Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

50 שקל !?!?! בזה אני קונה גם גביע בשוק.

טוב למכירה : שן בינה צד ימין אחרונה במצב חדש ועבר כל יום צחצוח.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בהצלחה לכל המתמודדים...

אני שמעתי על כמה וכמה מכוניות חזקות(מבחינת מערכת (: ) שהולכות להכנס...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

היו שלוש קטגוריות. חובבן עלה 50, מקצוען 200 ומומחה 400. רשום באתר שאלו המחירים גם הפעם.

אני מקווה שלא בכל עמוד יהיה מי שישאל "מה? איפה? למה? כמה?" אני מכניס את כל הפרטים להודעה הראשונה של תומאס.

פורסם

מיכאל תגיד לשי הינה היזדמנות שלו לחפר על עוונותיו [הפאדיחה הקודמת] והפעם הגחנון השחור הזה יצא כריש![מכל הלב]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יכול להיות שזה כי מסרתי לו אותו ללא הכבל של התצוגה (שסלול ברכב) ושהתצוגה לא עובדת בחיבור ישיר למוח. אם זה כך אז זה סיפור כי צריך להוציא את הכסא של הנוסע, להרים את השטיח, להוריד את הקיבועים לכבלים ששמנו ולתת לו את הכבל (שלא לדבר על זה שצריך לסגור ואז לפתוח שוב בשביל להחזיר את הכבל ושכל העניין כרוך בכך שאסע כל פעם מהצפון למרכז). QUOTE]

אולי כדאי להגיע עם הרכב אליו ,לחבר את הכבלים שסלולים ברכב, לוודא מה התקלה.

אם הרעיון לא ישים,אני במקומך הייתי מתאמץ לחפש כזה כבל,במקום לפרק את הקיים.

ZZR

פורסם

סוף סוף יש עוד תחרות של emma פעם שעברה זכיתי בspl חובבנים עם שני וופרים (סאב אחד של 12 אבל לפי החוקים שם זה נחשב 2) מקום שלישי הפעם אני לא אשתתף בגלל שאין לי רכב לצערי.. וגם אם הייתי משתתף הפעם הייתי הולך על sq כי המערכת החדשה שיושבת על הארון יותר לכיוון הזה...

אולי אני יחבר אותה על הארון ואני אבוא עם הארון???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אם אפשר להתחרות עם מערכת בארונות אני לוקח את כולם ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מידן אם הארון בגדים עובר 138?

אתה מוכן לשים כסף או שגם עכשיו אתה מקפל את הזנב בין הרגליים ועושה אחורה פנה קדימה צעד?

אני מוכן בשביל ההתערבות איתך לזרז את ההרכבה של האלטרנטור שתיכננתי עליה בשקט...

אני מוכן לעשות איתך כזאת התערבות ונראה אם יש לך אומץ של שור או של שפן סלע...

אם אני עובר 138 עם אותה תיבה אותם מגברים אני רוצה שאתה תשלם את ההשתתפות בתחרות אני רוצה שאתה תפסיד את סכום הכסף שננקוב בו ואני רוצה שאחר כך תחזור לפה ותגיד "אני מדבר שטויות בכמויות"...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

Guest תמיר .א.
פורסם

MDMA בהצלחה אחי, אני נרשמתי, ועשיתי שיפור לא קטן (נשארו הסאבים והמגברים)

רק התוצאה תגדל :-) בעבר 143.

תמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...