Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבת הוט האצ'ס מבית EVO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים איתך, וגם אני לא אוהב את ה-GTA עם המיליון סוסים שלה (על הנעה קידמית).

אבל צריכה להיות איזה קורלציה בין המשקל לכוח.

לא צריכים להיות הכי חזקים, אבל חלק מההנאה היא גם עוצמת המנוע ורצועת כוח נוחה לתפעול.

זה למשל החיסרון של המיני החדשה (לא ה-S) ושל הראלי, שילדה מעולה היגוי כמעט ומחונן, אבל כוח, לעזאזל איפה הוא. עוד 20-30 כ"ס וההנאה היתה מושלמת.

אני מכיר את הסיפורים על האליז שלוקחת 911 במסלול.

אבל גם האליז עם 75 סוסים במקום 120, היתה נתקעת בבעיה מאוד גדולה.

מסכים איתך בגדול, למעט סייג אחד - המיני קופר מספקת שפע של הנאה גם עם נתון "מסכן" של 9 שניות למאה ו200 קמ"ש. אל תשכח שזה נתון שפיאר הוט-האטצ'ס משובחות רק לפני כמה שנים. אני לא רואה מצב שלא על המסלול או ברייס, שאתה זקוק ליותר כוח מזה (ברור שיש מצבים, אבל באופן כללי - לא להיות קטנוני בבקשה :lol: ).

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רואה מצב שלא על המסלול או ברייס, שאתה זקוק ליותר כוח מזה (ברור שיש מצבים, אבל באופן כללי - לא להיות קטנוני בבקשה :lol: ).

יש יש...

אם לא היה לא היינו חולים כל כך בנהגת... :multi:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסכים איתך בגדול, למעט סייג אחד - המיני קופר מספקת שפע של הנאה גם עם נתון "מסכן" של 9 שניות למאה ו200 קמ"ש. אל תשכח שזה נתון שפיאר הוט-האטצ'ס משובחות רק לפני כמה שנים. אני לא רואה מצב שלא על המסלול או ברייס, שאתה זקוק ליותר כוח מזה (ברור שיש מצבים, אבל באופן כללי - לא להיות קטנוני בבקשה :lol: ).

העניין הוא שהוט-האטצ'ס "זקנות" כמו ה 205GTI והגולף MK1 לקו מן הסתם בבידוד הרעשים ותקנות הפליטה\זיהום אוויר הפחות נוקשות בתקופתן איפשרו ייצור מנועים פחות מתורבתים\שקטים . אז נכון שהן עושות רק 9 שניות למאה ו + - 200 קמ"ש מירביים אבל זה מרגיש מהר יותר בגלל הסיבות האלה . כדי להמשיך לתת לאנשים את הריגוש שנותנת ההוט-האטצ' למרות התפיחה במימדים, בציוד בטיחותי ותקני וכו' היצרנים היו חייבים להגדיל הספקי מנוע ולשפר ביצועים .

טל .

פורסם

אני מסכים אתכם שיש דבר כזה מעט מדי כוח לספורטיבית, ולכן הפיאט הקטנה היא באמת לא ספורטיבית (טוב, זה גם בגלל שהיא כנראה גם לא מתנהגת, בנוסף). באמת שאין לי מושג למה היא צורפה למבחן, כנראה בגלל שהיא הקטנה הזולה ביותר (כ-7000 פאונד) שמתיימרת להיות ספורטיבית - הם רצו לראות כמה היא שווה מול המתחרות.

שימו לב למשל שהם התלהבו מאוד מהפיאסטה, וטענו שאם היה לה יותר כוח (נניח מנוע ה-1.7 של הפומה) - היא הייתה עושה חיים הרבה יותר קשים לצרפתיות הספורטיביות...

בנוגע למיני קופר - נהגתי עליה. המנוע לא חזק אבל לא מרגיש חלש. כלומר אובייקטיבית אין לו את הפאנץ' של מנוע ה-106GTI, נניח. וגם צריך לזכור שהמיני כבדה בהרבה, אבל רצועת הכוח שלו טובה והוא מושך יפה עד למנתק. מצד שני שלדת המיני כל כך טובה ואוחזת, עד כי זה ברור שצריך יותר כוח בשביל להנות כמו שצריך (ועובדה שה-S אפילו לא מספיקה, וסדנת WORKS העלו אותה ל-200 כ"ס)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...