Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל מוואו !@#%$&^?

לפני שמישהו יגיד לי את זה- עשיתי כבר חיפוש וקראתי איזה 20 ת'רדים בעניין ורק יצאתי יותר מבולבל

ואשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן.

באמת שאני כמעט ולא מבין כלום במערכות רכב אבל אני מבין מהר מאוד.

יש לי מאזדה 323 אוטומט 2002LX.

לא יודע איזה מנוע יש לי, כמה שסתומים, קרבורטור כן או לא?, הזרקת דלק ישירה?, ושאר בלה בלה בלה.

אם מישהו יודע אז מצויין, אני אשמח לדעת.

האוטו עבר 62,000K והוא אצלי חודש. אני מרגיש כאילו הדוושת גז לא "מתוחה" כשאני לוחץ על הגז אני לא מרגיש מספיק פידבק מהאוטו, וזה פשוט משגע אותי וגם כשאני מנסה לפתוח עם ה S->L->D על HOLD

אני מרגיש כאילו הוא יכול לצאת הרבה יותר מהר.

המטרה היא תגובה טובה מהאוטו וממש לא בשביל פתיחות.

אם אפשר תמונה של התוסף 44K ולדעת איפה קונים ובכמה?

האם הכמות הנכונה היא 1 למיכל + 2 באינפוזיה לסעפת?

למה המנוע צריך להיות על 4000 סל"ד תוך כדי?

כמה דלק צריך להיות במיכל כשאני מתחיל את האינפוזיה?

באיזה שלב אני זורק תתוסף לטנק דלק וכמה דלק מומלץ שיהיה כשאני שם אותו?

מה הסיפור עם העירבוב של התוסף בדלק והשמן מנוע? לא הבנתי איך הם מתערבבים?

האם צריך אחרי התהליך לעשות ניקוי של איזשהם פילטרים? או לחלופין החלפת שמן מנוע?

מה הנזקים בהתאם לרכב שלי אם אני עושה את זה לבד!?

מישהו יכול לצרף לי תמונה אם יש של המאזדה?

זה לא מחמם יותר מדי את המנוע להריץ אותו על סל"ד גבוה במצב עמידה?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי.....

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
בוא נתחיל מוואו !@#%$&^?

לפני שמישהו יגיד לי את זה- עשיתי כבר חיפוש וקראתי איזה 20 ת'רדים בעניין ורק יצאתי יותר מבולבל

ואשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן.

באמת שאני כמעט ולא מבין כלום במערכות רכב אבל אני מבין מהר מאוד.

יש לי מאזדה 323 אוטומט 2002LX.

לא יודע איזה מנוע יש לי, כמה שסתומים, קרבורטור כן או לא?, הזרקת דלק ישירה?, ושאר בלה בלה בלה. באוטו שלך אין קרבורטור.

אם מישהו יודע אז מצויין, אני אשמח לדעת.

האוטו עבר 62,000K והוא אצלי חודש. אני מרגיש כאילו הדוושת גז לא "מתוחה" כשאני לוחץ על הגז אני לא מרגיש מספיק פידבק מהאוטו, וזה פשוט משגע אותי וגם כשאני מנסה לפתוח עם ה S->L->D על HOLD

אני מרגיש כאילו הוא יכול לצאת הרבה יותר מהר.

המטרה היא תגובה טובה מהאוטו וממש לא בשביל פתיחות.

אם אפשר תמונה של התוסף 44K ולדעת איפה קונים ובכמה? הוא בא בפחית, ברוב חנויות החליפם יש, מחרי בין 80-110 ש"ח.

האם הכמות הנכונה היא 1 למיכל + 2 באינפוזיה לסעפת? אם אתה שם במיכל פחית לא צריך לעשות גם אינפוזיה, או לחילופין.

למה המנוע צריך להיות על 4000 סל"ד תוך כדי? הוא לא צריך להיות על 4000 סלד כל הזמן, מידי פעם נותנים למנוע לעבוד בסלד גבוה כדי שהניקוי יתבצע טוב יותר.

