Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההחלפה מ8 גייג ל4 גייג היא כזאתי משמעותית בשמיעה ????

כרגע אין לי כל כך בעיה עם הכבלים הקיימים,

אבל אמרו לי שברגע שאני יחליף את כל החיווט כולל הRCA אני ירגיש הבדל גדול...

כרגע יש לי 8 גייג באוטו עם RCA 1 של רוקפורד

ו1 RCA פשוט כחול...

הפיוז שיש לי לי הוא 30A והוא נראה כמו פיוז רגיל של הרכב ולא כמו שראיתי אצל חבר שלי שהוא נראה שקוף וגדול כמו מנורה כזאתי.... זה משמעותי????.

פורסם

תקשיב .

לי יש כבל rca מהתחנה המרכזית וחוטים שלא ברא השטן ואין לי שום רעש.

אז בטח שזה לא יתן לך שום שיפור !! ההחלפה הזות

פורסם

לא יעזור. יש לך חיוות של רוקפורד שהוא די טוב.

ו8 גייג מספיק למגבר אחד.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

חחחחח.... לא שמתי לב שזה אתה. :lol:

רגע, איך אצלך מחוברים המגברים?

עם קיט אחד או שתיים?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
האם ההחלפה מ8 גייג ל4 גייג היא כזאתי משמעותית בשמיעה ????

כרגע אין לי כל כך בעיה עם הכבלים הקיימים,

אבל אמרו לי שברגע שאני יחליף את כל החיווט כולל הRCA אני ירגיש הבדל גדול...

כרגע יש לי 8 גייג באוטו עם RCA 1 של רוקפורד

ו1 RCA פשוט כחול...

הפיוז שיש לי לי הוא 30A והוא נראה כמו פיוז רגיל של הרכב ולא כמו שראיתי אצל חבר שלי שהוא נראה שקוף וגדול כמו מנורה כזאתי.... זה משמעותי????.

אם יש לך פיוז של 30 אמפר , אין לך צורך ב4G.

חוצמזה, מה על איזה מגברים מדובר,ואיזה פיוזים יש על המגברים.

בכל מקרה, לגבי הפיוז שתיארת זה רק בית פיוז שקוף,זה סתם שטות וזה ליופי בלבד כל עוד אתה משתמש רק ב 30 אמפר.

הכבלים מותאמים לסגולה של המגברים.

לגבי הRCA, אז יש הבדלים באיכות בין כבלים, אבל שוב תלוי על איזה ציוד.

לא תשים כבל של 60$ על מגבר שעולה אותו מחיר...

אם זה מגברים פשוטים אז זה לא שווה את המחיר וזה די זניח.

under construction..

פורסם

הקטע הוא שאני משדרג את כל הציוד כרגע וכנראה שאני יביא מגבר מחול מונובלווק של אודיובאן או היפוניקס

כרגע יש לי 2 מגברים 1 של סוני ואחד של JBL ולא הGTO

אני רוצה לבנות משהו איכותי.... יש לי פאנל של אלפיין 9833 וסט קומפוננט של קיקר סדרה K ואני מתכוון לשדרג סאב אז אני רוצה לדעת אם אני צריך חיווט או שמה שיש כרגע יהיה טוב

פורסם

מצטער שאני משתמש בתרד זה ושואל

אני מתכוון לשים מגבר וסאב

האם יש הבדל בשמיעה בין החיוט השונה?

אני מתכוון לכך שאם אני אשתמש בחיוט שאני יקבל עם המגבר (אם אני יקבל כי הרמקולים של פיוניר קיבלתי)

או שאני יקנה איזה חיוט יקר שתמליצו עליו

?

תודה מראש ושוב סליחה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בכל מקרה, אם וכאשר תביא את המגברים, אז תחליף, בנתיים זה יספיק עם 8G.

לידע כללי, 4G מומלץ בערך מ1200 וואט RMS. על בערך 4-5 מטר כבל,פיוז של 70 אמפר.

כל עוד אתה מתחת לזה, אתה יכול לישון בשקט עם ה8G,אם אתה כבר רוצה לסדר משהו, אז תבדוק כמה הפיוזים של המגברים,תיקח את האמפרז הכי חזק (הגדול מבין ה2),ותתקין בית פיוז עם פיוז תואם(השקוף הזה שהיה נראה לך טוב:)).

ואז אם תביא מגברים אחרים, תוכל להשתמש באותו בית פיוז כי יש לו כניסה שמתאימה ל8G ו4G, ורק תצתרך להחליף את הפיוז.

בכל מקרה אל תמהר להעביר כבר מיותר כרגע,גם ככה שתתקין את המגברים תצתרך להתעסק עם זה , אז באותה עת , כבר תחליף את הכבל מתח, שוב בהתאם להספק,

ויש באתר של אוטוסאונד ,טבלה המפרטת את האורכים,הספקים ופיוזים, ותראה איפה אתה משתלב בטבלה(רק תזכור שתמיד כדי לקחת מקדם בטחון כלפי מעלה).

under construction..

פורסם

green monster,

"לגבי הRCA, אז יש הבדלים באיכות בין כבלים, אבל שוב תלוי על איזה ציוד."

מאיפה הבאת את זה ?, ואיפה ההוכחה שמעשית אנחנו מקבלים "איכות" כשאנו משתמשים "בציוד" מסויים ?

8 גייג מומלץ עד 1200 וואט ? ו4 גייג מומלץ מ1200 וואט ?

מאיפה הבאת את זה, באיזה אתר כתבו זאת ?

לגבי הפיוזים שעל המגברים, אם ישנם שני פיוזים עם X אמפר, אז הצריכה המקסימלית של המגבר היא לא X, אלא 2X.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אין לך מפלי מתח גדולים, ואין לך רעשי אלטרנטור.

אז התשובה חד משמעית, אין לך צורך בחיווט חדש.

לא ציינת איזה הגברה יש לך על ה8 גייג.. ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ההגברה שיש לי כרגע זה מגבר של JBL 67 *4 לא זוכר בדיוק תדגם...

ומגבר סוני 50*2 .... סאב של רוקפורד P1 קומפוננט של קיקר סדרה K של HU אלפיין 9833

בקרוב הולך להגיע מגבר חדש מונובלוק של הייפוניקס או אודיובאן מחו"ל שיהיה בהספק של איזה 400רמס ב4 אום בגלל זה אני שואל אם אני אצטרך להחליף... (גם הסאב ישודרג כנראה לקיקר 400 רמס)

פורסם

אם אתה מביא עוד מונובלוק, או שתביא עוד כבל של 8 גייג, או שתחליף את הנוכחי לאחד של 4 גייג.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...