Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון צרפתי משובח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. מה הם בדיוק עשו שם, אני ראיתי שם אחד שמנסה להרים בלם יד וכמעט נכנס בהר בצידי הכביש, מיומנויות נהיגה לא ראיתי שם... אני לא שומאכר ולא קרוב, אבל לעשות את זה ויותר זאת לא בעיה...

2. עם כל הכבוד למכוניות האלו זה לא שמדובר באיזה פורשה או משהו דומה... הכוונה הייתה שמדובר בסך הכל ברכב קטן עם ביצועים טובים, לא במכונית על אקזוטית...

3. אם זה מה שעושה לך את זה אז יופי לך...

4. תלמד למספר, אחרי 3 בא 4...

אין לי שום טענות לזה שהביא את הסרטון, לחובבי צרפתיות זה סרטון חביב ואין לי בעיה עם זה... אבל מצד שני לפי דעתי לפחות זה לא סרטון משובח משהו...

1. "כמעט" ... ומחזק את מה שאמרתי לפני זה , מנוע 1300 חסר מומנט והנעה קדמית .

2. לא יותר טוב מכלום ???

3. :|

4. מה באמת? יא אללה ואני כבר חשבתי ... :?

שחר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
2. 205 ראלי לא נדיר ?..

טוב אז כמו שאמר יונתן , יש מאוד מעט בארץ .. משהו כמו 15 מלמטה .

אגב, יש למישהו הערכה כמה 106 ראלי דור ראשון יש בארץ?
פורסם

חוץ מזה מה הבעיה עם בלם יד ?

איך בדיוק אתם רוצים שהם יגהצו את כל הסיבוב ? יש גבול לכמה דרך אתה יכול לעשות על הצד בסיבוב. במיוחד כשאנחנו מדברים על הנעה קדמית.

בקיצור, הלוואי שלנו יהיו סיבובים כאלה לעשות עליהם שטויות.

יש דווקא דבר אחד מעניין שאפשר ללמוד מהסרטון וזה למה זה לא נכון לתת היגוי הפוך לתיקון היגוי יתר במכונית הנעה קדמית.

ובאמת, הלוואי שהיו בארץ יותר כבישים כמו אלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא לגמרי מסכים איתך (לא לגבי הכבישים, זה ברור, הרי אני אמרתי את זה :wink:).

אני לא חושב שקיבלנו פה הדגמה לזה כי הם פשוט ביצעו החלקות מוקצנות ומיותרות, הרבה מעבר למה שהסיבוב דורש. מן הסתם ברגע שהם כבר פספסו לעצור את ההחלקה אז מגיעים להפניה הפוכה (לא מדובר בנעילה ולמעשה אם תסתכל אז ברוב המקרים גם לא הפנו מעבר לכיוון הנסיעה (שפשוט התהפך להם כי הם הגזימו עם ההחלקה :wink:)).

הם לא ניסו 'לצאת' מהזריקה ע"י היגוי נגדי (אני מניח שלזה התכוונת ?), פשוט זה מה שקורה כשנהנים :twisted:

בקיצור, אני גם לא מאשים אותם. בכוונה או מחוסר ידע, זה עדיין מהנה להחליק ככה.

פורסם

אחלה סרטון!!!

מי שהעביר ביקורת "בונה" היתי מעוניין לראות אותו בביצועים דומים...

מה שבאמת חבל פה.. זה בעובדה שחסר למכוניות האלה כח לצאת מהסיבוב שהם נכנסו אוליו.

אבל בסך הכל סרטון מהנה מאד!

תודה..

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
אני לא לגמרי מסכים איתך (לא לגבי הכבישים, זה ברור, הרי אני אמרתי את זה :wink:).

אני לא חושב שקיבלנו פה הדגמה לזה כי הם פשוט ביצעו החלקות מוקצנות ומיותרות, הרבה מעבר למה שהסיבוב דורש. מן הסתם ברגע שהם כבר פספסו לעצור את ההחלקה אז מגיעים להפניה הפוכה (לא מדובר בנעילה ולמעשה אם תסתכל אז ברוב המקרים גם לא הפנו מעבר לכיוון הנסיעה (שפשוט התהפך להם כי הם הגזימו עם ההחלקה :wink:)).

מודה, לא ראיתי עד הסוף, אבל לשם הדיון העקרוני ובסיבובים שראיתי, ההפניה ההפוכה היא זו שעוצרת את ההחלקה המלאה וגורמת לזנב להסתבסב סביב הציר שיוצרים הגלגלים הקדמיים, דווקא במקום בו צריך עוד קצת החלקה מלאה כדי לצאת מהסיבוב. כמו כן ניתן לראות תופעות לא רצויות כמו נדנוד הרכב ביציאה מהפנייה ואובדן זמן ומהירות בזמן ההחלקה. נהיגה מאוד לא יעילה ונקייה, אלא אם, כפי שציינת, המטרה היא לעצור את הרכב ולא להמשיך הלאה.

האמת, כשהייתי בגילם עשיתי שטויות מעיין אילו וחשבתי שאני יודע לנהוג, עד שהגיע מצב קיצוני אמיתי והתברר לי שלא כל כך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou,

מסכים איתך לגמרי.

אני זוכר באיזה שוק אני הייתי כשגיליתי איזו השפעה קיצונית יש לזווית המדוייקת של ההגה בהחלקות האלה.

בכל מקרה, אני חושב שבסרטון הזה החבר'ה היו בבעיה הפוכה, יותר מדי החלקה מעבר לקו היציאה של הסיבוב ואז הם כבר סתם סיימו אותו בעצירה על הצד אבל כנראה עם חיוך ענק :lol:

פורסם

מה שאני ראיתי פה זה ילדים שמסכנים אנשים אחרים!!!!!בכביש!!!!

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
מה שאני ראיתי פה זה ילדים שמסכנים אנשים אחרים!!!!!בכביש!!!!

NEON.

nmp צודק.

מה נראה לך?

שהם עשו את זה בכביש פתוח?!?

• תוכן חדש...