Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאסאט החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבואן כבר יש מכוניות בארץ שעברו רישוי. מכונית נוסעת נצפתה בבירור (אם כי לא זהיתי את הדגם: דיזל/בנזין או נפח מנעו) בשדרות רוקח.

ההשמצות על צ'מפיון לא תקפות לגבי מוניות.

תקפות ועוד איך על כל שאר הלקוחות.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קראתי את הכתבה ויש בה טכנולוגיה שאני שומע עליה פעם ראשונה

יש לה תיבת הילוכים אוטומטית עם 6(!) הילוכים שזה עד עכשיו לא היה אף פעם חוץ ממכוניות יוקרה

יש לה איזה כפתור ששומר על מהירות קבועה ברידות

יש לה איזו מערכת לניקוז מים מהבלמים(?)

בחצי ממכוניות הקונצרן יש אוטומטיות 6 הילוכים. גם לב.מ.וו יש. למרצדס יש 7.

הכפתור למניעת התדרדרות בירידות הוא באמת לא כל כך חדשני, אם כי לא בדיוק שכיח במכוניות מסוג זה. מערכת לניקוז מים מהבלמים - שיהיה...

עם כל הכבוד לפאסאט החדשה, רוב הסיכויים שהיא לא תהיה עדיפה על E קלאס שנת 2002... קטגוריה אחרת לגמרי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קראתי את הכתבה ויש בה טכנולוגיה שאני שומע עליה פעם ראשונה

יש לה תיבת הילוכים אוטומטית עם 6(!) הילוכים שזה עד עכשיו לא היה אף פעם חוץ ממכוניות יוקרה

יש לה איזה כפתור ששומר על מהירות קבועה ברידות

יש לה איזו מערכת לניקוז מים מהבלמים(?)

התלהבת יותר מדי משום דבר.

תיבת 6 הילוכים היא לא דבר חדש בכלל בקטגוריה הזאת לדוגמא C5 או 407 3 ליטר עם 6 הילוכים.

הכפתור הזה נקרא בקרת שיוט שיש אותו להמון מכוניות מנהלים שעולות עשרות אלפי שקלים פחות.

אני מחכה להשוואה ולראות איך הפאסאט תושפל.

פורסם
התלהבת יותר מדי משום דבר.

תיבת 6 הילוכים היא לא דבר חדש בכלל בקטגוריה הזאת לדוגמא C5 או 407 3 ליטר עם 6 הילוכים.

הכפתור הזה נקרא בקרת שיוט שיש אותו להמון מכוניות מנהלים שעולות עשרות אלפי שקלים פחות.

אני מחכה להשוואה ולראות איך הפאסאט תושפל.

זה לא בקרת שיוט הכוונה היא למערכת אחרת.

למה שהיא תושפל?

גם כשהגיעו מאזדה 6/אקורד/אוונסיס/B4/407/C5 חדשות והפאסאט לא זכתה ליורשת (רק טיפול קוסמטי לקראת 2002) עד היום היא עדיין הובילה בשוק בקטגוריית המנהלים ועדיין מהווה דוגמא לאיך שרכב מנהלים צריך להיות בנוי.

זה שהמחיר גבוה זה באמת הורס (היורו השתגע זה ידוע) אבל הפאסאט לא תושפל. לא רק שהיא לא נופלת מהמתחרות שלה אלא לרוב יהיה לה גם יותר מה להציע, ומי שיודע את זה גם ידע לשלם מעט יותר.

פורסם

בכל מקרה גם בהונדה ג'אז יש 7 הילוכים .

אבל מבחינת פאר ואיכות יש הרבה הבדל בין הג'אז לפאסאט החדשה.

תומר

פורסם
זה לא בקרת שיוט הכוונה היא למערכת אחרת.

למה שהיא תושפל?

גם כשהגיעו מאזדה 6/אקורד/אוונסיס/B4/407/C5 חדשות והפאסאט לא זכתה ליורשת (רק טיפול קוסמטי לקראת 2002) עד היום היא עדיין הובילה בשוק בקטגוריית המנהלים ועדיין מהווה דוגמא לאיך שרכב מנהלים צריך להיות בנוי.

זה שהמחיר גבוה זה באמת הורס (היורו השתגע זה ידוע) אבל הפאסאט לא תושפל. לא רק שהיא לא נופלת מהמתחרות שלה אלא לרוב יהיה לה גם יותר מה להציע, ומי שיודע את זה גם ידע לשלם מעט יותר.

תגיד על מה אתה מדבר? במבחן המנהלים של הגה היא סיימה מקום 9 מתוך 10.

