Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 94 או 95 בעייתית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא של חבר רוצה לקנות רכב,

היא ראתה סובארו גראנד משהו [אפילו לא אמרה לי איזה...] מודל 94

אמרו לה שהרכב הזה בעייתי בשנים האלו מבחינת הציריות..

אני בחיים לא שמעתי על זה כי יש לי מלא חברים עם סובארו במודלים האלו שאין לכם חצי בעיה...

כמו כן, הרכב כבר עבר 200,000, זה לא קצת הרבה?

פורסם

לסובארו יש בעיה של בלאי מואץ בציריות - אך זאת פחות או יותר ה"בעיה" היחידה ברכב הזה.

שמירה על גומיות שלמות תאריך את חיי הציריות.

אין סיבה לפסול את הסובארו בגלל בעיה זו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצד שני לא חסר סוברו למכירה כך שבקלות ניתן למצוא אקזמפלר עם קילומטרג נמוך מהרכב הנ"ל

Zoom-Zoom...

פורסם

לי יש כזו מודל 95 שגמעה 216K. והאוטו מצויין אם טיפלו בו טוב זנ לא נורא הקילומטרג'

בקשר לציריות הם הולכות בערך אחרי 25 אלף בהיגה חזקה

זה גם תלוי מי שיפץ את הציריה, יש כאלו שראיתי שהחזיקו יותר ויש כאלו שפחות

בגדול ציריות זה שום דבר זו מחלה קטנה וציריות זה חלק שהולך בכל אוטו.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא אמרתי שרכב עם 200K לא טוב אלה אמרתי שזה לא דגם נדיר ואפשר למצוא משהוא אחר כי אפילו שהוא מטופל וכו' יש בלאי טבעי ברכב אז ברכב מטופל עם קלומטרז נמוך סביר להניח שהבלאי יהיה מועט...

Zoom-Zoom...

פורסם
לא אמרתי שרכב עם 200K לא טוב אלה אמרתי שזה לא דגם נדיר ואפשר למצוא משהוא אחר כי אפילו שהוא מטופל וכו' יש בלאי טבעי ברכב אז ברכב מטופל עם קלומטרז נמוך סביר להניח שהבלאי יהיה מועט...
חלילה לא האשמתי אותך ואני תומך בך ורק שתדע שלא קל להשיג כזה אוטו טוב כי אתה הטובים לא מוכרים, רציתי להתקדם בשנים לקנות מודל 2000 בסוף אני נשאר עם שלי, הטובות לא נמכרות. בדרכ האימפרזות של השנים האלה למכירה לא שמורות. השמורות פשוט לא מיועדות למכירה, לפעמים תוך כדי נהיגה אני שואל אנשים ברמזורים.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אמא של חבר רוצה לקנות רכב,

היא ראתה סובארו גראנד משהו [אפילו לא אמרה לי איזה...] מודל 94

אמרו לה שהרכב הזה בעייתי בשנים האלו מבחינת הציריות..

אני בחיים לא שמעתי על זה כי יש לי מלא חברים עם סובארו במודלים האלו שאין לכם חצי בעיה...

כמו כן, הרכב כבר עבר 200,000, זה לא קצת הרבה?

הציריות המקוריות של הגרנד לאונה והלגאסי מחזיקות מעולה (בהנחה שהגומיות לא נקרעו). ציריות משופצות לא מחזיקות הרבה - ראה הוזהרת.

אין הרבה ממה לחשוש בכל הקשור לציריות, עיקר הבעיות היו בדגם הקודם יותר (הלאונה) וגם שם עם פעמון חדש וגומיה טובה אתה מסודר להרבה שנים...

בנוגע לרכב הספציפי הזה, אם מדובר ברכב בצבע בורדו עם חישוקי מגנזיום, ספויילר, גיר אוטומטי והרכב שייך לבחור בשם אלכס - רק תמסור לה שהרכב מוזנח טילים :D.

200K זה לא הרבה לרכב בן 12 (וגם לא מדובר ברכב שרגיש להזנחה).

לבדוק ביצוע טיימינג וטיפולים (וכמובן כל מה שקשור לבלאי: צמיגים וכד') וכמובן תאונות ומצב גיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...