Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים בבקשה עזרה!

יש לי מצובישי לנסר 93 ואני רוצה לשים שם קומפוננט.עכשיון אני יודע שיש לי שם מקום רק ל4 אינטצ'

אז רציתי לדעת איך הקומפוננט הזה?

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2525,normal_sales

ועוד שאלה :מישהו עם מיצובישי לנסר מהדגמים של 89-93 הצליח להרכיב בדלתות? כאילו הגבהות וכאלו

פורסם

הinox לפי מה שאני יודע זו חברת מדבקה(חברה שמיצרים בסין וסתם שמים עליה מדבקה עם שם)

הkenwood זו חברה מכובדת ויש להם רמקולים מצוינים אבל לדעתי יש קומפוננטים יותר טובים בטווח המחירים הזה

פורסם

כן אבל זה התקציב שלי.

עד 600 שקל

וחוצמזה לפי הנתונים מה יותר טוב

לא חברה

ברור שמבחינת חברה קנווד יותר טובה אבל אני מדבר על נתונים

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לשמוע את הקומפוננטים :

מורל פולס -500 שקל לייטינג אודיו בולט 600 שקל מאנגט בול פאוור 350 שקל .

מבחינת עוצמה המורל הכי חזק ,מבחינת איכות האוזניים שלך קובעות :-D

פורסם

מיס מיס זה לא קומפוננטים מה שרשמת לי נכון?

דרך אגב הbull power

מותקן אצלי אני לא כזה אוהב אותו.אני מחפש קומפוננט הבעיה היא אתה יודע...4 אינצ' :?

פורסם

אההה ועוד משהו

יש מצב שיש לך קישור לאיזה אתר שיש שם את ה"מורל" שרשמת לי?

ודרך אגב אני מחפש יותר איכות מאשר עומצה:-P

פורסם

תודה בכל אופן גבר גבר אבל......

הם לא 4 אינצ' ואני מחםש רק 4''

אני לא יכול לשים יותר מזה מקדימה(מיצובישי לנסר 93)

פורסם

יש מישהו שמוכר בפורום מורל דוטק 4 אינץ

הכינוי של זה סאונד בראש.

תן לו הודעה פרטית.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני מאוד מאוד ממליץ לך לחסוך עוד קצת לחכות עוד קצת וללכת על פוקאל פולי גלאס אחרי שראיתי איזה תוצאות ניתן להגיע איתם בכמה דקות של כיוון על רגל אחת אני כבר לא כל כך מאוכזב מהקומפוננט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...