Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כי הוא לא יודע?!, זה שהוא נציג של מורל לא אומר שהוא יודע הכל, הוא בסך הכל עובד שמה ומלמדים אותו להסביר דברים בסיסיים ופשוטים, גם אם תשאל אותו על הויכוח שבין מורל למורל USA אני לא מאמין שהוא יידע מה לענות לך.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרתי שאני לא בטוח ושיש דימיון בין החברות :)

בכל מקרה. מיכאל שיהיה בהצלחה :)

לגבי איש המכירות של מורל. אני מאמין שמורל חברה מבוססת מרכז, שגם ככה אין לה הרבה אנשי מכירות בארץ (בכל זאת כל הארץ הזאת זה שעתיים לכל כיוון מהמרכז...) אז אני מאמין שלכזה ארוע גדול והומה אדם יביאו מישהו שמבין, רוב הסיכויים שאותו אדם (או לפחות אחד מאלו) שהיה שותף לדיון לגבי מורל ארה"ב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עופר המחיר שנתת בפאונד...

מישהו יכול לעזור לי להמיר את זה לשרלים בערך אין לי מושג כמה זה יוצא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אממ כן אייל יש מקום אבל אני לא מבין למה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז יש סאבוופרים 6X9 של GENESIS למכירה בפורום אודיו למכירה, אני מאמין שזה יעשה לך נפלאות (150WRMS).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אמממ קשה לי מאוד להאמין שזה יכנס מבחינת הרוחב של הדלת...

אייל אם זו הייתה הכוונה שלך רק תאמת את העניין כדי שאני יהיה בטוח אם זה ככה יש לי גם 6X9 שאני מאוד אוהב ומנסה למכור הרבה זמן במחיר רצפה ככה שאני יעדיף לעשות בהם שימוש כלשהו.....

פורסם

אוקיי אני ייצור איתו קשר ונראה אם הם מתאימים לי נשמע אותם ונקדם עניינים צפו לעידכונים...

• תוכן חדש...