Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ברכב ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.אז לא זיהיתי שזה סקסו סליחהה

2 . ומאיפה בא לך לראש שאני חושב שאני נהג מירוץ..מה זה השטויות האלה

כולה התעניינת במכונית ספורט ורציתי לשמוע קצת ביקורת על הפיאט קופה שעד עכשיו שמעתי עליה רק דברים טובים

מצטער אם התנהגתי לא לפי כללי הפורום!

פורסם

1.קרא את כללי הפורום(יעזור לך).

2.בצע חיפוש כי יש המון חומר על כל מכונית ספורט שמטיילת בארצנו.

3.חזור עם שאלות יותר ספציפיות !

למשל:לא הייתי מגדיר פיאט קופה כרכב אידיאלי לבחור צעיר ללא נסיון עם רכבי ספורט(במיוחד נושכים וחזקים)שגם מסובך לאחזקה גם יקר לאחזקה וגם קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחד במצב סביר,קפיש?

לעומת זאת אולי יאריס ספורט יותר תתאים?

תהיה יותר ספציפי ברצונות שלך.,תן רקע וכך יוכלו לעזור לך בצורה יותר אפקטיבית!

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ד"א:בזמן האחרון יש אינפלציה מטורפת בפורום של ילדים בני 17 שחושבים שהם נהגי מרוץ,מבינים הכל,מותר להם הכל ובנוסף גם לא קוראים את כללי הפורום!!!

לתשומת לב המנהלים!

ג.

ג'ורג'י..... על "נפלאות החופש הגדול" שמעת?

מדיי שנה בתאריכים האלה זה ככה... א"כ יש כאלו שנשארים איתנו (חלקם בפאן החיובי, וחלקם לא!) והשאר נושרים חזרה למגרש המשחקים והמגלשות בחוץ.

:wink:

אמיר.

פורסם

להחזיק פיאט קופה [ מעבר לפן הארטיסטי שלה] זה לא סיפור מההפטרה אם אתה מוצא אחת שלא הכניסו לה את הגיר לתוך המפלט.

אם תצליח [משימה לא פשוטה שתזיל ממך בארות זעה] , תגלה שזו מכונה בכלל לא רעה עם אופי והרבה חן. טובה יותר מהדבקות חסרות השחר של עוכרי תוצרת איטליה , ולבטח מענינת יותר מכל דבר שיצא בשנים האחרונות מצרפת.

לפי דבריך, או המשתמע מהם, זו תהיה לך נגיעה ראשונה במכוניות ספורט.

בפרוש לא הייתי ממליץ להתחיל דווקא במכונית הזו. אלא אם כן תמצא 16V לא מוגדשת ,ולעת תתרגל להספק כוח מתון יותר שלא ישאיר אותך חסר אונים לחלוטין מול כל צרה שתבוא.

גם אימפרזה GT שהיא מכונה פחות סלחנית כאשר המגבלות שלה הן שערוריה בפני עצמה, לא מומלצת כלל במקרה הזה.[ לא חישוב שכלתני במיוחד להמליץ על רכב כזה לנהג חסר ניסיון]

אם בכל זאת תתעקש על פיאט קופה , קח בחשבון שזה רומן יקר [לפעמים מאוד] ואי זמינות החלפים יכולה לעתים לייאש, אבל תמיד אפשר להזמין ולהמתין .

בקיצור,אם כיסיך עמוקים מספיק , הסבלנות היא רעיה לך , ואתה מעוניין ברכב לא שגרתי שתפיק ממנו הנאה על בסיס יומי, הקופה בשבילך . אך בתור רכב "ספורט" ראשון. לא הייתי ממליץ לך.

בהצלחה.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

יש לכך שתי סיבות [רלוונטיות עבורך לפחות] ועוד אחת קטנה.

א. הסבירות למצוא קופה במצב אינו מעיק כלכלית מיומה הראשון אצלך- די קלוש. מרביתן עברו מספר ידיים [חלקם חוליגנים לא קטנים] וכאלו שסתם הזניחו רכב איטלקי - אסור בתכלית האיסור. מכאן העניין הרב שהן יוצרות, סוג של סאדו-מזו.

