזה בשפיצרינג.

פעם קודמת שהייתי שם (לפני שבוע) היה ממש נחמד, לראות R1 עולה על המסלול ועושה שטויות, וכל מיני 50סמ"קים משתוללים, למיטב ידעתי המשטרה כמעט ולא יכולה לעשות כלום ל"ספורט" האופנועים,

מכוון שהחוק לא פוגע בו, פגם זה בחוק הוא בעצם מאפשר את המירוצים בשפיצרינג (שרואים בערוץ 5).

עמרי.

פורסם

ואין להצטער למה אין כזו פירצה בחוק למכוניות, כי עניין המכוניות צריך להיות הרבה ותר מסודר, כי הוא הרבה יותר מסוכן. הרי במסלול סגור, לא יותר מידי יכול לקרות מ50CC, בהשוואה למכוניות ואופנועים, מהסיבה הפשוטה שאין להם די כח לעשות יותר מידי נזק בתנאים מבוקרים מספיק.

פורסם
ואין להצטער למה אין כזו פירצה בחוק למכוניות, כי עניין המכוניות צריך להיות הרבה ותר מסודר, כי הוא הרבה יותר מסוכן. הרי במסלול סגור, לא יותר מידי יכול לקרות מ50CC, בהשוואה למכוניות ואופנועים, מהסיבה הפשוטה שאין להם די כח לעשות יותר מידי נזק בתנאים מבוקרים מספיק.
גם במסלול סגור יכולות להיות "בעיות"...

הבעיות הן של אנשים שמחוץ למסלול ורוצים להרגיש גברים...

טמבלים לא חסר, במיוחד בגיל 16...

אגב, גם ל 50 יש את "הכוח" להעיף מישהו לתוך דלת של מכונית או להחליק לתוך קהל של צופים/מעודדים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...