Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס AIG"אנחה לתדלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי כרטיס AIG"אנחה לתדלוק". נחמד. חבל ש:

זה מוגבל רק ל סונול

אחרי האנחה הסכום ש"ח פר ליטר = 5.63

ער עכשיו תדלקתי ב פ ז (פרטי) שרות עצמי = 5.43

אז מה מרביכים אים כרטיס? ש ר ו ת ? - לא. איכות הדלק (95)?

יכול להיות שבסונול דלק יותר "נקי"? מי יודעה...

אסמך לקבל דעות של חברי הפורום.

תודה

שלום

פורסם

השאלה שלי זה למה נאנחת? (אנחה=קול שמשמיעים בעת אכזבה, פחד, בהלה, יאוש וכו', הנחה= הפחתה במחיר הנדרש/מוצהר של מוצר, שירות וכו')... :roll:

פורסם

עקרונית, ומנסיון שלי עם תחנות דלק - אין הנחות משמעותיות, אלא לציי רכב ו\או למנויים של תחנה ספציפית.

ציי רכב מקבלים את ההנחה שלהם דרך דלקן - דרך התחייבות למעשה לרכוש דלק מחברה אחת ספציפית.

למשל

אותו דבר עם AIG, רק שכעת ה"שכנוע" הוא כרטיס והנחה רק בחברת דלק מסויימת - סונול לפי מה שהנתי מדבריך.

בכל מקרה, ההנחה המשמעותית ביותר תהיה למנוי של תחנת דלק מסויימת - כלומר התחייבות ספציפית לא לחברה - אלא לתחנת דלק.

או אז אתה מקבל את ההנחה מבעל התחנה עצמו בנוסף להנחה של חברת הדלק שממילא מגולמת בהנחה - ואז ההוזלה היא המשמעותית יותר

בכל מקרה, כלל אצבע לגבי מבצעים - ככל שהמבצע פחות בררן בקהל היעד שלו - כך הוא פחות אטרקטיבי.

כלל אצבע נוסף - ככל שמבצע אטרקטיבי יותר וימשוך אליו יותר אנשים - כך גדלים הסיכויים להפסקתו.

[דוגמא קלאסית לשני הכללים - הנחת ה50 אחוז שהיתה למחזיקי דיינרס בארקפה, ואפרופו דיינרס, לכל מחזיקי הכרטיס יש 5 אחוז הנחה אוטומטית בחיוב כשמדתלקים בתחנות של פז]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כמובן סונול שייכת לאחים בורוביץ', כך שיתכן והם יכבדו את הכרטיס תדלוק בערך כמו שהם מכבדים את תווי הקניה של קלאבמרקט שלהם...

אכן, לאור ההתנהגות של החברה האלה, אני לפחות, מחרים את כל העסקים שלהם בארץ [אלעל,סונול, ניו פארם וכל הנגזרות שלהם]

זה אמנם לא כל כך קשור - אבל אחרי התנהגות עסקית כל כך קלוקלת- זה נראה לי מתבקש.

רון.

oo==00==00

פורסם

לפכות איכות הדלק (95) בסדר?

ברשימת תחנות דלק מהול לא מצתי תחנות של סונול

אני מתדלק בתחנה סונול בתלפיות (האומן)-ירושלים

שלום

פורסם
לפחת איכות הדלק (95) בסדר?

ברשימת תחנות דלק מהול ,לא מצאתי תחנות של סונול!

אני מתדלק ,בתחנת סונול בתלפיות (האומן)-ירושלים!

G שלום רב!

למד אין קשר בין אוקטן ואיכות הדלק!!

שנית אין קשר ישיר בין כל חברות הדלק הגדולות בארץ, לבין מהילת דלק בתחנת דלק ספציפית אי שם בארץ!

רוב רובם של המהילות מתבצעות במיכלית תדלוק בצאתה מבית הזקוק, ועד שהיא מגיעה לתחנת המוצא

שלה, המהילה מתבצעת כנראב בין לבין...!

