Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש ברשותי רנו אקספרס ו ברכה הנ"ל אין מקום לחיבור רמקולים מאחורה

אני רוצה להתקין רמקולים אחוריים שיהיו מוגברים ע"י מגבר של חברה בשם ABBA 700 אר אם אס

עכשיו אני רוצה בבקשה עזרה ממכם בקשר למידות של התיבות עץ שיהיו עשויות MDF

אני ירשום את המידות שאני רוצה לעשות ותקנו אותי או אימרו לי בבקשה מה לשנות ואיפה.

אורך : 12 אינץ'

רוחב : 8 אינץ'

עומק : 4.5 אינץ'

אני גם הבנתי שלכל רמקול יש דרישות מתיבה אז תגידו לי בבקשה מידות אחרות עם צריך ואלה רמקולים 250 וואט של פיוניר משהו ברמה לא גבוה כל כך .

תודה רבה לעונים ויום טוב.

נ.ב

יש לי חבר שהוא נגר והוא יעשה את העבודה.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

Guest תמיר .א.
פורסם

התיבות שתבנה לא ינצלו את הרמקולים מבחינת באס. לא תשמע באס עמוק משום שרוב הרמקולים ה6X9 הם מסוג FREE AIR. זאת אומרת שהם זקוקים לתיבה גדולה על מאוד. ואני לא מדבר על 40 ליטר על יותר מזה.

לכן. אם תבנה את התיבות התחום הכי נמוך שתשמע זה יהיה מיד באס.

לכן אם אתה רוצה לבנות תיבה כזו קנה זה לא ממש משנה מה המידות. העיקר שהיא לא תהייה קטנה מידיי.

ותעשה פורט - פתח כניסה ויציאה של אויר משום שהרמקולים הללו לא בנויים לתיבות סגורות.

תמיר

פורסם

באוטו יהייה גם סאה וופר של פיוניר הדגם TSW 125 זה אמור לפתןר לי את הבעיה של הבאס?

ובקשר לפורטים תודה רבה לא חשבתי על זהה

מה מידות שאתם ממליצים לי לעשות את הפורטים?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

Guest תמיר .א.
פורסם

אם יש לך סאבוופר אז לא תהייה לך בעיה.

המידות לא ממש חשובות העיקר שיהיה חור בקוטר של 6ס"מ בעץ. כך שהתיבה לא תהייה אטומה.

וגם אני ממליץ על התיבות המוכנות.

תמיר

פורסם

אוקייי

אקח את דבריך ברצינות ואני יקנה יעשה כמו שאמרת .

תודה רבה.

• תוכן חדש...