Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקן לנייד ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש מתקנים למחשבים נידים ברכב

אני מחפש ולא מוצא תמונות

אם יש למישהו אשמח ... וגם אשמח לדעת כמה זה עולה ואיפה זה יושב !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

קח בחשבון שתאונה\פתיחת כריות אוויר במקרה כזה עלולה לשגר את הלאפטופ עם השפיץ במהירות של כמה עשרות קמ"ש ישר למוח שלך

פורסם
קח בחשבון שתאונה\פתיחת כריות אוויר במקרה כזה עלולה לשגר את הלאפטופ עם השפיץ במהירות של כמה עשרות קמ"ש ישר למוח שלך

מתקנים דומים, מותקנים ברכבי ניווט.

אתה רוצה להגיד לי שהם לא חשבו על זה?! (אולי אתה צודק...)

פורסם

תמיד אפשר לייצר מתקן שנישלף מתא הכפפות ע"י 2 מסילות

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה מיתכוון לייצר לך אחד, קח בחשבון את הרעידות של האוטו. צריך לשים שיכבת בידוד טובה בין המישטח ללפטופ. אחרת הדיסק ילך תוך זמן קצר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מתקנים דומים, מותקנים ברכבי ניווט.

אתה רוצה להגיד לי שהם לא חשבו על זה?! (אולי אתה צודק...)

אם רק תגיד לי איזה כריות אוויר בדיוק יש ברכבי ניווט יהיה נחמד

רכבים שכאלו מגיעים עם כלוב התהפכות ורתמה אין שום צורך בכריות אוויר לעולם לא....

פורסם

המתקנים שלהם "מעט" יותר חזקים ממה שאתה תרכיב באוטו....אין להם בעיה להוציא שידרית של 3 נקודות למנשא שלא כמוך שחושב על הרס הדש ועיצוב...דבר נוסף הם עם רתמה כך שלעוף על המנשא הם לא יכולים...חגורת בטיחות עד שהיא ננעלת יש מצב שתקבל פצצה מהלפ טופ

פורסם
איזו "עדינות" :)

הרגת אותי מצחוק

אני מתכנן בכלל לשים את זה בתא מטען (למה אתה ישר תוקף וחושב על תאונות)... מתחת למגש שעליו הרמקולים - כאילו יהיה מין מגש קל מחומר פשוט, מתחת למגש המקורי, כמו של המקלדת שמושכים ! :S

פורסם

החבר'ה כולל אות ייוצאים הרבה עם הרכבים ליערות פיקניקיום - יושבים שותים ונהנים - וזה הזמן למקסס (כמובן שיהיה מיקסר ליד המחשב נייד) בבגאג'... וגם, מפגשים וכאלה. שיהיה

• תוכן חדש...