Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה בעסה!!!

למה דווקא בשבת???

כל כך חיכיתי לתחרות הזו...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

החובבים היתה בדיחה.

היא לא עובדת כי עדיין לא תוקן הפרוססור, פירקתי אותו בשביל לתת לתיקון ובדיוק הטכנאי יצא למילואים. הוא התחיל לעבוד עליו אתמול רק שבנתיים הוא משום מה לא נדלק :(

פרטים על התחרות:

http://www.emma.co.il/dates.html

פורסם
החובבים היתה בדיחה.

היא לא עובדת כי עדיין לא תוקן הפרוססור, פירקתי אותו בשביל לתת לתיקון ובדיוק הטכנאי יצא למילואים. הוא התחיל לעבוד עליו אתמול רק שבנתיים הוא משום מה לא נדלק :(

פרטים על התחרות:

איזה מין דבר זה, זה פרוססור חדש לגמרי, לא?

Race Smart

פורסם
חחח גל..

אין הסאב שלך דורש S P L כאן!!! ועכשיו!!!

אני כבר יכול לומר שמיקי וגברי ילכו להתחרות בSPL עם הL7 בתצורה שהיה בתחרות אבל לפי מה שמיקי אמר לי עם כמה תוספות .[במטרה לשבור את ה142.9 שלהם],הכי מצחיק שגברי שמע שאין פרסים אלה רק גביעים מזה התבאס..אבל גם גביע ותואר והישג באתר שלהם זה גם משהו .:-)

גל אז ניראה אותך נותן בראש בSPL שם? כמה הג'אנט של הסימיטריילר שלך מוציא, 136DB+?

סוף סוף עוד תחרות :)

עכשיו תגידו לי איזה חודש זה יוצא (מספר) אני לא יודע ת'שמות של החודשים ...

LOL באמת גבריאל התבאס ואתה יודע מה אולי לא ננסה לעבור את ה142.9 כי אם נשים עוד מצבר אני נחשב כמקצוענים ואין לי שניים בפה ל400 ש"ח

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
סוף סוף עוד תחרות :)

עכשיו תגידו לי איזה חודש זה יוצא (מספר) אני לא יודע ת'שמות של החודשים ...

LOL באמת גבריאל התבאס ואתה יודע מה אולי לא ננסה לעבור את ה142.9 כי אם נשים עוד מצבר אני נחשב כמקצוענים ואין לי שניים בפה ל400 ש"ח

אתה רציני ?

זה יוצא חודש שמיני, כלומר חודש הבא !

מש"ק זרזור

פורסם
החובבים היתה בדיחה.

פרטים על התחרות:

אתה מתקן אצל היבואן בארץ? או שזו מעבדה פרטית מקצועית כזו?

ZZR

פורסם
איזה מין דבר זה, זה פרוססור חדש לגמרי, לא?
הוא נקנה כבר לפני שנה וחצי בערך אבל בגדול הוא חדש. הבעיה שהייתה לי עד עכשיו עשתה רושם של בעיה במגעים שביציאות, שיכולה להיות גם אם הוא הרגע יצא מהמפעל. מי שניסה לתקן אותו (היבואן, שאפילו לא חיבר אותו בשביל לבדוק אם הוא עובד, הם לא מכירים את המכשיר) פתח אותו והלחים מלמטה. הטכנאי הנ"ל (שהוא בחור מאוד מקצועי וההגדרה "טכנאי" קצת מעליבה בשבילו) אמר לי שהמוליכים הם מלמעלה והלחמה מלמטה לא עוזרת ולכן כנראה נמשכו הבעיות. הוא עבר על ההלחמות מלמעלה וכשהוא ניסה להדליק אותו הפאנל לא נדלק. יכול להיות שזה כי מסרתי לו אותו ללא הכבל של התצוגה (שסלול ברכב) ושהתצוגה לא עובדת בחיבור ישיר למוח. אם זה כך אז זה סיפור כי צריך להוציא את הכסא של הנוסע, להרים את השטיח, להוריד את הקיבועים לכבלים ששמנו ולתת לו את הכבל (שלא לדבר על זה שצריך לסגור ואז לפתוח שוב בשביל להחזיר את הכבל ושכל העניין כרוך בכך שאסע כל פעם מהצפון למרכז). אני מקווה שאולי בטעות הפאנל היה כבוי ושאפשר יהיה להדליק אותו בלחיצת כפתור, הסיכוי נמוך כי הוא אמר לי שהוא ניסה ללחוץ על כמה כפתורים אבל הוא יבדוק את זה שוב מאוחר יותר היום.
פורסם

איל ,מקודם הסאב ועכשיו זה הפרוססור-אם היה לך זבל סיני זה לא היה קורה!!!:-D

מיקי-הרגת אותי עם השיניים בפה עלקק,בעזרת ה נישלח לך כסף מחו"ל למימון ההשתתפות +גברי יעבוד שעות נוספות בשטיפת כלים ויהיה בסדר.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בסדר תעזרו לי עם המימון של השניים מכרתי אותם בשביל המגבר...

רגע עכשיו תסבירו לי איזה חודש זה (אני רציני) ואיך אני נרשם שם ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

יש לי כמה שאלות בעניין

האם כל אדם יכול ללכת ולהתחרות בתחרות?

האם יש קטגוריה של מתחילים?

איפה נרשמים וכמה עולה עלות ההרשמה?

*הסתכלתי באתר שלהם ולא מצאתי אם מישהו יכול לשלוח לי קישור זה יהיה נחמד

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

זה יוצא חודש הבא בישבילך מיקי בחודש מספר 8!

ההרשמה היא בקטגוריות של SQ /SPL חובבנים ומקצוענים ויש תת קטגוריות [קראו את חוקים של 2005 באתר] לידיעתי נערכת במקום וגם התשלום של ההרשמה משלמים על המקום שנירשמים כבר שם [בביתן מס 11 בין השעות 9:00-9:30]לפי מה שאיל כבר אמר שנה שעברה חובבנים שלימו 50 ומקצוענים 400 ככה שאתם יכולים מהיום להכין ארנקים ולעבוד קצת בשטיפת חדרי מדרגות לארגן כסף.:?:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...