Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנחנו שוב על הכביש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהתמיכה שלכם אני יודע שעשיתי את המעשה הנכון (למרות שכולם חושבים שאני פדופיל איטלקיות [מכוניות...] עם קעקוע של לנצ'יה...)

תודה לכולכם, מקווה שתספיקו לראות אותה במפגשים השונים בשניות שאני נמצא שם.

כמו שאתם רואים האוטו עבר שדרוג קל חיצונית + פנימית.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה עם הג'אנטים שהיא נעלה לפני התאונה?

יש מצב לקנות לה כאלה?

לדעתי הנוכחים לא מחמיאים לה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הג'אנטים הקודמים אצלי, הג'אנטים החדשים לדעתי יפים יותר (הם של דגמי 98' ומעלה) ונותנים לרכב מראה יוקרתי יותר...

פורסם

כל הכבד על השיפוץ ועל זה שהקעת מכל הלב על מכונית שאתה אוהב ולא נתת לביטוח להוריד אותה מהכביש

אכן האוטו נראה כעת מרשים

ודרך אגב לפי מה שאני מבין אתה קרית גתי (אני גם מזהה את המקום של התמונות זה ליד הנבל) אז נחמד לדעת שיש בכל זאת בעיר שאני גר בה יש כמה חובבי רכב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצטרף לכל המברכים, בהחלט האוטו נראה מאוד מאוד מרשים, ממש כמו ביום יציאתו מהמפעל. :-P

ד"א האוטו גם היה לפני כן עם סיומת 19? או שמא בגלל תהליך השיקום החליפו לך לסיומת 19?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

מדהים, מדהים. כל הכבוד לך.

סתם שאלה, האם בצביעה כזו ניתן להגיע לרמת גימור (מבחינת איכות ועמידות הצבע) כמו אחרי יציאת האוטו משערי המפעל? לכאורה (כלומר, בתמונות כאן) זה נראה שכן, אבל קשה לדעת בלי מבט מקרוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן!!!!!!

אוי, אני חושב שעברתי מישגל לפני כמה שניות.

האוטו נראה פשוט ח-ד-ש.

כל הכבוד! מעריך אותך על התשוקה והעקשנות.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

ברוך השב לאספלט:)

הלנצ'ה מהממת! פשוט חדשה!

אין מה להגיד. העבודה נעשתה מכל הלב...רואים.

פורסם
מצטרף לכל המברכים, בהחלט האוטו נראה מאוד מאוד מרשים, ממש כמו ביום יציאתו מהמפעל. :-P

ד"א האוטו גם היה לפני כן עם סיומת 19? או שמא בגלל תהליך השיקום החליפו לך לסיומת 19?

פליקס

המספר לא השתנה, אין סיבה לשינוי האוטו לא הושבת או ירד מהכביש.

הביטוח רצה להשבית את האוטו בגלל מחירי התיקון והחלפים הגבוהים

מדהים, מדהים. כל הכבוד לך.

סתם שאלה, האם בצביעה כזו ניתן להגיע לרמת גימור (מבחינת איכות ועמידות הצבע) כמו אחרי יציאת האוטו משערי המפעל? לכאורה (כלומר, בתמונות כאן) זה נראה שכן, אבל קשה לדעת בלי מבט מקרוב.

הצבע עצמו (גלזוריט) עמיד וברמת (אם לא יותר טובה) צבע המפעל, להגיע לרמת גימור של רכב שיצא מהמפעל זה נורא קשה אך אפשרי...השתדלנו בכל אופן.

פורסם

וואי אני ממש שמח בישבילך ובישביל הקאפה המהממת . אני זוכר את האשכול הקודם שלך[הקפה החדשה וכבר ביש מזל בתחילת הדרך] ושמח שהתגברת על כך כמו גדול!

ח"ח.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...