ומאז שהיא סיימה מקום אחרון במבחן השוואתי של 4 מכוניות מנהלים בגיליון 186 של אוטו כבר לא לקחו אותה להשוואות כי לוקחים רק את קובעות אמות המידה.

ואני מניח שהחדשה שמגיעה עם תג מחיר כל כך גבוהה תצטרך להיות איכותית בכל קנה מידה אפשרית בשביל לזכות בתגובות מחמיאות מעיתונאי רכב.

פורסם

מקום 9 במה?...ביצועים?....תומורה לכסף? זה כן!

אבל איכות ייצור והרכבה, ביקוש וסחירות, מנועי דיזל שהמתחרות לא מציעות, זה היא עושה מצוין!

פורסם

הפאסאט הובילה בתחום המנהלים כי היא (ואופל וקרטה) היו המכוניות מנהלים היחידות שהציעו גיר אוטומטי בשילוב עם דיזל בארץ

בגלל זה רוב הפאסאטים שנרכשו הם TDI

ואגב שאלתי את חבר שלי הוא לא הזמין אלא הודיע ברגע שהיא מגיעה לארץ שהוא מעוניין בלעשות טרייד אין על הפאסאט היותר ישנה שלו (2001)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם כל הכבוד, לא חסר חברות שהציעו מכוניות מנהלים עם מנועי דיזל.

נתחיל במרצדס.

ועם כל הכבוד ל-VW, המחיר מוגזם(מוגזם זה לא מילה), ובמחיר הזה אפשר בשקט להכניס לגראז' מרצדס חדשה(וגם אם יש עוד תפיחה של 10-15 אלף בשביל המרצדס, הבחירה ברורה).

בכל מקרה, המחירים, של כל החברות(חוץ מאלפא ;)) תופחים בשנים האחרונות כאילו אין מחר, ושיפור ניכר באיכות ההרכבה והחומרים לא ממש נראה לעין.

פורסם

רוב הפאסאט שנמכרו לא היו דיזל, אולי 30%, ומרצדס חדשה בחיים לא תכנס לגראז' שלך במחיר דומה לזה של הפאסאט, המרצדס הכי זולה עולה 300 אלף ש"ח.

בנוגע למחירי הפאסאט - על פניו הם לא גבוהים באופן היסטרי ביחס לתמורה. היא אמנם יקרה בכ-40000-30000 ש"ח ממתחרותיה הפשוטות יותר, אך בחלק מהמקרים ניתן לראות לאן מרבית הכסף הולך. תיבות ההילוכים מתוחכמות יותר, האבזור והאיכות הכללית גבוהים יותר והרכב מתקרב יותר לקטגוריית הפרימיום של אודי וב.מ.וו. איך זה מתבטא בנסיעה? לא יודע, עדיין לא נהגתי. אני מניח שבסופו של דבר ניתן יהיה למצוא קניות משתלמות יותר, אבל גם סביר להניח שהפאסאט החדשה לא תיפול מרוב המתחרות בקטגוריה בכמעט שום דבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אוטו מדהים מעוצב מהיר ויפה. יש יפולקסווגן פאסאט ואני מממרוצה ממנו (אני הולך לקנות את הפאסאט החדש) אוטו מדהים - ימותו הקנאים (אין כם כסף לתענוג כזה) פולקסווגן- מובילה א העתיד. נקודה.

פורסם
אוטו מדהים מעוצב מהיר ויפה. יש יפולקסווגן פאסאט ואני מממרוצה ממנו (אני הולך לקנות את הפאסאט החדש) אוטו מדהים - ימותו הקנאים (אין כם כסף לתענוג כזה) פולקסווגן- מובילה א העתיד. נקודה.

אה כן? אז הכל חוזר אליך וקקה בידיך! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רכב מדהים אין ספק אבל לא שווה לזרוק עליו 200 אלף שקל וזה לדגם הבסיסי.

ב 200 אלף ניתן להשיג רכבים יותר טובים,נקודה.

טויוטה קמארי

B4

אמיפרזה טורבו נכנסת ב 200 אלף....

פורסם
רכב מדהים אין ספק אבל לא שווה לזרוק עליו 200 אלף שקל וזה לדגם הבסיסי.

ב 200 אלף ניתן להשיג רכבים יותר טובים,נקודה.

טויוטה קמארי

B4

אמיפרזה טורבו נכנסת ב 200 אלף....

כן, באמת התלבטתי קשות בין אימפרזה טורבו לבין פאסאט החדשה. קשה, קשה להחליט.

חבר'ה, אם השרשור הזה ימשיך במתכונתו הנוכחית (המתקרבת יותר ויותר לעבר פיגור שכלי ומתרחקת מתגובות הגיוניות), אני אאלץ להפסיק אותו עוד באיבו (יענו כמו המיצובישי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...