Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איטום כנראה מאוד שלא יהיה אני די קצר במזומנים במה שנוגע לאיטום כרגע...

כן אחר כך הסתכלתי בתמונה וראיתי שהמיד באס באמת גדול מאוד..

אוקיי המלצות אחרות?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, אתה מחפש סט שירד מאד נמוך (יחסית) וישלים לך את התדרים הנמוכים בצורה הטובה ביותר.

בדיוק בשביל זה יש איטום. קשה לי להאמין שתיהיה מסופק בלי איטום, ביחוד בדלת שלא "בנויה" לרמקול מלכתחילה.

אז אולי כדאי שבנתיים תחפש יד שניה ואולי אפילו תעשה את ה"בניה" ופשוט תבדוק רמקולים.

שיהיה לך מספיק מזומנים ודעה יותר החלטית תתחיל לחפש באמת.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מנסיון כדאי להביא מחול רק דברים זולים וקלים.

בגלל המשקל הגדול ינקנקו אותך על המשלוח.

שלא לדבר על המכס.

אני למשל הבאתי לא מזמן RCA 5M של מונסטר בחצי מחיר.

פורסם

מוראל אלייט 9 בכלל לא בא בחשבון...

שיבי קראתי את ההערה שלך ואני עדיין בראש שלי ואני עדיין רוצה להמשיך לחפש מיד באס לפני האיטום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל,כל מה שהזמנתי עד היום היה רק מEBAY ותנחש מה??? הם לא מקבלים מחירים של EBAY בטענה שאלה מחירי סיטונאות ולא מחירי השוק...

לבדיקת המחיר הם משתמשים באתר שנוח להם ובדרך כלל בגוגל.

בנוגע להזמנה מEBAY פשוט תשאל את המוכר,צריך לשלוח לו הודעה פרטית (בצד ימין במסך יש את התפריט שלו).

המיד של אודיו באן לא שמעתי אותו,הוא לא זהה למיד מהשלוש חלקים שהיה לי,מה שכן,הבחור שקנה את הסט ממני והתקין אותו בגולף,ממש ממש מרוצה מהסט.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

לדעתי לא הכי משתלם לקנות מחו"ל, עדיף לך לקנות פה, אני יודע שיש לעופר דותן מיד של ELATE ( לא עופר?!, או שזה היה קרוס?!).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בוא אני יסביר לך כמה לא משתלם לקנות בארץ...

מיד באס של דוטק 850 שקל

סט שלם של דוטק 1000 שקל...

אני לא אוהב לפרנס את האנשים שעושים קופות על הגב שלי....

אני עדיין נעול על להביא מחו"ל בגלל שבארץ זה ממש לא משתלם להביא מיד באס מאיזה סט...

פורסם

אתה יכול לקנות יד שניה (אני יודע ש"סאונד בראש" מוכר...)

אופל קורסה 2003

פורסם

גם עם סאונד בראש דיברתי...

זה עדיין לא יוצא לי הכי משתלם בגלל שהוא לא רוצה להיות תקוע עם חצי סט או משהו ואני מבין אותו...

פורסם

אוקי...

בדקתי קצת על ויפה, פירלס (האמיתי), סקאן-ספיק, דייטון, B&C ועוד כמה ששכחתי..

בכל מקרה רובם אם לא כולם 8 אוהם, ולא יודע לגבי תאימות לדלת, ביחוד בלי דינאמט.

בכל מקרה אולי זה יעזור לי קצת אבל מה התקציב שלך בהנחה ואתה משלם עוד בערך 50-70דולר משלוח ועל זה עוד 35 אחוז מכס ואם אני לא טועה על זה עוד 17 אחוז מע"מ (לא בטוח לגבי העניין)

אופל קורסה 2003

פורסם
לדעתי לא הכי משתלם לקנות מחו"ל, עדיף לך לקנות פה, אני יודע שיש לעופר דותן מיד של ELATE ( לא עופר?!, או שזה היה קרוס?!).

אכן יש לי את המידבאסים של האלייט. מעלים אבק מתחת למיטה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ומיכאל,דבר עם איציק שנראה לי דיי מרוצה מהמידים האלה.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני לא מבין אותכם אני 4 פעמים חוזר על המשפט שאני לא רוצה לרכוש בארץ ואני לא רוצה להשתולל מדי עם זה...

מיד באסים של אלייט עולים באזור ה 1600 כאשר אם אני מייבא נגיד את המיד באסים של אלפיין עם הבניות אני מגיע ל 1600...

המחירים בארץ שחיטה ואני לא מעונין לפרנס את מי שעושה קופה על חשבוני...

אני לא יהיה הפרייאר שמתחלף אני יהיה הפרייאר שלמד....

התקציב שלי להכל עומד על סביבות ה 1850 בלחץ באמת אני חונק את עצמי אני לא רוצה לעבור את זה וה1850 האלה צריכים לכלול בניות כאשר הבניות לשתי הדלתות עולות לי 200 שקל לדלת...

כלומר נשאר 1450 שקל לסט כולל ייבוא וכולל הכל...

פורסם

ומי אמר לך שהמיד באס של אלפיין טוב יותר מהמיד באס של מורל ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...