Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעזרת השם [sPL]ישתתף והפעם עם הLANZAR MAX DVC בתיבה מיוחדת עבורו.ויתן בראש כמו תמיד!

מקווה שאני באמת ישתתף כי הצבא הבני זו**#@ . מגייסים אותי ימים ספורים לפני ואני מנסה לדחות. כיבינימט איתם. הפעם לדעתי הולך להיות יותר רציני ורצחני מתחרות הקודמת .הפעם הדציבלים יהיו מרשימים[מן הסתם SQ ורמת הבניות הולכים לעלות רמה קדימה אני משער-אבל לא ממש איכפת לי אני לא בקטע אבל יפרגן לאיל שלנו שמן הסתם ישתתף בSQ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חחח גל..

אין הסאב שלך דורש S P L כאן!!! ועכשיו!!!

אני כבר יכול לומר שמיקי וגברי ילכו להתחרות בSPL עם הL7 בתצורה שהיה בתחרות אבל לפי מה שמיקי אמר לי עם כמה תוספות .[במטרה לשבור את ה142.9 שלהם],הכי מצחיק שגברי שמע שאין פרסים אלה רק גביעים מזה התבאס..אבל גם גביע ותואר והישג באתר שלהם זה גם משהו .:-)

גל אז ניראה אותך נותן בראש בSPL שם? כמה הג'אנט של הסימיטריילר שלך מוציא, 136DB+?

פורסם

אני בתכלס חשבתי שעד שEMMA יתעשתו כבר ויחליטו לקיים תחרות SQ

אני אוכל להתחרות.. אבל כמו שזה נראה... בתאריך הנוכחי יהיה לי סט מעפן באוטו..

לא נורא.. שנה הבאה..

בנתיים אני מחפש דרך איך להעלים את האוטו של אייל מהתחרות...

Race Smart

פורסם

אין מה לדאוג מאיל אם הוא יתחרה זה יהיה בקטגוריית המקצוענים.

אני יודע שאני הולך לחובבנים (שגם שם לא חסרים אנשים עם מערכות רציניות) בכל מקרה לא נראה לי שאני יתחרה עם מערכת ברמה של המערכת של איל לכן יש סיכוי טוב לקחת מקום מכובד.

פורסם
חחח גל..

אין הסאב שלך דורש S P L כאן!!! ועכשיו!!!

אני כבר יכול לומר שמיקי וגברי ילכו להתחרות בSPL עם הL7 בתצורה שהיה בתחרות אבל לפי מה שמיקי אמר לי עם כמה תוספות .[במטרה לשבור את ה142.9 שלהם],הכי מצחיק שגברי שמע שאין פרסים אלה רק גביעים מזה התבאס..אבל גם גביע ותואר והישג באתר שלהם זה גם משהו .:-)

גל אז ניראה אותך נותן בראש בSPL שם? כמה הג'אנט של הסימיטריילר שלך מוציא, 136DB+?

הוציא 138.5DB במדידה יחידה במערכת הקודמת על לנזר מונו 1200D.

התיבה לא היתה טובה אמנם, אני מקווה שאם אי פעם אהיה מוכן עם המערכת, לעבור את 142DB.

נראה...

פורסם

אצל EMMA הסאב שלך נחשב בקטגוריה של סאב יחיד ??????

ואם כן אז מאמין שלמיקי ולך יהיה המון פוטנצאל למצות בניכם בזמן התחרות.

פורסם

יותם אני מקווה שתהיה סיבה להעלים אותה, בנתיים היא לא עובדת מאז המפגש במרכז.

אל תשכחו שהרשמה עולה כסף (לפחות היא עלתה בשנה שעברה). אם אני זוכר נכון מקצוענים זה 400 ש"ח, אני אנסה להכנס בחובבים (50 ש"ח אם אני זוכר נכון) ;)

הסאב של גל נחשב ליותר מסאב אחד. לא קראתי את החוקים החדשים אבל אם המדידה היא עדיין עם טרק של מוסיקה אז אל תצפו לתוצאות כמו שהיו בתחרות הSPL האחרונה.

פורסם
יותם אני מקווה שתהיה סיבה להעלים אותה, בנתיים היא לא עובדת מאז המפגש במרכז.

אל תשכחו שהרשמה עולה כסף (לפחות היא עלתה בשנה שעברה). אם אני זוכר נכון מקצוענים זה 400 ש"ח, אני אנסה להכנס בחובבים (50 ש"ח אם אני זוכר נכון) ;)

הסאב של גל נחשב ליותר מסאב אחד. לא קראתי את החוקים החדשים אבל אם המדידה היא עדיין עם טרק של מוסיקה אז אל תצפו לתוצאות כמו שהיו בתחרות הSPL האחרונה.

מה קרה שהיא לא עובדת?

ד"א, איך בדיוק בSQ אתה מתברג לחובבים? מבחינת מסגרת תקציב?

Race Smart

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...