Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 100 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התיקונים האחרונים לאוטו שלי (דייהו רייסר) אימי רוצה לקנות לי רכב עם תקציב של 80-100 אלף ש"ח. הדרישות שלי מרכב הן: ידני, לא חלש , כמה שיותר בטיחותי וחסכני בדלק יחסית... א... וכן הוא צריך להיות או חדש או משומש עם אחריות לפחות לעוד שנה וחצי...

חשבתי ובדקתי איזה רכבים עונים על דרישותי ולא מצאתי הרבה אופציות, מה שכן מצאתי הוא:

יאריס ספורט - או בת שנה או שאגרד עוד עשירייה.

סיאט איביזה 1.4 100כ"ס - אותו מקרה כמו עם היאריס.

קליאו ספורט - אני לא יודע אם יש כאלה שנת 2003 ?

גטס 1.6 - נהגתי הרבה על 1.35 אוטומט בצבא והאוטו פשוט שותה דלק יותר מהפאסאט של אימא שלי - האם 1.6 חסכוני וחזק יחסית ?

אשמח לשמוע עוד רעיונות או תגובות על מה שכתבתי פה אבל חשוב שיהיה ידני וחזק יחסית...

Veni Vidi Vici

פורסם

יאריס אכן ניראית הבחירה הטובה ביותר.

אם אתה מחפש הוצאות נמוכות, רד מקליאו ספורט, זה לא רכב שקונים בשביל צריכת דלק נמוכה והוצאות נמוכות. (אם כי צריכת הדלק שלו בהחלט הגיונית). ויש כאלו מודל 2003.

קח בחשבון שחזק יחסית, נוגד את צריכת הדלק הנמוכה. אם תהיה המטרה היא לנסוע מהר \ להאיץ חזק, זה לא ממש בריא לצריכת דלק שפויה.

גיא

פורסם

גיא, בגדול... יש סיכוי למצוא קליאו ספורט שעדיין באחריות ובמצב טוב ?

ויש בעיות אמינות עם יאריס ?

אני יודע שקליאו זה לפחות מדרגה 1 מעל היאריס אבל עדיין אם אמצא אחת באחריות במצב טוב אעדיף אותה ונראה לי שאתם מסכימים איתי...?

(צריכת דלק היא ביחס לכמה אתה לוחץ על הדוושה)

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מציע שתגרד עוד 6-7k ותקנה יאריס ספורט חדשה. אני מניח שהיא תהיה הכי אמינה מכל מה שהצעת ואם תקנה חדשה תוכל לבחור אותה בצבע שחור

:vamp:

ולאוטו חדש יש כמובן את כל היתרונות הידועים האחרים ששוים את הכסף הנוסף לדעתי.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

גם אני הייתי הולך על היאריס, היא עדיפה על האיביזה 100 כ"ס וגם יותר חסכונית ממנה. ויש לה 3 שנים אחריות.

יש שיקול אחד ללכת על האיביזה, נשארו דגמים אחרונים של 2005 והיבואן רוצה להיפטר מהם, תוכל להוציא אחת בהנחה טובה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

גם את תמצא קליאו 2003, רוב הסיכויים שהאחריות שלה לא תהיה גדולה במיוחד. רכב מודל 2003 יכול לעלות על הכביש גם ב06.02 ואפילו קודם ולכן כעבור שלוש שנים, שזה בדיוק עכשיו, הוא כבר יהיה בלי אחריות.

לפי מה שרשמת מבחינת הצרכים, נראה שTS היא הרכב בשבילך. בנוסף היא רכב עדיף למי שאין לו ניסיון רב בנהיגה, לקפוץ מרייסר לקליאו ספורט עלולה להיות קפיצה גדולה מדי. הTS נחמדה לנהיגה, אמינה מאוד, 3 שנים אחריות. אם תמצא אחת למכירה בת שנה במצב טוב, תקנה.

גיא

פורסם

גיא, אני לא רוצה להעליב אבל זה שאני מחזיק כרגע דייהו רייסר לא אומר שאין לי ניסיון. אני מבין שקל והגיוני להגיע למסקנה הזאת אבל ניסיון בטוח שלא חסר לי... חוץ מזה, אני חושב שנהג חדש יסתדר הרבה יותר קל עם קליאו ספורט מאשר דייהו רייסר וזאת בגלל ההתנהגות הגרועה מכל המכוניות ( חוץ מסופה II צבאית לא משופרת ) עליהן נהגתי. ואני אפילו לא רוצה להתחיל לספר כמה רע יכולה להסתיים נעילת גלגלים בכביש רטוב עם הדייהו (אין ABS אלא מה...). בכל מקרה תודה על התגובות לכולם אבל כרגע ירדתי מהרעיון (חסרים מזומנים ).

Veni Vidi Vici

פורסם

אלי בנהיגה רגועה הסיכוי להסתבכות בקליאו קטן הרבה יותר, אין ספק. אבל כאשר יהיו לך 172HP לא תנהג רגוע במיוחד, בנוסף הרכב לא סלחני במיוחד. עדיף לעלות במדרגות ולא לקפוץ גבוה מדי. יאריס עם 100 וקצת HP תהיה עדיפה מהבחינה הזו.

גיא

• תוכן חדש...