Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

יש רתחות אלקטרוניות שיש להם חיבור מהיר לכבל, מכניסים את הכבל ועושים חצי סיבוב והוא נתפס, ובדיוק ההפך כדי לשחרר, זה מעולה וזה עד לזרמים מאוד גבוהים.

תנסה למצוא חיבור כזה במקום שמתקנים רתחות וכילים חשמליים.

תמיר

פורסם

כן, יש כל מני מחברים.

היום במקרה ראיתי את השקעים הכחולים בעבודה. הכחול הקטן הוא עד 16A והקצת יותר גדול הוא ל- 32A.

אבל הבעיה שלא תצליח להכניס לשם 4G.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אני לא יודע על איזה שקעים אתה מדבר, אבל עם RCA פשוט העברתי לא פחות מ30 אמפר ללא מפל מתח שיכולתי למדוד עם מולטימטר פשוט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני לא יודע על איזה שקעים אתה מדבר, אבל עם RCA פשוט העברתי לא פחות מ30 אמפר ללא מפל מתח שיכולתי למדוד עם מולטימטר פשוט.

מיקמיק, אני חושב שאתה לא קורא את כל השרשור.

כי התשובה שלך ממש לא מתעימה.

אני מחפש חיבור לכבל של 4G שמוליך למעלה מ 60 אמפר כרגע,

ואני מעריך שהוא יוליך לפחות 80 אמפר בעתיד.

אז חיבור של RCA / XLR הוא ממש לא הגיוני / יעיל / מתאים.

צריך חיבור מסיבי, ובעל מולכיות גבוה, וסיבולת אמפר גבוה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה יודע מהזה XLR כשאתה טוען שאינו חיבור הגיוני ?

מדדת פעם סגולה של ראש RCA בריא ?

חשבון פשוט - אם השתמשתי בראש RCA והוא העביר 30 אמפר ללא מפל מתח שאפשר למדוד. (לפחות 30).

המשמעות של זה - שבמקרה הכי גרוע אם תשתמש ב2. תוכל להעביר לא פחות מ60 אמפר (לפחות) ללא מפל מתח כתוצאה מכך..

אז כניראה מדובר באופציות לגיטימיות לחלוטין.... אתה מחפש משהו שאתה לא צריך וחבל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יודע שחיבור XLR לא עם 3 פינים , אז עם 4 או 5 פינים הוא עדיין יכול ליצור מפל.

ואני לא רוצה לעשות 4 חיבורים. לחשמל!

אני רוצה או אחד או 2

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המלצה שלי ?

תרכוש ראש של RCA מוזהב, מהרמות הגבוהות.

תעשה הלחמה בריאה מאוד לכבל שלך על הראש.

ותמדוד את מפל המתח בקצה של הבית-נקבה שלך.

(אני משוכנע שלא תצליח למדוד מפל מתח, פשוט אני לא יכול להגיד בוודאות משום שלא בדקתי את צריכת החשמל שלך)

הניסוי המדובר במקרה הקיצוני יעלה לך 5 שקלים עבור הראש, ועוד כמות מאסיבית של בדיל בעלות של בערך 10 אגורות.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...