Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תשימו לב לחוקים .

אם יש עוד מצבר או שינוי במערכת החשמל כולל אלטרנטור זה בקטגוריה של מומחה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר תודה רבה על האיחולים אבל אם אדון מידן שעכשיו דיבר ומאוד זילזל במה שהושקע בתיבה ההיא לא ישים את הכסף שלו איפה שהפה שלו אני לא מתכוון להשתתף חבל לי על הזמן מאחורי התיבה לתחרות הקודמת הושקע המון מחשבה המון תיכנון רק ענין החשמל באוטו שהפחיד אותי מההתחלה של התיכנונים עבד לרעתנו אם הייתי מצפה את התיבה בבד אקוסטי זה לא היה מוסיף דציבל או שציים פשוט הייתם קוראים לזה תיבה ולא מכונת כביסה התיבה הייתה אטומה ומוכנה לתחרות לי שום בעיות הזילזול של כמה חברה פה מתחיל לעצבן אותי אז הנה הוא דיבר שישים כסף מאחורי הדיבורים שלו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
זה לא כל כך ישים. לחפש כזה כבל זה בעיה, צריך לקנות במיוחד וכנראה שמחו"ל. בסוף זה יפתר (או שנאלץ לקנות חדש) השאלה היא מתי יהיה הסוף.

אם תפתח ת'רד לגבי הכבל , אני בטוח שכל המשתמשים ירוצו לעזור.

לכל אחד יש מתקין /מעבדה שאפשר להלוות מהם כבל.

נ.ב.

(ערכת את ההודעה הקודמת שלי עם ההמלצה לקטגוריה חדשה בEMMA ? )

ZZR

פורסם

אין כמעט מכשירים כאלו בארץ (ממש בודדים) ולכן לאף אחד לא יהיה כבל. אני אבדוק אצל היבואן אולי במקרה יש למרות שרוב הסיכויים שאין. אני מכיר בחור נוסף שיש לו את המכשיר באריזה, אולי הוא יהיה מוכן להלוות. אם לא, נראה הלאה.

נ.ב.

לא ערכתי, מחקתי. ביקשתי הודעה למעלה שתפסיקו. אם יש לך משהו להוסיף בנושא - בה"פ ולא על גבי הפורום.

פורסם

איזה מבאסים....

למה עושים את זה בשבת?

אם אני זוכר נכון גם שנה שעברה זה היה בשבת.

לא יכולים להתחשב במי ששומר שבת?

פורסם

אני מעריך שזה בעייתי לקיים את האירוע ביום ששי שכן כפי שאתה יכול לראות הוא נמשך משעות הבוקר עד שעות הערב. יש הרבה אנשים שעובדים בימי ששי או שזקוקים ליום הזה בשביל סידורים שונים.

פורסם

אני מאוד מקווה שאני יסיים את המערכת למרות שאני מאוד בספק יש לי עוד הרבה עבודה בבאג' :wink:

למה אין איזה שהוא פרס קתץ יותר כובד ?

שחר

פורסם
אם תפתח ת'רד לגבי הכבל , אני בטוח שכל המשתמשים ירוצו לעזור.

לכל אחד יש מתקין /מעבדה שאפשר להלוות מהם כבל.

נ.ב.

(ערכת את ההודעה הקודמת שלי עם ההמלצה לקטגוריה חדשה בEMMA ? )

לשמחתי מצאתי חבר פורום שיכול להשאיל לי את הכבל. לצערי הוא חוזר רק בשבוע הבא מחו"ל אבל עדיין זה יחסוך הרבה טרטורים. אני מקווה שבאמת זה לא נדלק בגלל הכבל ושלא אצטרך לרכוש מכשיר חדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

BUMP

רציתי לפתוח נושא על emma אבל אז חיפשתי ומצאתי את הנושא הזה...

הקפצה קטנה למי שעוד לא יודע שיש תחרות ב13 לחודש

Scooby WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...