Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי ואני יוצאים לשאוף קצת אויר באירופה - אמסטרדם, פריז,בריסל...

בררנו על רכבים להשכרה והמחיר אמור להיות 1200 ש"ח בשבוע לערך,

השאלה היא האם מבחינת דלק יהיה שווה להשכיר כי אנו הולכים לעבור הרבה

KM ... , או ששווה פשוט להשתמש ברכבות ,תחבורה ציבורית...

אנחנו מתכננים לעבור בפריז, אמסטרדם ...

תודה לעונים :wink: .

פורסם

לבחירת רכב והשכרתו יש מספר קריטריונים שחשוב לחשוב עליהם ולפיהם לבסס החלטות.

קודם כל כמה אנשים אתם? על איזה רכב חשבתם? רכבי פאר, רכבי קבריולט, רכבים קטנים, רכבים רגילים (full size)? מה אתה מחפש ברכב? רכב שיסיע אתכם ממקום למקום? פינוק ונוחות? GPS?

באירופה יש מגוון גדול מאוד של כלי רכב. לגבי עלויות דלק אני לא יכול להגיד לך מכוון שאני טרם נוהג. בכל אופן, אם אתה מחפש את הפאן, תוכל להשכיר רכב קבריולט ב350 אירו לשבוע (לא קריעת כיס רצינית) רק חשוב לציין כי עלויות הדלק לא יהיו זולות.

Lexus CT200H

פורסם

מחירי הדלקים משתנים בין מדינות שונות באירופה.

אם אתם מתכוונים לעשות KM גדול במיוחד, ואתם קצרים בכסף - תחבורה ציבורית תהיה עדיפה לכם..

גם העלויות זולות יותר, גם אין הוצאות של דלקים וגם אין הוצאות של חניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני יודע באיזור גרמניה לפני כשנתיים הדלק עלה מעט פחות מיורו לליטר

אני לא חושב שזה עבר בהרבה את היורו...

(אני טועה???)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• אחראי פורום
פורסם

באיטליה משהו כמו 1.16 יורו/ליטר.

לדעתי עדיף רכב בכל מצב, העצמאות והניידות מחזירות מהר את ההשקעה.

אתם תמצאו את עצמכם מחפשים בשעות מאוחרות מקום לישון, או סתם מסתובבים

אבודים בעיר זרה כי אין רכבת בדיוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש יתרונות ברכב ויש חסרונות. כל אחד ע"פ העדפותיו. אני למשל אם הייתי קצר בכסף לא הייתי טס לטיול כזה כי אם אני כבר באירופה הדעה שלי היא למה כבר לא לנצל את ההזדמנות ולהנות בנהיגה בכבישים טובים, בנוסף לניידות ולנוחות. (רק על המחשבה שאני יתקע כי פספסתי רכבת באמצע אירופה יכולה להרוג אותי)

איתמר ג'ורג'

פורסם

בכל אופן, אם אתה מחפש את הפאן, תוכל להשכיר רכב קבריולט ב350 אירו לשבוע (לא קריעת כיס רצינית) רק חשוב לציין כי עלויות הדלק לא יהיו זולות.

אשמח לדעת איזה רכב קבריולט נכנס ב350 יורו לשבוע ואיפה...

פורסם

אם אני לא טועה, בזמנו כשגיא ורוני (אני חושב שאלו היו שניהם) נסעו לגרמניה וצרפת - הם רשמו שהם השכירו BMW Z4 ב350 יורו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הZ4 תעלה יותר (עוד 100 יורו בערך אבל אולי אני לא זוכר נכון, זה היה לפני כמעט שנה) ונסעתי עם אריאל, מצד שני היא שווה את התוספת בניגוד לסתם רכב פתוח, היא גם מהנה עם גג סגור. אבל אפשר לשכור חיפושית פתוחה, מגאן CC, סמארט רודסטר ואחרות בסכום שינוע סביב 350 יורו לשבוע. גרמניה היא הזולה ביותר (ברוב המקרים) בשכירת רכבים.

גיא

פורסם

שאלתי כי בדיוק שעה לפני זה הסתכלתי על המחירים באתר של סיקסט.

Z4 עולה כ500 יורו לשבוע (בהשכרה מגרמניה, משאר המקומות זה היה יותר יקר...)

גרסאת ההשכרה מגיעה עם המנוע הפשוט ביותר?

כמה מקום יש בתא המטען? אני תוהה אם מזוודה בינונית תיכנס שם...

פורסם

אתה יכול להוציא כרטיס חבר בSIXT, את הכרטיס הפשוט מוציאים מיד (הוא נשלח בדואר אבל את מספר הכרטיס בשביל ההנחה אתה מקבל מיד) והוא נותן לך הנחה של 10% מההשכרה בהזמנה טלפונית מהמוקד העולמי שלהם, בהתחשב בעלויות האפסיות של שיחות לחו"ל, זה שווה מאוד. צריך לבדוק טוב גם את נושא הביטוחים, יש שם כל מיני אופציות ודילים שונים holiday cars למשל מגיעות עם כיסוי בטוחי נרחב יותר.

הZ4 שאנחנו שכרנו היתה 2.5 ליטר ידנית, הגיעה עם GPS, וריפודי עור. את הGPS ביקשנו בהזמנה, הם לא מתחייבים לספק אותו.

תא המטען דווקא די גדול, אנחנו הכנסו לשם שני תיקים, אחד יחסית גדול והשני טרולי בינוני. המלצתי היא לא להגיע עם מזוודה כי אז אם חסר לך חצי ס"מ אתה תקוע, אלא עם תיק מעט גמיש יותר. אם אתה רוצה להתרשם מגודל תא המטען, קפוץ לסוכנות במסגר, יש שם Z4. עוד רכב מעניין בסכום דומה, אם כי לא פתוח (ויתאים לך, חובב הדיזל) BMW 530D ה-מ-ו-ן מומט, צריך להיות רכב מעניין מאוד לנהיגה (אבל אין גג פתוח).

אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור.

גיא

פורסם

2.5 ליטר נשמע מצויין.

האמת שבסיקסט יש לי הנחה של 20% דרך אחות של זוגתי שעבדה שם.

הבעיה היחידה - אני עוד לא בין 25... רק כמעט... אני תוהה אם פרמטר זה ניתן לכיפוף ע"י תשלום כלשהו.

תודה.

פורסם

כמה נמוך הם מוכנים לרדת מבחינת גיל הנהג?

אם אני רוצה לצרף אלי לנסיעה לאירופה נהג בן 20-21, למשל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הגיל נראה לי מינימום 24

אבל יכול להיות שאני טועה

בכל מקרה אתה חייב כרטיס אשראי בינלאומי

מנסיון עם רכב באירופה זה ממש אחלה , כבישים טובים ונהגים אדיבים

עצמאות וכו , אבל מבחינת כסף זה הון קטן

נראה לי שעל החנייה באמסטרדם שילמנו כמעט 20 אירו ליום (במרכז)

כי רוב הזמן האוטו עמד

אני במקומכם הייתי מסתפק בתחבורה ציבורית , הרכבות שם ממש מסודרות ונוחות

:wink:
  • תוכן חדש...