Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן זה פיק - אבל מה לשים 2 פיוזים ? יש לי אחד ממש בהתחלה של הכבל - בכיוון המצבר !
כי כבל של 8G לא יעמוד ב70A+ מה ש4G כן יכול . אל תישכח שבמבוא התחלת עם 4G ובמוצא סיימת עם 2 של 8G , לכן בהתאם לעובי הכבלים עלייך להגביל אותם בפיוז מתאים, דייהנו 40 אמפר לכל פיצול של 8G.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן בדיוק מה שחשבתי לעשות - גם לי יש קבל אבל של חצי פרהאד (קטן) לא יודע אם הוא עושה משהו באמת! :) חח סתם...

אבל חשבתי להחליף רק את כבל ההזנה - ומממנו לפצל ל 2 איך שאמרת...

סבבה - תודה בכל אופן

חצי פאראד = 500 וואט RMS.

אם יש לך 2 מגברים שיושבים על 700+600= 1300, כמובן אם מדובר ב RMS אז אתה תצתרך לפחות 1.5 פאראד, כי תמיד עדיף יותר.

ואגב בנוגע לפיצול,בד"כ מפצלים איכותיים מגיעים עם פיוזים, ואז אין לך בעיה.

בתכלס, כל הקטע של הפיוזים זה חרטא, כי בסוף למגבר עצמו יש את הפיוז הכי מתאים, אבל תמיד כדי להיות זהירים ולשים לפני כל רכיב פיוז, על מנת שיגן עליו (עדיף שילך קבל של 500 ש"ח מאשר מגבר של 3000ש"ח) .

:), שמח לעזור תמיד.!

under construction..

פורסם

הפיוז על הכבל נועד להגן גם על הכבל מפני התלקחות כתוצאה מזרם מוגזם שהכבל לא בנוי להעביר דרכו.וזה בנוסף להגנת הביניים למגבר.בנוסף על כך הוא כבר ציין שהמגברים שלו 700+600 פיק ולא RMS..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הפיוז על הכבל נועד להגן גם על הכבל מפני התלקחות כתוצאה מזרם מוגזם שהכבל לא בנוי להעביר דרכו.וזה בנוסף להגנת הביניים למגבר.בנוסף על כך הוא כבר ציין שהמגברים שלו 700+600 פיק ולא RMS..

נכון - אבל מה זאת אומרת ילך קבל... הקבל לא ישרף מאיזשהו קצר. אני צודק?

עכשיו עד שאלה - על המגבר רוקפורד יש פיוז של 20 אמפר .. מה זה אומר ? שעובר דרכו פחות מ 20 אמפר?

אם כן - למה אני צריך לשים 40 A על כל 8G ... אם המגבר דורש מקסימום 20.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אני לא מבין, לכמה זמן נעלמתי מהפורום שצריך לקבל תגובות כאלה ?!????

דבר ראשון. פותח התרד.

לא מתאימים את הפיוז שלך - לצריכת החשמל שלך.

מתאימים את הפיוז לסגולה של הכבל שלך.

אם המגברים שלך דורשים יותר אספקת חשמל - תצטרך כבל עבה יותר - סגולה גדולה יותר - פיוז גדול יותר.

לא מודדים כבלים לפי "דעות" מודדים עם מיכשור, כל מולטימטר יתן לך תשובה האם יש לך צורך להחליף לכבל עבה יותר או שלא.

והאם השוני המתקבל יהיה מהותי עבור ההגברות שלך.

green monster.

אמרת אם הצריכה תהיה יותר מ70 אמפר, הוא יצטרך 0 גייג. ופיוז של 120 אמפר.

על איזה אלטרנטור מדובר שיכול לתת אספקת חשמל שכזאת ?

חצי פאראד = 500 וואט ?

מי סיפר לך ?, מהפתאום אתה ממליץ לו על מינימום 1.5 פאראד.. תעשה קצת חיפוש בפורום בנוגע לקבלים ומה היעוד שלהם לפני שאתה ממליץ על מוצרים שכאלה מבלי לידע אותו על מה הוא משלם.

ואני חוזר שוב, את הפיוזים מתאימים לכבלים לא למגברים שלנו ולא לעוצמתם.

אורי ו.

4G לכל מגבר ???

איזה אלטרנטור יש לו שהוא צריך כבלים כאלה לכל מגבר ?

בפעם השלישית, לא מתאימים את הפיוזים להגברות - מתאימים אותם לסגולה הכבלים שלנו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יפה יפה - תודה - הקטע של בקבלים היה לי מוזר מאוד .

ואיך מודדים אם אני צריך לשים כבר עבה יותר. יש לי 8G אני רוצה לדעת אם לשים 4 ...

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

מולטימטר, תמדוד את המתח בכניסות של המגברים שלך.

זה הכל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תמדוד ותיראה מה גודל מפל המתח.

לכל כבל יש התנגדות, ולכן תמיד יהיה שוני בין המדידה של המצבר למדידה של המגבר בזמן עבודה.

השאלה מה גודלו של המפל מתח, תמדוד ותעדכן אותנו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק,

אם זה 2 מגברים 1 600 ועוד אחד 700 = 1300 צריך לפחות 1.5 פאראד, במידה ומדובר ב RMS.

לא ידעתי שהוא מדבר על פיק.

בכל מקום שבדקתי ממליצים על 1 פאראד על כל 1000 וואט RMS, אצלי יש 2 מגברים אחד 640 RMS ואחד 1200 RMS ששמתי 1.5 פאראד, זה לא הספיק, החלפתי ל 2 של 1.2פאראד(2.4 פאראד TOTAL) ועכשיו הכל בסדר.

אני אשמח לקבל מידע אחד בנוגע לקבלים, זה מה שהבנתי בערך מכל מקום שבדקתי, כולל בלינקים בפורום.

ואגב, שמתי לב שיש ויכוח בנוגע לעניין אם זה יעמיס על מערכת החשמל או באם זה ייצב אותה.כמו שאמרתי מקודם אני אשמח למידע יותר אמיתי ואפקטיבי.

תודה מראש!.

G.Monster.

under construction..

פורסם

אמרת ששמת 1.5, זה לא הספיק.

החלפת ל2 של 1.2, ועכשיו הכל בסדר.

אתה מוכן להסביר, מה "בסדר" עכשיו , ולא היה בסדר קודם לכן ?

ומה לא הספיק קודם לכן ?

מידע בנוגע לעובדות על קבלים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624

קבלים לא נועדו ליצב אספקות חשמל.

אם אספקת החשמל שלך לא תקינה - בשל צרכנים אשר "גדולים עליה", הבטריה המסכנה הזאתי רק תהפוך את המצב לגרוע יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המממ.. לפני זה , בווליום גבוה ואו שהמזגן עבד ופתאום נכנסה הוונטה לפעולה או מדחס של מזגן, היו כאלה עצירות, במוזיקה לשבריר שניה ואז המוזיקה חזרה לפעול, וגם אותו דבר עם האורות של הרכב.

עכשיו אין שום בעיה.

בעקרון בהתחלה חשבתי שיש בעיה באלטרנטור, כי הוא יחסית ישן (94).

אבל אחרי בדיקה אצל חשמלאי , נוכחתי לדעת שהרכב צורך רק 50-55 % מהיכולת שלו(בניגוד לרכב הקודם שלי שצרך 75% מיכולתו.).

עכשיו אין קפיצות , אין הבהובים, והכל עובד נהדר, חוץ מאוזן ימין שעובדת ב 80% מהיכולת שלה:).

יש לך הסבר לגבי הקבלים?, אשמח לתשובה :).

under construction..

• תוכן חדש...