Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אנחנו שוב על הכביש!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם זוכרים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74381

 

אז זהו! לאחר חודש וחצי מורט עצבים ועם הרבה ריצות ובירוקרטיה ישראלית (ביטוח...) אני והקאפה חזרנו לכביש ב-ג-ד-ו-ל.

 

אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

1.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והתוצאה הסופית לאחר ה-מ-ו-ן שקלים זיעה וטלפונים....

 

ואם יושה לי להודות מקרב לב

 

* ל "מוסך נעים" בקרית-גת, על ההשקעה הסבלנות ההבנה והעזרה, בזכותכם היא נראת ככה.

 

* לחבר שלי ברוך, שדאג לי לחלקי החילוף תודה שלא כיבית את הטלפון שלך מרוב ששיגעתי אותך בלעדיך לא היה לי אפילו בורג.

 

* וכמובן למכונאים שלי, שבי ונתן, תודה רבה על הכל על הלילות שעבדתם על האוטו, על הסבלנות האדירה שנתתם (וכנראה עוד תמשיכו לתת), על הפתרונות ועל היחס הכי חם בעולם שאפשר לקבל (אפילו כשאתם אומרים לי לנקות את המוסך...).

 

תודה מכל הלב, בלעדיכם הנסיכה שלי לעולם לא היתה חוזרת לכביש.

שלכם, יפתח.

8.jpg

7.jpg

6.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה נסגר בסוף ?

היא הייתה אמורה לקבל הורדה מהכביש ואתה החזרת אותה ? או שהיו רק תיקונים לעשות ואז היא חזרה לכביש?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מה נסגר בסוף ?

היא הייתה אמורה לקבל הורדה מהכביש ואתה החזרת אותה ? או שהיו רק תיקונים לעשות ואז היא חזרה לכביש?

הביטוח ניסה לעשות על הגב שלי קומבינה, וכנראה שהרבה אנשים נפגעים ממנה ללא יודעין, הנזק באוטו הוערך בכ 50% מערך הרכב (דהינו 25.000 ש"ח +/-) לכן הביטוח החליט להשבית אותה, מה שלא סיפרו לי זה שהם לא מורידים אותה מהכביש אלא מתקנים אותה ומחזירים אותה לכביש.

 

מכיוון שלי יש ערך רגשי לאוטו (וכמה שידרוגים במנוע...) לא הייתי מוכן להשבית אותה ויצא ששילמתי קצת יותר מהסכום הנקוב למעלה מכספי הפרטי על התיקון, את הביטוח שלי ושל הקבלן האשם לא הפעלתי ואני תובע אותו על כל סכום התיקון + ההוצאות הנלוות.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

  • אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד על ההשקעה והעקשנות!

בתמונות הפחחות והצבע נראים מצויין והאוטו בכלל נראה פצצה!

תתחדש .

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מזל טוב,

 

הכי חשוב שהחזרת את האוטו בצורה הכי נקיה ויפה לכביש , ולא באופן הזול והמלוכלך שחברת הביטוח או הסוחרים היו עושים.

כל הכבוד!:)

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...


×
×
  • תוכן חדש...