כמה דלק צריך להיות במיכל כשאני מתחיל את האינפוזיה? ?! מלא, רבע, חצי לא משנה, אתה עושה אינפוזיה לא שם פכית במיכל!.

באיזה שלב אני זורק תתוסף לטנק דלק וכמה דלק מומלץ שיהיה כשאני שם אותו? שים אותו לפני שאתה ממלא ותמלא מיכל מלא.

מה הסיפור עם העירבוב של התוסף בדלק והשמן מנוע? לא הבנתי איך הם מתערבבים? התוסף והדלק מתערבבים במיכל דלק, משם עברים למנוע, לאחר מכן אחרי שהתוסף ניקה את המנוע נשאר לכלוך רב בשמן מנוע, ומומלץ להשתמש בתוסף קרוב לטיפול גדול והחלפת שמנים.

האם צריך אחרי התהליך לעשות ניקוי של איזשהם פילטרים? או לחלופין החלפת שמן מנוע? כן, מאוד מומלץ לרוקן לגמרי את השמן הישן ולשים חדש, מומלץ להחליף גם פילטר דלק.

מה הנזקים בהתאם לרכב שלי אם אני עושה את זה לבד!? אם אתה עושה את זה נכון, שום נזק.

מישהו יכול לצרף לי תמונה אם יש של המאזדה? יש לך אחת כזאת למה אתה צריך תמונה?

זה לא מחמם יותר מדי את המנוע להריץ אותו על סל"ד גבוה במצב עמידה? בשביל זה יש רדיאטור , ומאורר.

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי.....

אם טעיתי במשהו אשמח לתיקונים,כמו כן אני גם שם בקרוב את התוסף, ואני רוצה רק שני תשובות, מה עדיף אינפוזיה או דרך המיכל דלק?

ממש לפני שנגמר לי הטנק דלק אני מוריד את השמן, ומחליף פילטר דלק.

או לחילופין מיד אחרי אינפוזיה לעשות את הפעולות הנ"ל.

מה עדיף?

פורסם

כעיקרון, אחרי קריאה של הרבה ת'רדים בנושא, המסקנה היא להיצמד להוראות היצרן - קרי, מכל מלא. לא אינפוזיה.

לחברת BG, היצרנית של K44, יש גם ערכה לאינפוזיה. אתה יכול לנסות אותה. אם אני לא טועה, הערכה אמורה לשים דגש על ניקוי בית המצערת.

באוטו דיפו רוצים בעבור התוסף 130 ש"ח. השתגעו לגמרי.

אני קניתי ב-80 ב"חלפי פ.ת." ברחוב בר כוכבא בפ"ת.

פורסם

תודה על התגובות.

לפי מה שהבנתי האינפוזיה הרבה יותר יעיל.

שאלה נוספת שעלתה לי כרגע . . .

אם אני עושה אינפוזיה והאויר שנכנס לצילינדר מתערבב עם השמן והפיצוץ הוא עם התוסף כאשר הוא לא מהול בדלק אין איזשהוא נזק?

VW GOLF V5 2001

פורסם

אבל הוא לא יכול להיות לא מהול בדלק,הרי המזרקים ממשיכים לעבוד עם שאר מכלולי המנוע.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

לBEAR - טוב כנראה שאתה צודק.

ל SAMIRO - בעיקרון כן אבל התועלת שונה.

VW GOLF V5 2001

פורסם

בכדי שיתבצעה פיצוץ בתא הבעירה דלק חייב להיות אחד הרכיבים של התערובת,שמן לא יוכל להתלקח כמו דלק.

פורסם

אם אתה שם פחית בטנק אז גם מומלץ להחליף שמן מנוע ומסנן לאחר סיום הטנק דלק.

פורסם

אתה מוכן להסביר למה באינפוזיה לא צריך להחליף?

VW GOLF V5 2001

פורסם
בעיקרון 1 בטנק ו 2 באינפוזיה

אתה תהרוס את המנוע במקרה הזה.

אני שוב שואל, מישהו מהמבינים, מה מביא יותר תועלת, במיכל או אינפוזיה?

• תוכן חדש...