Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי להרכיב את המערכת והיא כוללת:

הד יוניט KENWOOD MPV-7026

מגבר JBL GTO 75.4

קומפוננט MOREL DOTECH 6.5

6X9 KENWOOD KFC-6908 220 WATT

סאב KENWOOD KFC-W3009 400 RMS

נגן MP3 CREATIVE ZEN EXTRA 60 GIGA

הנה התמונות:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מ ה מ ם !!!!!!

פנאן עלייך תתחדש בכבוד שיהיה. ניראה מבטיח. ועוד יותר עם תגיע למפגש מרכז השבת לתת סיפתח ראשון עם הסטאפ שנוכל להתרשם.

נ.ב: אשמח לקבל פרטים בה"פ איפה הבאת את הציפוי דמוי אלומיניום לצפות את הסאב וכמה עלה לך.

תודה ותהנה[מכל הלב]:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש, מותר להתעניין בעלות של הפח מרוג ?

האם זאת עבודה שלך, או של מתקין ?

והאם התיבה של הסאב מצופה כולה בפח מרוג ? , אפשר תמונת פרופיל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תא המטען מצופה בPVC דמוי אלומיניום בצבע כסף מטלי. מטר על מטר של PVC כזה עלה לי 43 ש"ח.

תיבת סאב ,בניה עצמית, גם מצופה באותו חומר מכל הצדדים.

את כל העבודה עשיתי לבד גם נאונים בתא נוסעים ותא מטען. נאונים נדלקים רק עם פתיחת דלת ונכבים לאחר סגירתה.

פורסם

אני חיפאי ומצאתי אותו בחנות שטיחים ובדים בחיפה לאחר שבעל חנות לאביזרי רכב סיפר על אותה חנות.

פורסם
אני חיפאי ומצאתי אותו בחנות שטיחים ובדים בחיפה לאחר שבעל חנות לאביזרי רכב סיפר על אותה חנות.
יש מצב שבאותה חנות , גם היה בד פרוותי דמוי פרה[דייהנו רקע לבן עם כתמים שחורים]?

חבל שאני לא גר בחיפה, רק בחיפה אפשר להשיג הכל[ולא נישכח את ת"א]

מה הנפח של התיבה ?[אם היא פתוחה אז לאיזה תדר כיוונת אותה?]

פורסם

תיבה לסאב בניתי לפי המלצת היצרן. תיבה אטומה בנפח 1 CU.FEET

לגבי הבד אני ראיתי בחנות גם בד קטיפה דק בצבע שחור והיו עוד צבעים אני לא זוכר איזה .

פורסם

אוקיי הבנתי, בכל אופן אם אתה מאיזור המרכז ואין לך משהו מיוחד לעשות השבת הקרובה יהיה נחמד להתרשם בפועל מהסטאפ שלך ו במפגש מרכז הקרוב ולראות את האדם מאחורי המסך אשר עשה עבודה שלא תבייש מתקין ברמה[כמה מחמאות אתה מקבל ממני..טוב נו מגעיל לך]:wink:

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות

אני חיפאי ולהגיע למפגש במרכז קצת בעייתי ( זמן , עבודה ) למרות שיש הרבה רצון.

• תוכן חדש...