Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זרם אמור לעבור (פחות או יותר) בכבל ה + שמחובר למערכת

יש לי מגבר רוקפורד 600 וואט - ומגבר לוג'יק 700 וואט...

אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הפיוז שיש לי

ובלי שום קשר מעניין אותי כזה זרם פחות או יותר עובר שם. תודה

20, 30 A או אפילו יותר? :S

:silly: Cx5 - 2012

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שהכבל שיש לי בכלל מתאים - יש לי כבל יחסית דק לדעתי - נראה לי 8G

אבל את האמת אני לא יודע מה זה 4G 8G - אמור להיות כתוב עליו

?

פורסם

כן אמור להיות רשום עליו [גם אם זה זבל סיני ]

בכל מקרה חפש על הכבל :

אם זה 8G אז קוטר הכבל 3.26mm ושטח החתך 8.365mm^2

אם זה 10Gאז קטור הכבל 2.59mm ושטח החתך 5.26mm^2

אני לא מאמין שכרגע יש לך רץ באוטו כבל של 4G..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חולה על החברה הזו איןן!!!!:wink:

תצלם אותו אם אתה יכול. כי קשה ככה בתאורים להעריך את הכבל שלך או הכי טוב אם יש לך סרגל מדידת עובי/קוטר כזה[ניראה כמו קלמרה של נגרים או מסגרים] קיצר תמדוד את הקוטר ואם זה 8G אז קוטר הכבל

3.26mm אם זה 10Gאז קוטר הכבל 2.59mm

בהצלחה.

פורסם

המממ..

אם יש לך 2 מגברים שיושבים יחד על 1300 וואט, אתה צריך בכל מקרה 4G , ופיוז של 70.

אני מניח שרץ אצלך 5 מטר כבל בערך בערך הסטנדרט.,וככל שאתה מתרחק מהמצבר אתה תצתרך כבל עבה יותר, אותו דבר קורה מבחינת העוצמה, , לדוגמא 5 מטר כבל, על 1200 וואט צריך 4G ו70 אמפר, אם זה יותר מזה אתה תצתרך כבר 0G ופיוז של 120,

יש איזושהיא טבלת חישוב באתר של אוטוסאונד, אני לא כלכך זוכר את הכל אבל לי יש 1840 וואט,אבל בגלל ששמתי קבל לפני המגברים והכבל שרץ הוא רק 4 מטר עד הקבל אז 4G הספיק לי, כמובן עם מפצל מ 4G ל2 של 8G בשביל 2 המגברים.(רץ מהמפצל רק מטר כבל של 8G).

under construction..

פורסם

עזוב שטויות 8G יחזיק את המגברים האילו כמו שצריך. אם אתה רוצה להיות ממש בטוח . מספיק שתריץ מהמצבר עד לאחור 4 G פיוז 70A ואותו תפצל ל2 של 8G בכל כבל רצוי למקם פיוז של 40A.

זה יספיק . לא צריך 4G לכל מגבר.המגברים שלך לא 600,700RMS כל אחד . לפי מה שהבנתי ממך זה פיק.

פורסם
המממ..

אם יש לך 2 מגברים שיושבים יחד על 1300 וואט, אתה צריך בכל מקרה 4G , ופיוז של 70.

אני מניח שרץ אצלך 5 מטר כבל בערך בערך הסטנדרט.,וככל שאתה מתרחק מהמצבר אתה תצתרך כבל עבה יותר, אותו דבר קורה מבחינת העוצמה, , לדוגמא 5 מטר כבל, על 1200 וואט צריך 4G ו70 אמפר, אם זה יותר מזה אתה תצתרך כבר 0G ופיוז של 120,

יש איזושהיא טבלת חישוב באתר של אוטוסאונד, אני לא כלכך זוכר את הכל אבל לי יש 1840 וואט,אבל בגלל ששמתי קבל לפני המגברים והכבל שרץ הוא רק 4 מטר עד הקבל אז 4G הספיק לי, כמובן עם מפצל מ 4G ל2 של 8G בשביל 2 המגברים.(רץ מהמפצל רק מטר כבל של 8G).

כן בדיוק מה שחשבתי לעשות - גם לי יש קבל אבל של חצי פרהאד (קטן) לא יודע אם הוא עושה משהו באמת! :) חח סתם...

אבל חשבתי להחליף רק את כבל ההזנה - ומממנו לפצל ל 2 איך שאמרת...

סבבה - תודה בכל אופן

פורסם
עזוב שטויות 8G יחזיק את המגברים האילו כמו שצריך. אם אתה רוצה להיות ממש בטוח . מספיק שתריץ מהמצבר עד לאחור 4 G פיוז 70A ואותו תפצל ל2 של 8G בכל כבל רצוי למקם פיוז של 40A.

זה יספיק . לא צריך 4G לכל מגבר.המגברים שלך לא 600,700RMS כל אחד . לפי מה שהבנתי ממך זה פיק.

כן זה פיק - אבל מה לשים 2 פיוזים ? יש לי אחד ממש בהתחלה של הכבל - בכיוון המצבר !

פורסם

א.כמה גדול?תפתח תראה מה הערך שלו.

ב.במידה ותשים כבל 4G ותפצל אותו לשניים של 8G תצטרך 3 פיוזים:1.על ה-4G(אפשר עד 125A)

ועוד 2 אחרי הפיצול לשני הכבלים של ה- 8.

• תוכן חדש...