Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונית עד 60000 שקל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אבא שלי עכשיו מוכר את האוטו שלו אחרי 4 שנים (מיצובישי סופר לאנסר) אוטו תותח ושירת אותנו

ואנחנו אותו מצויין! טיפלנו בו והשקענו בו והכל ועכשיו הגיעה הזמן למכור ולעלות רמה...!

עכשיו אנחנו לא יודעים בדיוק איזה אוטו כדאי לנו, שלא יהיה לו החזקה כל כך יקרה...

שלא ישחוט בדלק...

משהו טוב, שנים מתקדמות, מנוע 1600 עד 1800 לא יותר...

אבא שלי חובב מאוד יפניות אבל אמרתי לו שכדאי לעבור כבר לרמה יותר - גרמניות!

אני חשבתי על הכיוון של גולף או פאסט, אפשר אולי גם את הסקודה

או ללכת בכיוון של היפניות שוב ולקנות טויוטה קורולה או הונדה סיווק

אבל אני לא הכי מבין בדברים האלו אז בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם פה!

למשל על ההונדה סיוויק שאני מת על האוטו הזה אמרו לי שהביטוח שלו מאוד יקר...

אבא שלי מת לקנות אודי אבל אין משהו בתקציב.. ואם מישהו יודע אם יש משהו בתקציב אז פצצה...

אז תמליצו לי אתם איזה מכונית כדאי לנו לקנות.. ושוב לזכור התקציב הוא עד 60000 שקל

ואפשר טיפה לעלות אבל לא יותר מידי....

בתודה רבה מראש:

אביחי סגמן!

פורסם

תגיד מה הדרישות העיקריות שלך ושל אביך מהאוטו.. אמינות, נוחות, צריכת דלק וכו'..

אם אמינות חשובה יותר מכל אז עדיף יפנית כמובן. אם אתם מעדיפים נוחות ויוקרה יחסית אז עדיף ללכת על אחת מהגרמניות. ואני חושב שאודי A4 משנתון נמוך יחסית אבל בכל זאת סביר תיכנס יפה בתקציב..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הונדה סיויק 99 אוטומט סאנרוף-הביטוח באמת יקר יחסית אבל בטיפולים השוטפים ובאמינות ובדלק היא מפצה,ביטוח זה לא הכל בחיים.רובר 416 97-99-מנוע גיר שילדה סיויק,סחירות לא טובה אבל אפשר להשיג אותם במחירים מצחיקים (97 בסביבות ה30 אלף) אמינות של סיויק עם פאר יחסית של מינימום אקורד כוללת המון תוספות וביטוח זול.

מזדה 323-אין לי הרבה מה להגיד לא אוהב אותה יותר קוריאנית מאשר יפאנית.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...