Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SQ זה SOUND QUALITY. תחרויות SQ הן למעשה תחרויות שבהן המערכת שמשחזרת בצורה הטובה ביותר את החומר המוקלט שעל הדיסק, זוכה, נבחן ע"י צוות שופטים.

SPL זה SOUND PRESSURE LEVEL תחרויות SPL הן למעשה תחרויות שמבוצעות ע"י מד דציבל. המערכת העוצמתית ביותר זוכה.[רמת DB הגבוהה ביותר]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע ביום שישי כמו כל התחרויות עד עכשיו? יש כאלה שזה לא נוח להם, או מסורתיים וכו'...

בימי שיישי תמיד הייתה נוכחות גדולה.

פורסם

מה שאני מציע באמת למי שלא רוצה לפספס את התחרות זה או לבא ברגל אם זה לא הכי רחוק(אני הגעתי שנה שעברה מבת-ים לגני התערוכה ב2.5 שעות)

או לישון אצל חברים ת משפחה..........זה תחרות של פעם בשנה.........

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

פעם בשנתיים?-אני לא חושב.כניראה שסתם דימיינתי וחלמתי שהייתה תחרות כזו גם בשנה שעברה..

פורסם

עזוב הראש שלי הפסיק לעבוד טוטאלית בזמן האחרון מרוב לימודים.

עכשיו סיימתי עם הלימודים מקווה שהוא יחזור לעבוד,לפחות כמו פעם.

אם לא,יש למשהו צ'יפ זיכרון לתרום לי?

פורסם

טוב, כנראה שניסים יש רק באגדות. ירדתי לאוטו בשביל לעבוד על כיוונים ושני ערוצים בפרוססור שוב לא עובדים. לצערי לא אוכל להתחרות.

תודה לאלון (TWEET) שעבד על מצגת לתחרות בשבילי וחבל לי שלא נוכל להשתמש בה :(

פורסם
טוב, כנראה שניסים יש רק באגדות. ירדתי לאוטו בשביל לעבוד על כיוונים ושני ערוצים בפרוססור שוב לא עובדים. לצערי לא אוכל להתחרות.

תודה לאלון (TWEET) שעבד על מצגת לתחרות בשבילי וחבל לי שלא נוכל להשתמש בה :(

אני מתחיל נורא לפקפק באמינות של הפרוססור שלך... :-):-P:wink:

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני באמת לא מבין אותך אייל יש לך עקשנות של שור במקומך זורק את הפרוססור הזה לפח ומחבר להד יוניט סוגר את הבסטה...

רק בעיות יש לך איתו מאז שהבאת אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא יכול לחבר לHU, אין לו 4 יציאות. הבעיה בפרוססור מאז שהבאתי אותו היא אותה הבעיה, הערוצים מתנתקים. אתמול כששניים התנתקו דפקתי עליו ואחד מהם חזר. זה נראה כמו בעיה של מגעים אך משום מה עוד לא הצליחו לסדר אותו. אני כנראה אשלח אותו לתיקון באלפיין אנגליה ואם זה לא יעזור אקנה חדש.

פורסם

אוקי אני מבין שהתחרות יום שבת זה ,כידוע לכם אני לצערי לא יוכל לקחת חלק ולהשתתף היות ואני סוגר שבת

ואם הייתי משתתף הייתי נותן בראש ..

בכל אופן אני רוצה לאחל לכל מי שמשתתף בהצלחה בתחרות ושיהנה גם אם הוא לא זכה . ולמי שבא לצפות שיהנה גם הוא ויפיק מהיום הזה כמה שאפשר ומי יודע אולי הדבר יוביל אותו להשתתף ולקחת חלק בתחרות בשנה הבאה.

בהצלחה ותהנו.

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...