Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודל 97 - על מה להתפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סיטרואן סקסו מודל 97 או לחילופין פיג'ו 106 גם מודל 97.

הבעייה היא שיצא לי לראות כמה רכבים וכולם לא היו משביעי רצון.

חלק עם בעיות חשמל במזגן או בעיות צבע (קילופים או דהיות).

השאלה שלי היא כזו: יכול להיות שאני מפספס רכבים טובים בגלל שאני מייחס לחיצוניות חשיבות גדולה מידי?

הרי בסופו של דבר גם החיצוניות חשובה...

מנסיון שלכם מהן הבעיות הזניחות? ממה כדאי לי להתעלם (מבחינה חיצונית) ברכב בזמן קנייה?

פשוט חבר שלי אמר לי שאם אני לא אתפשר קמת, אני בחיים לא אמצא מכונית :???:

אז ממה כדאי להעלים עין כשאני הולך לראות רכב שמוצע למכירה?

פורסם

תראה, קודם בדוק שאין שאסי, מנוע שלא הולך למות..

אם יש פח עקום או משהו שמבחינה קוסמטית לא לטעמך.. תוריד קצת את המחיר מבעל הרכב..

תתיחס יותר לדברים החשובים ופחות לאיך שהאוטו נראה מבחוץ..

צבע- זה באמת לא משמעותי...

בעיות חשמל במזגן.. גם לא כזה קריטי,

מה שאני אומר זה, שבדוק שהאוטו במצב מכני טוב, ואם זה רק עניין של קוסמטיקה או דברים אחרים קטנים

כמו בעיות מזגן וכד', פשוט תוריד קצת מהמחיר מבעל הרכב..זה ממש שולי, כי אין אוטו מושלם,

במיוחד בשנים האלה.

פורסם

צבע שרוף תמצא ברוב הסקסו/106 ממודל 97, ואם לא אז הן כבר נצבעו. זה בהחלט לא דבר שבגללו צריך לוותר על רכב טוב. מקסימום מורידים 1000 ש"ח מהמחיר בשביל צביעה.

בנוגע למזגן - אם זה בעיות חשמל זה לא נורא, ברוב המקרים זה דווקא נזילות ואז זה יכול לעלות כמה מאות שקלים לסדר את זה, אולי אפילו יותר (תלוי במיקום הנזילה). אם מדחס מזגן הלך או משהו כזה, זה יהיה יותר יקר. אבל שוב - זה לא דבר שצריך למנוע ממך רכישה של רכב. חפש מכונית עם שלדה תקינה, ללא תאונות רציניות, ועם מנוע במצב טוב. את כל השאר ניתן לסדר. המחירון של המכוניות הללו מגוחך ממילא כך שלא תרגיש רע אם יהיו כמה תיקונים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...