ב. שוב , עניין הניסיון. צריך הרבה ריסון במכונית מסוג זה. הרישיון שלך יעמוד "במבחן" כמעט בכל נסיעה , ורק חירוף האדרנלין בשליטה עצמית לא יביא אותך למצב של שלילות חוזרות.

דבר נוסף- כפי שאמרתי. לא מדובר פה "בהשקעה". המכונית הזו אינה תכנית חיסכון . [אם כי ייתכן כי בעוד 20 שנה היא תניב קלאסיות ראויה] הדלק , החלפים , כל מיני שטיקים אלקטרונים שיכולים להציק. הכול בסופו של דבר מתחבר לחבילה שרק תזרים מזומנים חודשי-חופשי יכול לתת לך שקט [מסוים] והנאה צרופה.

נקודה אחרונה , והיא ההתחשבות. [קצת סולידריות עם המחפשים למיניהם]. אל תקנה את הרכב הזה אם אחד מהקריטריונים שהצגתי לך לא מסתדר עם ההגדרות שלך. חבל שתקנה ולאחר תקופה קצרה תמכור . לא חסרים אנשים שאוהבים [הגדרת דיאט] את הקופה ומוכנים למכור את נשמתם עבורה.ממילא נשארו חתיכות בודדות שעוד נוסעות. אם באמת נפשך זועקת למוצר הזה , ואתה מוכן ויכול להשקיע מזמנך אז ורק אז אמליץ לך לרכוש את הקופה.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

מסכים עם מנקסרל, וגם הוא שכח היבט אחד שהייתי מקשר אותו להזנחה,והפיאט בתור רכב ראשון

קטסטרופה, למה זה?, זה בגלל שהרכב הזה לא סלחן וחבל על עוד פיאט קופה שיהיה לה מכה

בשילדה, עם כל הכבוד לרמת הנהיגה שלך, ולזה שאני לא מכיר אותך, אני אומר לך מנסיון, אין

דבר כזה נהג חדש "מנוסה", לא משנה כמה אתה נוהג טוב או לא, אין כמו ניסיון על הכביש, ואני

מודה גם אני לא מספיק מנוסה בכדי לקנות רכב כמו פיאט קופה לעצמי בשלב הזה, לפעמים יכלו

למנוע תאונות אם היו קצת יותר עם ניסיון, בנהיגה עלייך לחשוב 3 צעדים קדימה, ואנשים לא

מנוסים פשוט (רובם, אני לא יכליל) לא יכולים לעשות זאת, זה דבר שבא עם הנסיון שנצבר ע"י

זמן וק"מ.

כמו כן שטבעם של נהגים צעירים לנסות דברים, תראה שירשורים שנפתחו כמו "כבר לא נהג חדש"

שבה מר גדיק, הודה שעשה שטויות וכרגע הוא יותר שקול, זה טבעם של נהגים צעירים, לנסות,

ורק אח"כ להבין שמה שעשו היה שטות וניצלו בנס מתאונה, ועם רכב כמו פיאט קופה זה עלול

להיות הרבה יותר מסוכן מאשר ניסאן אלמרה של ההורים או סובארו אימפרזה 1600, מכאן

שהסיכויים שתעשה תאונה ברכב כמו פיאט קופה, מן הסתם גבוהים יותר.

תחשוב על זה.

יונתן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

בזמנו גם אני רדפתי אחרי הפיאט קופה וגיליתי כי לא נותרו בארץ אקזמפלרים במצב סביר. אז ירדתי מזה. בסוף רכשתי אלפא 156 01'. דווקא בטיפולים (הלא מעטים !!!!) באלפא גיליתי כי לבעל המוסך (מוסך אמיר - רח' שלמה 30 ת"א) יש פיאט קופה 98' 20V צבע כחול בהיר + עור כאמל במצב נדיר. .. . . .

למיטב ידיעתי הרכב עדיין אצלו והוא מעונין למכור....

מי שסגור אל פיאט קופה במצב נדיר - שווה להתעניין....

עידן

---

פורסם

גם אני שמעתי עליה אבל "שמעתי "עוד כמה דברים עליה.........

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...