כולי תקווה ,שבתחנת סונול תלפיות ,לא מוכרים לך שגיאות כתיב כל כך צורמות!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים אנא הזהרו עם הנחות אטרקטיביוות של תחנות ספציפיות.

לדוגמא תחנת הדלק דור אנרגיה בכביש 443 מציעה 25 אג' הנחה לליטר דלק (ולא בתדלוק עצמי)

לאחר התדלוק שם המנוע החל להרעיש יותר תוך כדי נסיעה... מסקנה דלק מהול זול ולא איכותי אז אנא הזהרו לבל תזיקו למכוניותיכם. אגב נפלתי על דלק מהול גם כשתדלקתי ב"דרגון" בתחנה בגבעה צרפתית ירושלים

פורסם
חברים אנא הזהרו עם הנחות אטרקטיביוות של תחנות ספציפיות.

לדוגמא תחנת הדלק דור אנרגיה בכביש 443 מציעה 25 אג' הנחה לליטר דלק (ולא בתדלוק עצמי)

לאחר התדלוק שם המנוע החל להרעיש יותר תוך כדי נסיעה... מסקנה דלק מהול זול ולא איכותי אז אנא הזהרו לבל תזיקו למכוניותיכם. אגב נפלתי על דלק מהול גם כשתדלקתי ב"דרגון" בתחנה בגבעה צרפתית ירושלים

מוזר, אני מתדלק שם כבר שנתיים קבוע ולא הבחנתי בשום בעיית רעשים, או שינויים לרעה בצריכת הדלק. גם לא ראיתי אף פעם שברשימות התחנות "המוהלות" מופיעה התחנה הזו. יש לך הוכחות להאשמות?

פורסם
מוזר, אני מתדלק שם כבר שנתיים קבוע ולא הבחנתי בשום בעיית רעשים, או שינויים לרעה בצריכת הדלק. גם לא ראיתי אף פעם שברשימות התחנות "המוהלות" מופיעה התחנה הזו. יש לך הוכחות להאשמות?

מצטרף לעמי [או אמי] - גם אני לקוח שלהם, ומעבר לשירות ולמחיר המצויין - המנוע מעולם לא עשה לי בעיות אחרי תדלוק אצלם - אשמח אם תוכל לבסס את האשמות שלך.

רון.

oo==00==00

פורסם

אם כבר מדברים על מהילה אז בכביש יוקנעם חיפה ישנה תחנת דלק של עלה או משהו, כזה של ערבים

תחנה שמוהלת הכי בעולם

נראה לי אצלהם הולך 50/50

חצי דלק חצי שצן חמורים או מה שזה לא יהיה

תידלקתי על 50 ביציאה מיוקנעם , נסעתי המנוע עבד כמו אצל טנק

הגעתי לצ'אק פוסט ומיליתי מחדש טאנק

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
G שלום רב!

למד אין קשר בין אוקטן ואיכות הדלק!!

שנית אין קשר ישיר בין כל חברות הדלק הגדולות בארץ, לבין מהילת דלק בתחנת דלק ספציפית אי שם בארץ!

רוב רובם של המהילות מתבצעות במיכלית תדלוק בצאתה מבית הזקוק, ועד שהיא מגיעה לתחנת המוצא

שלה, המהילה מתבצעת כנראב בין לבין...!

כולי תקווה ,שבתחנת סונול תלפיות ,לא מוכרים לך שגיאות כתיב כל כך צורמות!!

בברכה

צביקה

שלום רב,צביקה

אני מתבאש על השגיות שלי בעברית.

כמובן, כעולה חדש לא צעיר(יחסית), אני מאוד משתדל לכתוב בלי שגיות. זה לא פשוט ואני

לא בטוח שאגיעה למצב סביר בכתיבה.

אסמך גם בעתיד לקבל עזרתך

בברכה

גרשון

799339 0544

שלום

• תוכן חדש...