Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צירך להחליף 4 צמיגים ל-206 מידות

185/65R14

לפי כל הבדיקות מישלינג יקרים מדיי דנלופ לא שווים את המחיר והנקודה הסופית היא

קונטיננטל הגרמנים שנעים בין 330 ל-380 ש"ח לחתיכה

מכירים באזור המרכז איזה "מכון צמיגים" שאפשר להשיג אצלו עסקה טובה על רביעייה?

בצומת ביל"ו שליד רחובות יושב איזה איש חפרון כזה

משהו צמיגי הדרום, אומר קנה 2 קבל 2 חינם

שאלתי אותו כמה יעלה לי זוג צמיגים, הוא אומר לי כל צמיג 580 חחח

עכשיו אני עושה לו, איך יכול להיות אתה יקר ב-200 שקל שזה המחיר המקסימלי שקבלתי על קונטיננטל

אז הוא אומר לי , פה זה המחיר, אהה ואתה מקבל גם 2 חינם

עקרונית מבחינת מחיר סופי זה יוצא יותר משתלם 1160 אפשר להוריד ל1100 , אבל מהו מזיין ת'שכל ואומר שיחידה עולה 580 שקל? אם הוא עושה 2+2 שיעשה 2+2 אבל למה לזבל במחיר שהוא יודע שזה לא המחיר

כדאי בכלל להסתכל עליו או לוותר על מכוני סוג 2+2 ?

ואיפה ממליצים לקנות צמיגים, במחיר טוב?

כמובן שאין בעיה לבדוק תאריך ומספר שבועות ייצור

פורסם

הפתעה!

לחברות יש בד"כ יותר מדגם אחד של צמיג:shock: .

והיה באמת עוזר אם היית מתייחס לדגם, אי אפשר לעזור לך בלי פרטים נוספים.

ואיך הגעת למסקנה שכל הצמיגים של דאנלופ לא שווים כלום, אשמח לשמוע על שיטת הבדיקה שלך?

וזה עצוב, שמה שמעניין אותך בקניית חלק חשוב כמו צמיגים הוא המותג והמחיר, ועד כמה אתה משגל בחזרה את המוכר במחיר:?.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

דנלופ טובים אבל ביחיס למה שבדקתי אמרו לי

שפירלי קונטיננטל ומישלינג הכי טובים לסוג הזה לגודל אני מתכוון ודנלופ עולה כמעט אותו הדבר אז, לא עדיף מעט יותר כסף ?

בקיצור לקונטיננטל יש מבודד נוסף וגם חתכים יותר עמוקים מה שמביא ליציבות יותר טובה

וחוצמזה כל המרצדסים החדשות יוצאות איתו

פורסם
דנלופ טובים אבל ביחיס למה שבדקתי אמרו לי

שפירלי קונטיננטל ומישלינג הכי טובים לסוג הזה לגודל אני מתכוון ודנלופ עולה כמעט אותו הדבר אז, לא עדיף מעט יותר כסף ?

בקיצור לקונטיננטל יש מבודד נוסף וגם חתכים יותר עמוקים מה שמביא ליציבות יותר טובה

וחוצמזה כל המרצדסים החדשות יוצאות איתו

מישלין*

וואלה? ראיתי סי קלאס חדשה עם דנלופ ספורט

איך אתה מסביר את זה? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מישלין*

וואלה? ראיתי סי קלאס חדשה עם דנלופ ספורט

איך אתה מסביר את זה? :roll:

צודק! גם לי יש דנלופ SP9000 ואני מאד מרוצה מהם.

אגב קניתי אצל צמיגי כחלון ראשל"ץ 03-9419033, ולפי דעתי העיסקה שלי הייתה טובה מאד גם מבחינת הצמיג וגם מבחינת המחיר.

פורסם

ידידי, הצמיגים הם הקשר שלך לכביש, הם חלקים מהבטיחות

לא חוסכים עליהם!

לבחור עם ה-206

אני במקומך הייתי קופץ לאוטודיפו לראות כמה עולים יוקוהמה S306

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS כתב לך פה הצמיגים הם הקשר לך לכביש, הדבר הכי חשוב ברכב, הוא לא מנוע, לא ברקסים לא נוחות ולא אמינות, צמיגים בלעדיהם הרכב לא שווה כלום.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לאחר שמחקתי מספר תגובות מדהימות בטיפשותן של אחד שיורה שטויות בקצב של וולקן ולדאבוני הרב מספר חברי פורום רציניים שמבינים דבר או שניים מהחיים שלהם וביזבזו עליו תגובות לחינם (מצטער חבר'ה..), כל מה שיש לי לומר למיסטר מפלצת ירוקה הוא - תרגיש חופשי לנסוע על צמיגי זבל שבזבל ולחסוך עוד על נקודות המגע היחידות שיש לרכב שלך עם הכביש, כן כן, אילו שמעבירות אליו את כוח הבלימה, את פעולת ההיגוי ועושות את מה שאתה מבקש, אלו שאתה בעיקר צריך אותן בשעת חירום... תרגיש חופשי להאריך את מרחקי הבלימה שלך ולהתפשר על חדות ההגה.

ערימת זיבולי שכל כזאת לא ראיתי כבר ממזמן, אין לך פשוט טיפת פאקינג מושג על מה אתה מדבר, אנא הימנע מלתת ייעוץ לגבי צמיגים.

מוטי.

פורסם

הממ קראתי בלינק, אבל עדיין לא המלצתם על "דגם" של צמיג טוב ואיפה אפשר להשיג במחיר טוב

דגם טוב חח לא שם טוב :)

• תוכן חדש...