Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מעוניין לקנות סט קומפוננט של סאונד סטרים מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו , איכותי? , חזק? ......

פורסם
שלום , אני מעוניין לקנות סט קומפוננט של סאונד סטרים מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו , איכותי? , חזק? ......

קודם תורך להביא לנו קצת פרטים עליו , כגון : איזה דגם בידיוק, מאיפה מתבצעת הרכישה וכו' ...

מש"ק זרזור

פורסם

אני מאמין שהוא לא ביקש את הנתונים שלהם מהעמוד של היצרן, הוא רוצה חוות דעת מאנשים ששמעו אותם לדעתי אז אם מישהו שמע אותם ויכול להגיב שיעשה את זה, אני לא מכיר אותם אישית.

פורסם
שלום, לי מותקן באוטו קומפוננט XTREAM XSC.5 מקדימה ומאחור - ואני מאוד מרוצה מהסאונד.

במשך כחודש לא היה לי מגבר ואני מקשיב בעיקר למוזיקה שחורה.

יחסית למחיר אני חושב שהוא נותן תמורה מצויינת.

אחרי כחודש התקנתי גם מגבר Soundstream VanGogh 800.5 ואז הרמקולים ממש התחילו לעבוד.

אני אישית מרוצה מאוד - מותקן כ - 3 חודשים ולא הייתה לי בעייה עד כה.

התקנתי ב- SOUND FX.

בהצלחה.

חגי

פורסם

fhagay איך העוצמה שלהם ? אם אתה מגביר ואין לך אחוריים שומעים ממש חזק או רק נחמד ?

ואיך האיכות שומעים יפה או לא הכי משהו ?

פורסם
fhagay איך העוצמה שלהם ? אם אתה מגביר ואין לך אחוריים שומעים ממש חזק או רק נחמד ?

ואיך האיכות שומעים יפה או לא הכי משהו ?

קשה לי לענות כאשר אין לי למה להתייחס.

אם אתה משתמש רק בקומפוננט קדמי ללא אחוריים בכלל - ואני מניח שגם אין לך סאב - אולי לא תהנה מהתוצאה - מכיוון שהסט לא מרשים מבחינת צליל נמוך - בצלילים הגבוהים הוא נחתך יפה ויש 3 אפשורויות חיתוך בקרוס שמגיע עם הסט.

באופן אישי הייתי מאוד ממליץ לשים הגברה על הסט (אפילו אם זה לא מגבר יקר במיוחד) ההבדל הוא אדיר.

נ.ב חשוב מאוד באיזה HU אתה משתמש. (לי יש פיוניר ישן מאוד 8250 - אבל הוא נותן סאונד טוב לטעמי).

במידה ותרצה לשמוע את הסט נוכל אולי לארגן הדגמה.

חגי

• תוכן חדש...